Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-mia84

ZGWAŁCIŁ 13 MIESIECZNE NIEMOWLE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość Nic dziwnego, że facet
Mamma mia, czemu uważasz, że jeśli ten człowiek jest chory to TYM BARDZIEJ powinien zostać ukarany? Czy to jego wina, że jego mózg jest totalnie skręcony?

Gość mama-mia84
to była literówka,chodziło o to ze jego choroba nie powinna zwalniac go od wymiezenia kary,miom zdaniem najwyzszej ze wzg. na czyn którego sie dopóscił,najłatwiej jest naoasc na bezbronna mała istotke.Dlaczego "niby" choroba ,bo tego do konca nie wiemy,ma go zwolnic od zapłacenia za swoje bestialstwo,dlaczego ma byc bezkarny.

Gość 43534
43534 jak kretynski portal to po co tu wchodzisz chdziło mi o ten , na którym jest artykuł. Smieszy mnie wasz brak wiedzy, raz coś kiedyś przeczytacie i myślicie ze to jakiś wyjątek, jak ktoś tu pisał o Hitlerze, itp/

Gość 43534
mama-mia84 Moim zdaniem ,to ze ktos jest niby chory psychicznie nie powinno zwalniac go od kary.Tym bardziej taki ,powinien dostac jak najwyzszy wymiar kary Buachachachachachachachachachachachachac, jesteś zajebista..... :)

Gość mama-mia84
ten artykuł ,bardzo poruszył mnie jako matke i nie zastawie na tym bydlaku suchej nitki.Dla takiego czynu nie ma żadnego wytłumaczenia,choroby,nie chorony,nic go nie usprawiedliwia. jz to pisałam:publiczne tortury i szubienica.!!!

Gość mama-mia84
43534 ale z Ciebie smieszek,a na przyszłosc czytaj uwazniej,bo ta wypowiedz juz poprawiłam.

Gość mama_julki___
boze az mi sie plakac zachcialo, zabilabym tego gnoja a potem ta matke! sama jestem matka 16miesiecznej dziewczynki, boze masakra zeby go zajebali w tym wiezieniu

Gość 43534
mama-mia84- dzięki Bogu że tam na górze sa bardziej mądrzy ludzie od pantofelków jak niektórzy tu... Często czytam forum na psychiatria.pl, i raz napisał tam- tzn. jedyny raz sie ktoś odważył, co miał skłonności pedofilskie. Nikogo nie zatakował, ale pisał że podobają mu sie bardzo chłopcy w wieku 14 lat i boi sie, ze może do czegoś dojśc. Oczywiście, 80 % kretynów jak tutaj, pisało mu, ze powinien się zabić, powiesić, obciąć sobie jaja, itp. Po paru postach gość znikł, nawet a końcu nie dowiedział sie, gdzie mogłby to leczyć. Ale w sumie może i dobrze- mnie to i tak nie dotyczy a za wasz debilizm najwyzej zapłacą wasze bachory... LOL

Mamma mia, muszę się trochę zgodzić z 43534. Jeżeli ten facet jest chory, to to go w zupełności usprawiedliwia. Zaraz pewnie mi się oberwie od obrońców dziecka, ale taka jest prawda - nie można kogoś karać, jeśli w chwili popełnienia czynu był nieświadomy tego co robi. A człowiek szurnięty nie jest tego świadomy. Uważam, że jeśli już szukać winnego, to winna jest matka.

Gość sorry,co macie na myśli
pisząc, że jeśli jest chory?

Gość mama-mia84
troche prawdy w tym jest,ale to jest kontrowersyjny temat. jedni by mu jaja obcieli a drudzy go bronią. ale tak czy siak powinien zostac ukarany. zreszta czyt. kilka artkułow i w kazdym jest inna wersja zdarzen. zdania nie zmienie.

Gość mama-mia84
przedewszystkim to ten bydlak był pijany jak bela,a po pijaku ludzim do głowy rozne rzeczy przychodzom,

Gość dziewczyna wloczykija
dla kogos kto jest w stanie zabic zwierze, skrzywdzic dziecko, zgwalcic niemowle nie czuje zadnej litosci, dozywocie i najciezsze roboty ...

Gość lola 0909
może zróbmy cos w tej sprawie...? napiszmy pismo żeby spotkała go surowsza kara niż ta która dostał...;/ Przeciez ludzie piszą petycje z tysiącami podpisów o wypuszczenie kogos z więzienia czy coś... albo listy piszmy...

Do sorry,co macie na myśli - Jeśli jest chory, czyli jeśli jest psychiczny. Czubek, znaczy. Mamma mia - faktycznie, nałogowi alkoholicy mają zazwyczaj tak zryte mózgi, że nie odróżniają rzeczywistości od wytworów swojej wyobraźni.

Przede wszystkim to ani ci co go bronią, ani ci coby mu jaja ucięli nie mają racji, a tylko wyładowują swoje emocje. Po pierwsze, nikt nie wie czy rzeczywiście ten człowiek jest zaburzony/chory psychicznie, ponieważ obserwacja szpitalna na podstawie której taki wniosek można wysnuć, trwa średnio 6 tygodni i odbywa się w szpitalu. Po drugie, na pewno będzie z nim przeprowadzał wywiad lekarski psychiatra sądowy, pod kątem zaburzeń emocjonalnych/psychicznych, z tym że tylko te drugie może oskarżonego predestynować do złagodzenia wyroku za zabicie dziecka. Po trzecie, daję sobie rękę uciąć, że ten facet nie jest chory psychicznie, tylko poważnie zaburzony. Teraz pytanie: skąd się biorą zaburzenia emocjonalne? Odpowiedź: z zaniedbania emocjonalnego dziecka w dzieciństwie. I teraz pytanie do was: przypuśćmy, że mamy wiedzę, że ten facet był w dzieciństwie poważnie zaniedbywany, wychowywał się w rodzinie patologicznej, przez co nie dawał sobie rady z agresją i wyżywał się na słabszych, aż w końcu doszło do tej tragedii, to czy ten człowiek jest tylko katem, czy również ofiarą?

Gość lola 0909
do sorry,co macie na myśli tys jest chyba głupi, nawet jakby go całe wojsko zgwałciło w dziecinstwie i ojciec bił co pół godziny to nie miał prawa zrobic tego tej dziewczynce ;/

Gość lola 0909
i nawet go nie bron. Co z ta petycją?

Gość no ja mam
z*****m psychike.ale cos takiego nie zrobie

Ty jesteś głupia jak but, lola, bo ja nigdzie nie postawiłam tezy, a jedynie zadałam pytanie. A petycje to sobie możesz napisać do świętego mikołaja, bo dzieciaku, wiedz, że sądy są niezawisłe. Ale pewnie nie wiesz nawet co to znaczy.

Gość lola 0909
do sorry costam pewnie jestem starsza od Ciebie ale dziękuje za komplement w słowie dzieciaku ;]

Nawet nie jesteś w stanie zrozumieć, co się do ciebie pisze, pustostanie, więc bądź łaskawa się do mnie nie zwracać 🖐️ Nikt się nie wypowie?

Gość mama-mia84
i ofiarom i katem. z ofiary zminił sie w kata,i zrobił ofiare z nastepnej osoby. wiele osób tutaj rzuca wyzwiskami,kłóci sie ,a to nie o to chodzi. Ja osobiscie jestem tym faktem poruszona do glebi,jak wczoraj przeczytałam ten artykuł,to nawet niu umiem opisac co poczułam. Chciałabym cos w tej sprawie zadziałac,ale nie bardzo wiem jak,może z czyjąs pomoca udałoby sie wywalczyc zeby należycie zapłacił za swój czyn. A przedewszystkim chodzi o to zeby Joasia nie pozostawała w domu w którym moze ja to spotkac poraz kolejny!!!

No więc właśnie. Zamienił się w kata. Zaburzenia emocjonalne nie uchronią go przed karą i piętnem. Wszystko ma swoje skutki i konsekwencje.

Gość mama-mia84
bo z tego co wiem to dziewczynka wróciła do rodzinnego domu

Gość yoł
zgadzam się z sorry co macie na myśli. W takiej sytuacji trzeba wziąć taki fakt pod uwagę. Tak łatwo jest pozostawić skazy na psychice człowieka. Gdyby jednak ten facet działał jako ''normalna'' osoba, ja bym go przywiązała do drzewa, ściagnęła gacie i przyprowadziła cielaka, który by ssał mu fiu*a do nieprzytomności.

Osobiście nie miałabym nic przeciwko powolnej śmierci takich gwałcicieli dzieci, ale prawo to prawo. Należy im się uczciwy proces i wyrok. Niemniej jednak, niezdegenerowany człowiek, choćby nie wiem jak napierrdolony, nie zrobiłby czegoś takiego, bo byłoby to niezgodne z jego systemem wartości, więc w tym wypadku alkohol był tylko wyzwalaczem popędu. Dodam jeszcze, że kara wieloletniego więzienia należy się również matce tego dziecka, która nie dość, że przez upojenie nie była w stanie zająć się swoim niemowlęciem, to w dodatku pozostawiając je bez jakiejkolwiek opieki naraziła je na taką traumę.

Gość mama-mia84
mam nadzieje ze ta malutka nigdy nie dowie sie o tym co przeszła,chociaz to chyba niemożliwe bo na pewno na jej ciele zostana blizny po tym wydazeniu,zarówno wew. jak i na zew.

Gość mama-mia84
http://stoppedofilom.pl/2010/06/zgwalcil-roczna-dziewczynke-sad-umorzy-sprawe/ o to jego kara smiech na sali "Prokurator Orzechowski dodał, że śledczy badali także wątek narażenia dziewczynki na utratę życia lub spowodowanie ciężkiego uszczerbku na zdrowiu, ale umorzono to postępowania z powodu braku przesłanek zaistnienia takiego stanu."

Gość mmmauskkka
a czy wiecie ze ten gwalciciel spedzil 2 miesiace w psychiatryku i do wypuscili na wolnosc