Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-mia84

ZGWAŁCIŁ 13 MIESIECZNE NIEMOWLE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość a na dodatek
"Ja odnoszę wrażanie, że tu nie chodzi o to, że nad psem ludzie bardziej się rozczulają niż nad dzieckiem, ale o to, że w ogóle mają czelność rozczulać się nad psem. Przecież pies jest nic nie wart, nie zasługuje na współczucie, bo nie ma duszy i został stworzony aby służył człowiekowi, więc człowiek może zrobić z nim co chce". Dokładnie i dla mnie tacy ludzie to zwykłe kanalie, niewiele lepsze od tych wszystkich, które znęcają się np. nad dziećmi. To właśnie w ludziach tego typu w pierwszej kolejności szukałabym oprawców na podobę tego zwyrodnialca z artykułu. Jeżeli ktoś gardzi życiem słabszych, zależnych od siebie istot (bez znaczenia, czy są to dzieci czy zwierzęta), to już jest zwyrodnialcem. Straszne, co sie tu czyta. Jestem wstrząśnięta :O

powinny istniec takie specjalne jednostki ktore by eliminowaly takich skurwysynow w raporcie napisaliby ze zastrzelony przy probie ucieczki albo rzucil sie z nozem na policjanta zamknieta sprawa do piachu i nara.

Gość a na dodatek
i tak nikogo to nie obchodzi >>> a czy ktoś ci zabrania rozkręcić jakąś akcje ? Zbierać podpisy, wystosować petycje ? Zamiast toczyć pianę z pyska, to zacznij robić coś konstruktywnego :O

Gość mama-mia84
....I urwanie jaj gwałcicielowi dziecku nie pomoże no pewnie niech kazdy sobie robi co chce bezkarnie

Jak miałam 10 lat oglądałam wstrząsający film. Tytułu dokładnie nie pamiętam coś w stylu Po obietnicy, Dotrzymać obietnicy albo zgodnie z obietnicą. Jest to film oparty na faktach. Mężczyźnie umiera żona i zostaje sam z pięciorgiem dzieci sami chłopcy. Ponieważ musi zarobić na utrzymanie wynajmuje opiekunkę. Z pozoru wszystko jest ok ale pewnego dnia wraca wcześniej do domu i zastaje brudne i głodne dzieci na podwórku a nianię w sypialni jak na jego małżeński łóżku uprawia sex ze swoim partnerem. Momentalnie wyrzuca ją z pracy. Konieta zapowiada że się zemści..... Dalej pisać nie jestem w stanie chyba..... Film trudny do zdobycia, ale warto zapewniam.

Gość mama-mia84
Co do kary, nawet jeśli nie powstrzyma ona potencjalnych sprawców, to przynajmniej daje społeczeństwu poczucie sprawiedliwości i wzbudza zaufanie do wymiaru sprawiedliwości. to prawda!!!

Gość co za głupota
@i tak nikogo to nie obchodzi To napisz petycję! Nikt Ci nie zabrania! Jestem pewna, ze znajdziesz tylu zainteresowanych, albo i więcej, co w przypadku petycji po zabiciu psa. A co do psa i petycji, co to zmieniło? Ludzie napisali petycję, podpisali, zrobili trochę szumu i wszystko jest jak było! Nikt w sejmie nie zawraca sobie głowy zaostrzeniem kar za znęcanie się nad zwierzętami. Natomiast zaostrzenie kar dla pedofili było niedawno wałkowane w sejmie. Chemiczna kastracja pzeszła w sejmie właściwie jednogłośnie. Teraz jest tylko problem stosowania tej kary. Brak współczucia dla zwierząt nie poprawi losu krzywdzonych dzieci. Nie powstrzyma też pedofili i innych zwyrodnialców.

Gość i tak nikogo to nie obchodzi
i myslisz ze odzew byłby taki jak w przypadku tamtego psa?? smiech na sali :O

Gość paulinuchaaaaa
Życze temu gościowi wszystkiego najgorszego.!!niech zgnije w pudle albo gorzej niech go gwałcą co noc i pewnie sam wysiadnie kanalia jedna.!skąd tacy ludzie sie biora???Boże....

Gość mama-mia84
ludzie po co wy sie nawzajem obrazacie.kazdy ma prawo wyrazic swoje zdanie

Gość mama-mia84
2010-06-01 Jak poinformował rzecznik Prokuratury Okręgowej w Olsztynie, Mieczysław Orzechowski badania psychiatryczne i opinia biegłego seksuologa wykazały, że mężczyzna w chwili zdarzenia był niepoczytalny: Do sądu wpłynął tez wniosek o umieszczeniu Stanisława K. w zakładzie psychiatrycznym: Przypomnijmy, Stanisław K. skrzywdził 13-miesięczne dziecko w nocy z 14 na 15 grudnia w jednym z kętrzyńskich mieszkań podczas libacji alkoholowej,w której uczestniczyła m.in. matka niemowlęcia. Mężczyzna przyznał się do obcowania płciowego z niemowlęciem. Pedofilia zagrożona jest karą do 12 lat więzienia. ...i tak to temu padalcowi ujdzie na such

Gość dolacze sie---
zgrzyt . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . .

KUURRRRWAq!!!! gdzie napisalam ze gardze zweirzetami?? popierdolona jestes :O

Gość dolacze sie---
; ;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;;;;;;;;;;;; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ; ;

widze ze cie to zabolało. widze ze z ciebie jest bardzo dobry czlowiek, rpzejmujesz sie zarowno losem zwierzat jak i ludzi, widac to zwlascza po twoim stosunku, po tym jak sie odnosisz do innych ludzi :*

Gość i to jest obraz
naszej jentelegencji, gratulacje moi drodzy, gratulacje.

Gość jkjjkjkjk
no właśnie, nad tym - a teraz uzasadnij idioto dlaczego nienawidzisz kotów skoro uwazasz ze SKURWIELOWI sie nalezało?? wg mnie tobie nalezy sie obicie po ryju... i na jakiej podstawie uwazasz ze jak dziecko cierpi to jest cisza?? czy ty widzisz tu jakas cisze?? nikt nie milczy w sprawach czyjegos cierpienia te bzdury wyssałes sobie z dupy szmaciarzu zajebany, zakurwiłabym cie tak samo jak tego kurwiszona ktory skrzywdził to dziecko, przy takich ludziach jak ty strach zostawic dziecko, jak mi adrenalina skoczy to jestem wstanie zajebac takim kurwom jak ty i tamten... potwór, bo to cos nie zasługuje na miano człowieka

co za huj no obciac mu ptaka i sola posypac niech sie gnojek meczy az skona niemozliwe co sie na tym swiecie dzieje a ta matka nielepsza majac malutkie dziecko chleje wode i gnic idzie kurde nrmalnie bym ja rozwalila na drobny mak

Gość gfhgghghghgfgh
"mama-mia84: ludzie to debile ,u mnie na osiedlu stare dziady wybudowały" koci azyl" i to koło placu zabaw ,latem bedzie smrud jak nie wiem ." Biedne koty, będą musiały oglądać te śmierdzące bachory i bękarty, i ich niewymyte, zapyziałe, grube matki :(

Takich ludzi nie powinno się zamykać, ich trzeba eliminować. Wcześniej potrzymać trochę w pierdlu, bez żadnej szczególnej ochrony, niech mu zrobią z dupy jesień średniowiecza. Ten dzieciak jest cały pocharatany. Nigdy nie będzie miała własnych dzieci, nie wiem nawet czy będzie mogła prowadzić jakieś normalne życie intymne. Z pewnością uszkodził jej nie tylko narządy rodne ale i znacznie więcej. A mamusia w tym czasie spała najebana w sztok :( Powinni jej odebrać tę malutką.

Gość 43534
Przecież takich historii są setki, ile razy juz było nawet o 6 mies. niemowlakach, itp. A w ogóle co za kretyński portal, historie o modzie, urodzie i sensacje w przerwie o gwałconych niemowlakach... dla większego efektu.

Gość mama-mia84
gfhgghghghgfgh uwazaj co mówisz chłopcze lub dziewko ze ludzie to debile napisałam tak ogólnie i oczywiscie nie wszystkich to sie tyczy.a koci azyl przy placu zabaw ,to nie jest dobry pomysł.koty wszedzie zakopuja swoje kupy i siuski a przez to roznoszą sie choroby np. toksoplazmoza. koci domki mozna zbudowac gdzie indziej a nie w centrum osiedla przy placu zabaw.

Gość mama-mia84
43534 jak kretynski portal to po co tu wchodzisz?

Gość mama-mia84
koty to sobie ludzi Ci co je chca powinni w domu trzymac i kastrowac,zeby nie rozmnazały sie na potege. A nie uraczac wszystkich kocim towarzystwem.

Nie no, rzeczywiście, jak takich historii są setki to nie ma nad czym się pochylać. Spowszedniało, dajmy biednym pedofilom odsapnąć, nie nagłaśniajmy, niech robią co chcą. Portal jak portal, ale niektórzy użytkownicy faktycznie mądrością nie grzeszą. Empatią zresztą też nie.

Gość Nic dziwnego, że facet
trafił do psychiatryka. Normalne to to nie było.

A mnie właśnie strasznie irytuje, że tacy ludzie trafiają do psychiatryka (ewentualnie innej parafii :p). Ten człowiek nie jest chory, to zwykły zwyrodnialec. Wściekłe psy się usypia, a szkód mogą wyrządzić chyba mniej niż ludzie tego pokroju.

Gość mama-mia84
Moim zdaniem ,to ze ktos jest niby chory psychicznie nie powinno zwalniac go od kary.Tym bardziej taki ,powinien dostac jak najwyzszy wymiar kary.A rodzicom powinni odebrac prawa rodzicielskie za narazenie zycia dziecka i oddac do adopcji.Jest tyle ludzi ktorzy czekaja na dziecko i mogli by dac Tej malutkiej miłosc i opieke.

Gość mama-mia84
podobno malutka Joasia wróciła do rodziców,czy to jest normalne.Bóg jeden wie co oni jej jeszcze tam zrobią. Biedna niunia.