Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-mia84

ZGWAŁCIŁ 13 MIESIECZNE NIEMOWLE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość kjhgl
22:58 [zgłoś do usunięcia]polki do gazuu jesli bylo plci zenskiej to ciesze sie a jak jescze do tego zaj**al tego bahora to baby to zlo z czego sie kurwo meska cieszysz pamietaj ze na samym koncu ciebie to spotka co zyczysz komus drugiemu

Gość kjhgl
22:58 [zgłoś do usunięcia]polki do gazuu proszę-jaki odważny na forum!!! myśli że sie tu schowa i że nikt go nie znajdzie za coś takiego gnoju idziesz siedzieć\\

Gość kjhgl
23:48 [zgłoś do usunięcia]polki do gazuu najpierw niech wszystkie k**wy zamilkna ciebie chyba nigdy w życiu nic dobrego nie spotkało żal mi ciebie żallllllllllllllllllllllllllllllllllllllllllll

Gość kjhgl
co masz do polek rasisto

Gość kjhgl
myślisz że jesteś teraz 100% anonimowy? dlatego sobie pozwalasz? skąd masz nienawiść do kobiet skąd masz nienawiśc do niewinnego dziecka skrzywdził cię ktoś kiedyś?

Gość kjhgl
moża twoja matka chlała jak byłeś dzieckiem i pozwoliła żeby ciebie spotykała krzywda, a może sama cię krzywdziła? a moze kto inny?

Gość kjhgl
ty chory jesteś skurwysyn i tyle, dzięki temu że są na świecie prostytutki tacy wykolejeńcy jak ty moga się wyżyć bez krzywdzenia niewinnych jesteś bardziej jebniety od goscia ktory skrzywdzil to dziecko

Gość kjhgl
gdyby nie te cipy rznelibyscie swinie debile!!!!!!!!!!!

Gość kjhgl
ty co ksiedza udajesz?????????!!!!!!!!! nie potrzebujesz cipy????????!!!!!! pewnie zadna cie nie chce!!!!!!! takiego debila! sory debilizm nie jest sexy!!!

Gość kjhgl
pamietaj jednak ze jak ci sie zachce zawsze masz dom publiczny w kazdym miescie i w kazdym panstwie, radze jednak poznac kobiete DOGŁĘBNIE'' stary i gwarantuje ze zmienisz zdanie!!!!!!!!! bedzie to dznien w ktorym podziekujesz Bogu za prostytutki bo jedna z nich zrobi z ciebie mezczyzne bo sory ale zaden mezczyzna nie wyraza sie w taki sposob o kobietach, o zadnych kobietach tylko debil

Gość kjhgl
......... i w dodatku na temacie w ktorym jest mowa o malym dziecku ktore spotkala straszna krzywda........ debil to zdecydowanie za male slowo

Gość kjhgl
nie wiem czy masz pojęcie jakim jesteś pustostanem, chyba nie, bo gdyby tak było coś byś z tym zrobił, ale to po prostu próżnia w próżni nie będę tracić dłużej czasu na rozmowę z ...

Gość mama-mia84
Na tej stronie http://www.olsztyn.com.pl/wiadomosc,9098,zgwalcili-13-miesieczne-dziecko-!.html widnieje komentarz jednej z pań: "...a ja widzialam na wlasne oczy ze ta dziewczynka mieszka z wyrodnialcami czyli wrocila do rodzicow jak to media pisali ze nie wroci mala a jedna tam jest, nie ma okien folija zamiast szyb i w rodzinie sie nic nie zmmienilo, jest totalna patologia i tam jest kurator? bardzo czesto nie ma swiatla, zimno bo bestia matka sprzedala wegiel za 50zl ktory otrzymala z GOPSU..."

Gość kredddkaxdd
Proszę piszcie o prosbe zajecia sie tą sprawą. ja juz napisalam jesli tych mailow bedzie wiecej moze uda nam sie cos zdzialac, nie pozostawajmy obojętni na krzywde niewinnego dziecko ONO NIE OBRONI SIĘ SAMO.portal@tvn24.pl; uwaga@tvn.pl

Gość kattemiddle
ja tez wyslalam zjednoczmy sie bedzie wiecej listu to sie zajmą tą sprawa

Gość sussandesperate
LUDZIE PISZCIE POMOZCIE TEMU DZIECKU

Gość mama-mia84
http://olsztynska24.pl Gorąco apeluje do wszystkich którzy czytają ten artykuł i sie wypowiadaja,pomózcie mi nagłosnic ta sprawe,piszcie do wszystkich gazet i telewizji które zanacie,lokalnych i krajowych! Ja wczoraj napisałam własnie do gazety olsztynskiej,a dzis ukazał sie ten artkuł,tylko ze niestety redaktorom niczego nie udało sie dowiedziec. Napisałam takze do TVN pr. "Uwaga" Nie mozemy doposcic do tego zeby ten temat ucichł,trąbmy o tej sprawie na cały kraj!!! Władze,instytucje w Ketrzynie umozyły sprawe i wszystko jest po staremu,nie mozna do tego dopuscic bo stanie sie tej małej jeszcze wieksza tragedia!!! Wszyscy o sprawie zapomnneli bo ostatnie artykuły,przed tym dzisiejszym były datowane na styczen 2010r. Prosze pomózcie mi,nie badzmy obojetni.

Gość mama-mia84
Jezeli ktos jest naprawde zainteresowany tym, zeby pomóc tej małej ,moge podac mój nr gg ,moze razem wymislimy cos rozsądnego.

Gość mama-mia84
ok,ja już napisałam piszcie tez

Gość biedne dziecko
ja napisalam do uwagi

Gość mama-mia84
Dlaczego nikt nie chce pomóc,tym dzieciom. Wszyscy sie wykrzyczeli co by nie zrobili temu zboczencowi i to wszystko.Boze co za obojętnosc i znieczukica. Oto komentarz kobiety z dnia 2.022011r cyt. " WITAM JUZ NAPISALAM MEILA O SYTUACJI TEJ RODZINY, MOZE KTOS W KONCU SIE TYM ZAJMIE, BLAGAM ZAJMIJCIE SIE TA SPRAWA JESTEM CZESTO W TYM WINTKOWIE WIDZE RODZICOW DZIECI BOZE ZABIERZCIE TE DZIECI ONE SA GLODNE BRUDNE MAJA ZIMNO CZY NIKT W TYM KETRZYNIE NIE MA SUMIENIA ZMIENILI KURATORKE TO SAMA ROBILA ZDJECIA WARUNKOW I CISZA NIC SIE NIE DZIEJE PRZECIE TAM NA SAME WARUNKI POWIINE DZIECI BYC W JAKIEJ PLSCOWCE GDZIE TUTAJ JEST DOBRO DZIECKA? BLAGAM JEDZCIE SAMI TAM ZROBCIE ZDJECIA I OBLIKUJCIE JE W GAZECIE I CO WTEDY WLADZE NATO POWIEDZ A?PRZECIEZ TA MALA MIALA NIE WROCI DO TEJ PATOLOGII? DZIORY W POLODZE POTRZEBY FIZJOLOGICZNE STOJA W WIADRZE W POKOJU SMROD SZOK SAMA INTERWENIOWALAM W TEJ SPRAWIE DO RZECZNIKA PRAW DZIECKA DZIECI SAMA ZOSTAJA W DOMU BO MATKA I TATUS ROBSON SZUKAJA CPANIA LUB COS WYPIC PO WIOSCE, CO TEN GOPS SOBIE MYSLI? GDZIE TUTAJ JEST DOBRO DZIECKA, ZABIERZCIE TE DZIECI BOZE ZEBYM MOGLA JE SAMA WZIAC DAWNO BYM TO ZROBILA BO GDY SPIA PIJANI WSZYSCY WESZLA BYM I ZABRALA DZIECI I NAWET BY NIKT BY NIE ZAUWAZYL ZE ICH NIE MA, BLAGAM JESZCZE RAZ ZABIERZCIE TE MALE NIE WINNE DZIECIATKA." !

Gość Weroniczka190234
Wykastrowac a jajka wrzucic dla ptakow na pozarcie i kazac temu facetowi patrzec z penisem zrobic to samo uciac ugotowac jak kielbase i kazac mu zezrec