Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość colacoke86

EKS MOJEGO FACETA TO SKRZAT MA JAKIEs 165CM!

Polecane posty

Gość dokladnie 165cm to
dziewczyna sredniego wzrostu, normalna ani niska ani wysoka. szczerze to miedzy niska a wysoki babochlop wole bez 2 zdan niska iligranowa kobieca laske 165cm bardzo ajny wzorst, autorka musi miec kompleksy, ze obraza dziewczyne

165 cm to nie żaden skrzat.Ja mam 162 cm i jestem wyższa od takich osobistości,jak: Shakira-156 cm Lady Gaga-155 cm Doda-150 cm Edith Piaf-147 cm

A ja tezjestem malutka;) mam tylko 162:D ale sie z tego cieszę:) bo już wolę być mała, i jako tako wyglądać w szpilkach które dodadzą mi kilka cm...:) niż być taką tyczką 185 i na szpilkach wyglądać jak na szczudłach:) małe jest piękne:D zresztą najważniejsze, jest aby kazdy dobrze się czuł w swoim cielę:) a to jaki kto ma "typ" wzrostu:P to już kwestia gustu i upodobań:)

Przyznam,że zanim trafiłam na to forum,nigdy mi nie przyszło do głowy,że osoba ze wzrostem powyżej 160 cm może o sobie mówić,że jest malutka,czy niziutka:( To jest średni wzrost!Akurat mój rozmiar buta to 37,a dłonie mam proporcjonalne do stóp i zawsze uważałam ce cechy za atut! Średni wzrost jest kobiecy:)

Gość ja się tak zastanawiam
Skrzaty to miłe, dobrze kojarzące się istotki z bajek:-) Dobra z ciebie autorko dziewczyna, ze tak ładnie wyrażasz się o byłej swojego chłopaka

Gość ja się tak zastanawiam
A tak na serio - czym się szczycisz? Wzrost nie jest twoją zasługą. Akurat tak wyszło, że jesteś wysoka, równie dobrze mogłaś się urodzić jako taki " karakan". Chwal się może tym, co sama osiągnęłaś, a nie tym, co łaskawie podarował ci los. No chyba, że nie masz czym, więc dowartościowujesz się akurat wzrostem... A poza tym, są różne gusty. Jednym podobają się wysokie, innym niskie, więc twoje obśmiewanie niższych jest jakieś dziwaczne, żeby nie powiedzieć żenujące.

Gość Lalusia 5567
ale jestes głupia autorko mówisz ze twój chłopak postrzega przedmiotowo kobiety a Ty co zwracasz uwage tylko na wzrost i juz przekreślasz ta dziewczyne bo jest "skrzatem" a może On nie chce Ci mówic że była bardziej zajebista w łóżku od Ciebie i wogóle miała zgrabniejszą pupe niz TY !!! jestes zazdrosna o nia i próbujesz ją tylko ośmieszyc a przy Tym sama jesteś śmieszna. Żal dla Ciebie

Skrzat?!Karkan?! Ludzie,co to za określenia?! Normalnie się nóż w kieszeni otwiera! Niektórzy mają poważne problemy ze sobą i z akceptacją innych,to już jest podłość. Żeby czepiać się człowieka dlatego,że ma taki,a nie inny wzrost?! Eeh,widocznie jeszcze mało wiem o tym,jakie rozmiary może osiągnąć ciasnota umysłu ludzkiego:(:(

Gość do colacoke86
wspolczuje Twojej siostrze takiej popierdzielonej matki i siostrzyczki. Ty pewnie jestes wysoka jak brzoza , a glupia jak koza

Gość mimichelle
A ty autorku z całą pewnością wyglądasz jak Miss Polonia tylko dlatego, że jesteś wyższa ;) Gdybyś była choćby ŁADNA nie musiałabyś się dowartosciowywać wypisując takie bzdury, pozdrawiam

Gość bibi ze zp
skrzat :-) dobre Ja tez uwazam,ze jak sie kocha to wszystko jedno czy wysoka czy niska.Przyjemniej jest miec wysoka z duzym wszystkim ale niska nie pogardze.

Gość bibi ze zp
Maciek do lekcji

Gość wiesz co...??.
jeju toż 165 to max jak dla kobiety dodaj z 5 cm na obcas i już masz 170 toż to wieża a ty piszesz, że skrzat kto chciałby się umawiać z większą babką?

Gość bibi ze zp
Ja jestem sredniego wzrostu170 i dobrze mi z tym.Moglabym byc wyzsza,ale i tak nie jest zle.

Gość jaszielony
Jak juz ktos tu pisal Polki sa raczej niskie i Polacy tez.Dlatego maja inne spojrzenie na to kto jest wysoki a kto niski.

Gość jaszielony
165 maks dla kobiety to chyba w Japonii czy innym Meksyku gdzie same takie skrzaty chodza po 160

Gość jarro85
165 kawal baby?toz to pokurcz jakis,czys ty ze stolka spadla?

No wyście tu poszalały. 165 to mało dla babki? Przecież faceci często nie mają więcej niż 175 to jak te baby będą z nimi wyglądać. A kobita na płaskiej podeszwie to babochłop.

Gość palagostrzel
a co wy kobity macie obsesje,ze musicie byc nizsze od faceta?

Gość marta smart
"a co wy kobity macie obsesje,ze musicie byc nizsze od faceta?" nie ma bardziej żalosnego wyglądu pary niż babka wyższa od faceta

Gość palagostrzel
Powaznie tak myslisz?

Gość marta smart
a tu trzeba myśleć? Patrzysz i widzisz. Sam zmysł estetyczni mówi, że coś nie tak.

Gość wielkie babska
zakładają takie topiki, bo źle się czują w swojej skórze

Gość palagostrzel
Ja mam otwarty zmysl estetyczny bez klapek dla konia.

Gość palagostrzel
Moja kobieta jest nizsza ode mnie,ale gdyby byla wyzsza to by mi to specjalnie nie przeszkadzalo.Chyba nawet mnie to by krecilo.Niestety pewnie to niewykonalne ze wzgledu na moj wzrost.Lubie wysokie dziewczyny, moja jest akurat 176 ma.Specjalnie zadzwonilem zeby spytac he he.

Gość taka jedna blondynka22
A ja mam 165 cm lubie szpilki,bo mi sie podobają i codziennie noszę takie ok. 10 cm. Jestem szczupła, proporcjonalna, mam spory, jędrny biust i to, co najważniejsze czyli ŁADNĄ TWARZ oraz blond włosy długie do pasa. Ciagle slysze od facetow, ze jestem ladna, piekna,atrakcyjna,slyszalam nawet, ze jestem ideałem. Na sile wyszukujecie sobie wad w kobietach bo to was dowartosciowuje. Najwidoczniej ta dziewczyna musiala byc ladna, pozazdroscilas jej i nie mozesz tego przezyc i dlatego probujesz sie dowartosciowac wzrostem, ktory z atrakcyjnoscia mało ma wspolnego. NAJWAZNIEJSZA JEST TWARZ, czy wam sie to podoba, czy nie.Kobieta z dobra figura a kiepska czy przecietna twarza nie jest atrakcyjna! Zreszta dobrą figure ma duzo dziewczyn,a ładna ( nieprzeciętną!) twarz ma mało która.

Gość taka jedna blondynka22
i dobrze wiem, że jestem atrakcyjna bez wzgledu na to, co tu sobie wypisujesz, założe się, że Twój facet autorko widząc mnie w bluzce z dekoltem i rozpuszczonych włosach, obsralby sie keksem z wrazenia, ze taka ladna jestem. Wiekszosc facetow patrzy na twarz w pierwszej kolejnosci, pozniej na biust i tylek i to jest najwazniejsze! A wiadomo, ze fani wysokich zawsze sie znajda, tak samo jak i niskich, podobnie jak i sa milosnicy kobiecych stop. Kazdy ma jakies upodobanie, ale zdecydowana wiekszosc moich kolegow patrzy na twarz, pozniej za biust i tylek, a kolegow mam mnostwo. Zaden z moich kolegow oceniajac atrakcyjnosc kobiety nie przyklada wielkiej wagi do wzrostu. Poza tym 165 cm to nie skrzat . Kobieta naprawde niska to taka ponizej 160 cm. A Twoja reakcja na była twojego faceta to zwykla zazdrosc. Pewnie byla sliczna, a ty jestes brzydka albo przecietna jak miliony innych dziewczyn i to cie zabolalo.