Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colacoke86

EKS MOJEGO FACETA TO SKRZAT MA JAKIEs 165CM!

Polecane posty

"zapytalam mojego faceta co widzial w takiej niskiej dziewczynie" sama traktujesz kobiety (ludzi) przedmiotowo, więc co chcesz od niego? oboje jesteście beznadziejni i - na szczęście - siebie warci nie pozdrawiam

Gość mała 172cm
165cm to dla nie kalectwo

Gość tamtaramtamamamam
hahaha. ja mam 160 kiedy zaloze szpilki [a nosze je caly czas] jest ok :) wole miec te 160 niz 175 - bo wtedy w szpilkach wygladalabym jak zyrafa moj chlopak ma 182 :) i jakos nam to nie przeszkadza

Gość marcincin
W Polsce nadal przecietne kobiety sa niskie.Ja lubie dziewczyny wysokie 175 w gore,dobrze zbudowane(niechude).Nogi do nieba,szpilki.Dlugie jasne albo rude wlosy.Dlugie,szczuple stopy.

Gość mekong 77
tez mnie kreca wysokie laski

Gość heheheheh
długa jak topola, a głupia jak fasola. Pewnie masz z 180 i stąd te kompleksy, ale w ten sposób ich nie rozwiążesz

Gość wladzio
lepiej 180 niz 160

Gość kulturalka
jak sie oburzyly karakny :D a to tylko pewnie prowo zeby was wkurzyc i sie jak zwykle udalo, pieniacze :D

Gość 245tyu46
jakbyscie nie miala problemu ze swoim krasnoludzkim wzrostem to byscie sie tak nie wyzywaly i bronily hahaha

Gość suee877
noo skrzaty ostroo sie wkurwily, haha prawda w oczy kole małe karakany

nie no 165 to normalny wzrost....gorzej jak ma do 16oc.....ehh wtdy 2wygląa jak dziecko, wszytsko takie małe, wątłe jakby nieywrośniete az niekształtne...czasem obserwuję ludziw tramwaju i mali ludzie są po prostu...hmmm no dziwnie wygladają

Gość embinko___
jak sie burza juz wszystkie kurduple zenada :O moim zdaniem wzrost 160 i mniej to juz totalna porazka

Gość swdgsdghdfgh
Ciebie zostawi i wróci do jakiejś małej i jak będzie takie kobyły wysokie z wielkimi stopami mijał to będzie mówił jaka ona wilka jakie ma wielkie stopy buuuhahahahaha małe jest piękne idiotko

Gość embinko___
"małe jest piękne idiotko " kolejny karakan do kolekcji. P niestety musze cie zmartwic, ale nie wszytkie wysokie kobiety maja duze stopy... :)

Gość ale piep.....
ja mam 153 cm,90-68-90,od lat mam powodzenie,ogladaja sie za mna mezczyzni i malolaci.wzrost nie ma tu nic do rzeczy,to jakim jestes czlowiekiem decyduje o atrakcyjnosci...

Gość wkurzona jak diabli
autorka stakla w kolejce po wzrost... Rozumu dla niej jak widac zabraklo

Gość rabarkbar
"to jakim jestes czlowiekiem decyduje o atrakcyjnosci..." aha. i daltego podalas swoje wymiary? :D

Gość głupie gadki szmatki...
Jakby wszystkie dziewczyny miały powyżej 170cm wzrostu, to facetów dla nich by zabrakło. Nie umówiłabym się z facetem niższym ode mnie! Bo i co, trzymać go za głowę zamiast pod rękę ?

Gość 160 w kapeluszu
ja tez mam wysokiego faceta, on uwielbia mój wzrost, mówi ze jestem jego malutka ksiezniczka wiec chyba są faceci którzy to lubią, jakby mu sie nie podobało to by wział sobie wysoką krótka piłka.

po prostu w ciele tak małej osoby cięzko umieścić wszystkie części ciała, dlatego są one niesymetryczne...i to nie wygląda ładnie tylko jak skrzacik

Gość niektórzy stali po rozum
a inni po wzrost. Gorzej gdy część nie doleciała ni tu ni tam. :D :D

Gość nie macie problemów
mam 165cm,mój mąż 182 i tworzymy parę niczego sobie ubieram szpilki ,koturny i nigdy nie muszę się zamartwiać,że będę wyzsza od męża moja siostra 170 cm i jej mąż tyle samo ile ta dziewczyna ma problemów z noszeniem bucików na wysokim obcasie biedny ten mój szwagier,bo musi nasłuchać się ,że jest karakanem wariatka ,ot co

Gość maciejjww.
nie pier dol cie ku rwa mac skrzaty ze male jest piekne bo jest obrzydliwe wez ruchaj taką małą 165 jakbys ruchał dziecko feeee

Gość wiesz co FURGONETKO
Za duże opakowanie też wygląda nieładnie i te te "części ciała" jak je nazywasz bardzo się tam w środku telepią i słychać grzechotanie.

Gość Ona Zosch -samochad
ja mam 173cm w obcasach 185cm i niekoniecznie duze maja duze stopy -ja mam rozmiar 37:P:)

Gość maciejjww.
jakie ''duze'' te kobiety są normalne a nie kobiety uwiezione w ciele dziecka. 170-176 kobieta zjawiskowa IDEAŁ. mozecie skrzaty takim calowac stopy

Gość a tobie macieju wszystkiego
dali ile potrzeba ? chyba nie ! Rozumu i kultury zabrakło , a to już wielki feler !

Gość Zoch-samocha czy ty się
nie przewracasz jak wańka-wstańka na tych swoich małych stopkach?