Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colacoke86

EKS MOJEGO FACETA TO SKRZAT MA JAKIEs 165CM!

Polecane posty

Gość colacoke86

Obczailam ja ostatnio w sklepie i to mały karzeł. zapytalam mojego faceta co widzial w takiej niskiej dziewczynie powiedzial ze miał kiedys niższe wymagania i stawiał na seks jedynie. Nie sądzilam ze mój facet moze tak przedmiotowo traktowac kobiety. pytanie mu zadalam poniewaz czesto jak idziemy ulica i widzi niską laske komentuje ze krótkie śmieszne nogi, kurdupel itd a tu patrze jego była to skrzat

Gość mam 172cm wzrostu
więc ten skrzat jest akurat dla mnie ❤️

Gość drapaczka
ja mam 167cm i za skrzata sie nie uważam:-P 165 to dobry wzrost a skrzat to 155cm

Gość colacoke86
sory ale moja siostra ma 165cm i jest skrzatem mama zawsze powtarza ze mi Bóg dał figure i ładny wzrost a Kasia sie taka mała trafiła. chociaz jest szczupla i ladna niestety jest mała

Są przecież kobiety mające 150 nawet, zresztą, zależy co się komu podoba... Jak facet woli małe i drobne kobiety, to na pewno wzrost 165 nie będzie dla niego przeszkadzał. A wysoka kobieta, gdy jest szczupła wygląda ładnie, ale taka przy kości, to sorry, ale wygląda jak krowa. :-)

Gość lizka87867
lol wole miec 164 niz jak bydle jakies 175 i wiecej.

Gość jak dla mnie
colacoke86 to masz niezbyt mądrą matkę sory ale która matka tak ocenia dzieci.... i pewnie siostre mniej kochanie?? patologia jesli patrzycie tylko na wzrost

Gość jak dla mnie
ja ma 162...w obcasach 167-168 i wydaje mi sie ze jest ok wiele osób mi to mówi ...a takie wysokie kobiety to dla mnie porazka

I jeszcze dodam, że 165 to nie znaczy, że musi mieć krótkie nogi, choć owszem, są i takie niskopodwoziówki :-) Lecz, nie wszystkie

Nastepnym razem radze zabrac cm krawiecki, bo byc moze lasencja jest duzo nizsza i wtedy dopiero bedzie afera! Skoro komentuje niskie dziewczyny to w dalszym ciagu zwraca na nie uwage. Nawet jesli to sa komentarze niemile. Wzrost jest uwarunkowany genetycznie. Nikt nie ma na te cm wplywu. Zreszta z glupota jest podobnie...

Gość dopierdallamdziskazdemu
ja tam lubie takie niskopodwoziówki tak do 168cm są dobre do ru chańska w aucie nogi latwo im zadrzec do góry ale juz gorzej jak chce zeby laska oplatła mnie nogami a ona qrwa ze nie moze,ale tak na dłuzszy związek wole jednak taką 170-175 w sam raz są laski, ideał nie wstyd sie przed kumplami pokazac jak z niskopodwoziówą

Gość latawiccaa
J''ak myślicie, dlaczego po wybiegu chodzą kobiety wysokie? Bo to właśnie jest ideał, ciuchy leżą świetnie, szpilki sprawiają, że nogi są wprost do nieba. Dziewczyna o wzroście poniżej 165 cm zawsze będzie wyglądać niezgrabnie i gorzej w porównaniu z wysoką koleżanką. Przykro mi Chociaż oczywiście nie można przesadzać i w tę stronę ''

Gość gorzej że....
o wysokiego faceta jednak trudno ! Gdzie nie spojrzeć same niedomyte kurduple co to im się wydaje nie wiadomo co ! Ani taki nie podskoczy do dziewczyny powyżej 165cm. I o czym ta gadka?

Gość gorzej że....
a te na wybiegach to tylko jednak do wybiegów. Poza tym muszą mieć jeszcze figurę szkieletora bo inaczej żaden łach na nie wyglądać nie będzie.

Gość oj autorko, że tez nigdy
nie słyszałaś co ten gość opowiada o tobie swoim kolesiom. Ale byś się zdziwiła jak ciebie przedstawia. A jak się z ciebie naśmiewa hahahaha

Gość a niskopodwoziówa
facet, to jednak coś innego niż myślisz. To po prostu obiekt nisko skanalizowany niezależnie od wzrostu.

Gość a ja mam 175 cm
i uważam, że niskie kobiety są BARDZO ATRAKCYJNE , takie filigranowe, drobniutkie fajnie wyglądają przy kazdym facecie, a my wysokie tylko przy tych którzy sa bardzo wysocy

"facet, to jednak coś innego niż myślisz. To po prostu obiekt nisko skanalizowany niezależnie od wzrostu." Dobre!!!!!!!!!! Racja, facet zrozumiał, że niska= niskopodwoziówka :-) Ja się zawsze nie mogę nadziwić jakie ludzie piszą głupoty nie rozumiejąc niektórych rzeczy!

Gość a ja mam 175 cm
autorka chyba ma kompleks albo jest zazdrosna o byłą ;)

Gość ankafiranka
Ja tam lubię swoje 1,61. Nie czuję się skrzatem, i nie narzekam na brak powodzenia. Nie macie już innych ,,zalet" niż wzrost, że tak się nim chwalicie?

Gość gossska nie lubie cie
ja mam 172cm i zawsze bylam z tedo dumna uwazalam sie za wysoką, mam na roku dziewczyne piękna, wysoka ma 176cm i dogaduje mi ze jestem niska i szczerze wpadłam w kompleks i czuje sie niska.

Gość bennnnka
ja mam 166 wzrostu i ciagle chodze w butach na obcasie, nie wyobrazam sobie popitalac w balerinkach plaskich albo adidasach bo jestem za niska :O:O

Gość ani jednego faceta
nie spotkalam, ktory wolalby wysokie dziewczyny... przewaznie facet lubi byc wyzszy, lubi dobrze wygladac, jak ma dziewczyne ponizej 170 to beda oboje dobrze wuygladac, nawet jak ona sobei wlozy obcasy.. a taka sosna to musi miec naprawde wysokiego faceta, zeby nie wygladac smiesznie :o poza tym, wysokie dziewczyny=dlugasne stopy - nie znam ani jednego faceta, ktory by chcial meskie stopy piescic i lizac, FUJ!!! wiec pusta lasko = twoj facet tylko przy tobie komentuje te nizsze dziewczyny, zeby ci przykro nie bylo, ze tak naprawde nei jestes w jego typie i do tej bylej, ktora nazywasz karlem, jeszcze ci daleko :-)

Gość johnnybravo
bzdury gadasz bo faceci niskie laski traktuja na jeden raz za żone wolą wziąśc wysoka kobiete z klasą, reprezentatywną, niska nigdy nie dosiegnie wysokiej do pięt w przenosni i dosłownie. ale niskie muszą sie jakos dowartosciowac. prawda jest taka ze niski facet siłą rzeczy musi wziasc niskopodwoziówe, wyższy bedzie miał wieksze wymagania

Przepraszam bardzo, czy autorko masz coś do kobitek poniżej 165cm? Wydaje mi się, że to przeciętny wzrost kobiet. I proszę nikogo nie obrażać bo nawet kobiety o tym wzroście mogą być bardzo zgrabne i szczuplutkie. Nie żadne skrzaty;/ Jesteś po prostu zazdrosna o nią lub jej wygląd...

Gość 157cm i żyje
ale się dziś czepiacie wzrostu... mówicie jakby 5cm robiło taką wielką różnice... a co do ruchania to myślę, że raczej to nie robi żadnej różnicy! co wy kurwa wiecie...

Gość listonoszzzzzzz
Przeciez 165 to sredni wzrost kobiety. Jak najbardziej o.k. - idealny dla faceta 180 cm. Moja dziewczyna ma tyle