Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colacoke86

EKS MOJEGO FACETA TO SKRZAT MA JAKIEs 165CM!

Polecane posty

Gość jacusss
Z tego watku widac,ze niskie kobiety maja ogromne kompleksy.I dlaczego? Kazdy znajdzie swojego amatora.Te nizsze tez.Nie ma co sie denerwowac bo zlosc pieknosci szkodzi.W Polsce to nie jest duzy problem bo rzeczywiscie jak tu juz ktos pisal kobitki wysokie nie sa.Na pewno jest od groma facetow,ktorym sie podobacie.

Gość misku potulny
niskie tak od 165 moga byc byle nie mniej

Gość ee tam misku
niskie sa kiepskie do pewnych rzeczy

Gość o rany matko jedyna
Ja mam 155 cm i ogromne powodzenie u facetow, a szczegolnie tych wysokich i bardzo wysokich. Zaden z facetow z ktorym bylam nie mial ponizej 180cm. Jedyne osoby komentujace moj niski wzrost to kobiety robiace sobie czasem zarty, ale nigdy nie mezczyzni. nie mam absolutnie zadnych kompleksow, dobrze sie czuje w swoim ciele. I tak gorzej maja niscy faceci, bo nawet jak przystojni to jakos kobiety nie lgna do nich.

Gość ja mam 174
i mam powodzenie i u tych niższych i wyższych. Mój facet ma 190 więc szpilki koturny mogę spokojnie nosić,a lubię to bardzo. Nigdy nie spotkałam się u żadnego faceta,ze stwierdzeniem,że stopy mam za duże czy jetem żyrafa. Zdarzają się nawet komentarze kolegów narzeczonego,że mam boskie długie nogi czy wygląd modelki,niejednokrotnie nawet przy swoich dziewczynach. Nie lubię tego bo przez takie akcje nie jestem przez nie lubiana,słyszę niemiłe komentarze na temat swojego wzrostu. Sama nigdy nie oceniałabym po wzroście. Wątpię też czy mężczyźni wybierają kobiety po wzroście. Byłe mojego faceta były wysokie ale zdarzyła się i niska.

Gość sdsdsds
a co wy z centymetrem chodzicie na randki? takie zachowanie jest żałosne, czy kobieta ma 180cm czy 150cm to przecież liczy się miłość chyba no nie? jakoś te niziutkie znajdują w końcu faceta, tak jak i bardzo wysokie więc nie rozumiem, dajcie wy sobie siana, kompleksy macie czy co? i to kieruje do obu stron bo wysokie wyzywają niskie od karłów a niskie wysokie od żyraf, zajmijcie sie swoją własną dupą i won leczyć kompleksy...

Gość moj kumpel lubi
takie wysokie kobyły ,mówi ze tylko wyjmuje siurka i zapina je od tyłu jak kobyłę ,na stojaka.Ekonomiczne są ,nie musi ich rozbierać i kłaść do łóżka

Gość 165cm to sredni wzrost w Polsc
e, niskie to sa 150-160cm, powyzej 180com to olbrzymy. najlepsze sa kobietki okolo 170cm

Gość powalonepowalone
a ja mam 154cm i bardzo dobrze się czuję w swoim ciele, o! :)

Gość MALUTKA....zonka....
przez przypadek trafiłan na forum, ogólnie nie wypowiadam sie bo nie lubie,ale temat dotyczy mnie Otóż kochane dziewczyny dla waszego, męża chłopaka nie jest istotne ile macie wzrostu, no chyba ze chodzi tylko o sex. Facet który was pokocha ,kocha ma gdzies wzrost,wage, tylko kocha serce, dusze., to jakie jescie, na dobre i na złe. a jak bedzie chcial zdradzic .......zdradzi....

wzrost nie ma nic do tego.....ani waga jedni lubią to inni to

przypomniało mi sie, kiedys jede facet mnie zapytał czy poszła bym do łożka z kobieta? chwile sie zastanowiłam, i zdałam sobie sprawe ze tak! lecz kobieta która jest taka jak ja, malutka, słodka, podniecajaca, z mała pupcią , waga max 43 kg, długie włosy, zadbana, mądra:) o tak!

ale jesli myslisz i wybierasz meza/faceta według wzrostu wspólczuje ci

Gość Ścisły21
Eeee. Moja dziewczyna ma 155 cm i nie uwarzam żeby była skrzatem. Jest mala ale male jest piekne :) nie zamienilbym jej na wyższą:) kocham ja taka jaka jest . Nie mowie ze duze brzydkie bo i takie i takie sa fajne ale male ładniejsze i zgrabniejsze przynajmniej dla mnie. Ja mam 180 cm . Pozdro

Gość zazdrosna lasica
załozyła dwa topy i liczy na to ,że się dowartościuję, zazdrosc ci dupsko sciska ,musi ta eks byc ładniejsza niż ty

Gość Jasiuak
tez lubie niskie, sa mega slodkie

Gość no wlasnie....
ten kto jest dojrzały nie patczy a wzrost tylko a umysł.....

Gość no wlasnie....
co ztego ze 170 skoro głupia?"

Gość no wlasnie....
ale faceti teraz nie kłamac!!!!!!!!!!! moge sie załozyc że bardziej Was podnieca w łozku pupcia mniejsza od waszej, udo mniejsze od waszego, wzrost itg????????????

Gość krakrakus
Wiadomo,ze jak sie kocha to niby wszystko jedno,ale ja lubie zgrabne,wysokie dziewczyny najlepiej tak jakos pomiedzy 175 i 180.W Polsce wiadomo,takie sie wyrozniaja bo generalnie sa niskie Polki,ale tu gdzie mieszkam dziewuchy sa wysokie,proporcjonalne i takie lubie,takie mi dech zapieraja.Jakos jak patrze na topik to mam wrazenie,ze polowa piszacych to niskie dziewczyny z kompleksami.

Gość krakrakus
No i do poprzedniczki:pupcia to mnie podnieca zdecydowanie wieksza od mojej.No zesz kuzwa czy Wy wiecie co facetow podnieca?

Gość provo jak nic,bo autorka i jej
facet musieliby byc wyjatkowo tepi,zeby myslec takimi stereotypami,ze niska dziewczyna=krotkie nogi,a wysoka=dlugie:D znam dziewczyne o 164cm wzrostu i taka,ktora ma 170,obydwie szczuple i maja nogi tej samej dlugosci,czyli proporcjonalnie ta wyzsza ma krotkie nogi:P,innymi slowy-niskie zawieszenie. Jesli nie prowo,to co autorko,czujesz sie lepsza od bylej twojego chlopaka,bo jestes od niej wyzsza?

latawiccaa-wez pod uwage to,ze wiekszosc tych idealnych:P modelek ma przy okazji chlopiece,wychudzone ciala i wybierane sa najczesciej przez homoseksualnych projektantow:) Dyskusja o tym,czy lepszy jest wzrost niski czy wysoki jest tak samo jalowa,jak pitolenie o wyzszosci brunetek nad blondynkami lub na odwrot.

Jasne ze to prowokacja. Przeciez w milosci wzrost sie nie liczy :) Male jest piekne i duze tez. dziewczyny tak od 155 do 1.9 mi sie podobaja.

o rany matko jedyna-mam kolezanke,ktora ma 155,jest zgrabna i fajna,faceta ma baaaaardzo wysokiego,zawsze miala powodzenie i wszyscy jej faceci mieli ponad 180cm wzrostu.Moze to jestes Ty?;) Mam tez dwie kolezanki,z ktorych jedna ma 180,a druga-183.Ta pierwsza jest przy tym dosyc spora,tzn.nie gruba,tylko taka "duza",a ta druga ma figure modelki.I jedna,i druga sa w szczesliwych zwiazkach.Inna z kolei ma okolo 160 cm wzrostu,jest dosyc okragla,ale potrafi sie fajnie ubrac,ma swietny charakter,ladna twarz i na brak powodzenia nie narzeka.Ja jestem wzrostu uwazanego za przecietny i jestem mezatka.Jak widac,gusta sa rozne i kazda zmora ma swojego amatora;)

165 cm to wcale nie mało, to normalnie, ja mam 168 i nawet w dowodzie pisali mi wzrost wysoki więc nie przesadzaj