Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-mia84

ZGWAŁCIŁ 13 MIESIECZNE NIEMOWLE!!!!!!!!!!

Polecane posty

czy wam mózgi powyżerało? kara nie zapobiega przestępstwom to wiadomo jak swiat światem wiec nie pieprzcie, bo aż się słabo robi od natłoku głupoty na tym topiku nawet jak utną jaja temu gwałcicielowi co to pomoże temu dziecku?

Gość co za głupota
Problemem nie są "biedne pieski i kotki", które odwracają uwagę ustawodawcy od gwałconych dzieci. Problemem są zbyt pobłażliwe sądy, które z jakichś powodów nie chcą, albo boją się korzystać w pełni z narzędzi, jakimi dysponują. W polskim sądownictwie źle się dzieje i to trzeba rozwiązać. Wyższe kary są potrzebne i należałoby je ustanowić, bo surowa i nieuchronna kara jest elementem odstraszającym od popełnienia przestępstwa. Jednak co z tego, jeśli sądy tej kary nie zasądzą? Zwasze są jakieś "widełki", najniższy i najwyższy wyrok kary oraz kary w zawieszeniu. Pytanie, dlaczego sądy wydają najniższe wyroki i wyroki "w zawiasach", jeśli dysponują również surowszymi karami za dany czyn?

"przeciez od ludzi, dzieci wazaniejsze są "bezbronne pieski "" Od ciebie mój pies jest ważniejszy, bo on nie ma typowo ludzkich cech - zazdrość, chciwość itp. :o To dziecko jest tak samo ważne jak psy, bo jest jeszcze niewinne... Ku*wa jak denerwują mnie ludzie, którzy myślą, że zwierzęta są gorsze od nich...

Popieram Boratkę. Wczoraj jechaliście Kaci. Jasne, biedne dzieciątka jebane psy i koty. Ogarnijcie się jak ktoś kto nie lubi zwierząt może być dobry dla ludzi??? Co do artykułu, daję Wam słowo że w więzieniu się tym zwyrodnialcem zaopiekują we właściwy sposób

DO wszystkich, którzy pomstują na obrońców zwierząt!! Tacy psychopaci zawsze najpierw znęcają się nad zwierzętami, a dopiero później przerzucają się na ludzi!!! Chyba lepiej zapobiegać niż potem płakać na rozlanym mlekiem ???

Gość ...:::...:::...:::
Problemem nie są "biedne pieski i kotki", które odwracają uwagę ustawodawcy od gwałconych dzieci. Problemem są zbyt pobłażliwe sądy, które z jakichś powodów nie chcą, albo boją się korzystać w pełni z narzędzi, jakimi dysponują. W polskim sądownictwie źle się dzieje i to trzeba rozwiązać. Wyższe kary są potrzebne i należałoby je ustanowić, bo surowa i nieuchronna kara jest elementem odstraszającym od popełnienia przestępstwa. Jednak co z tego, jeśli sądy tej kary nie zasądzą? Zwasze są jakieś "widełki", najniższy i najwyższy wyrok kary oraz kary w zawieszeniu. Pytanie, dlaczego sądy wydają najniższe wyroki i wyroki "w zawiasach", jeśli dysponują również surowszymi karami za dany czyn?

Gość i tak nikogo to nie obchodzi
boratka - czytaj ze zrozumieniem :O ja bym bezbronnemu zwierzeciu nigdy krzywdy nie zrobiła, ale wkurwia mnie jak cala polska plakala bo psu glowe urwali, a tym nikt sie nie zajmuje. poza tym mylisz sie bo znam osoby ktore kochaja zwierzeta i nienawidzą ludzi :O

Gość Panikara jakich mało
jasne, jasne kwintuś bajduś żaden przestępca w momencie popełniania zbrodni nie kontempluje kary myślisz, że te dwa pijaki by się zastanawiali nad karą zanim to zrobili? Nie zapobiegną na pewno, ale na pewno choć w minimalnym stopniu byłoby lepiej, bo znalazłby się ktoś kto by się zastanowił - może niekoniecznie jeśli chodzi o gwałt, bo do tego trzeba byc chorym dewiantem i rzeczywiście nawet groźba wysokiej kary by nic nie dała, ale prawo jest zbyt pobłażliwe w każdej innej kwestii! Tacy co wsiadają za kółko najebani - jestem pewna, że gdyby kary były wyższe to jeden z drugim by się zastanowił dwa razy Niedawno dwie dziewczynki zginęły bo chłoptasiowi zachciało sie jechać po pijaku do dziewczyny Na pewno nie sprawiłoby to, ze problem zniknie, ale jeśli choć jedna osoba wiecej by się zastanowiła - już byloby coś

Gość co za głupota
@zeggda "kara nie zapobiega przestępstwom" Owszem, odstrasza! A przynajmniej powinna odstraszać, jeśli jest surowa, ale w dodatku nieuchronna. W polsce niestety organa ścigania często nie są w stanie ująć przestępcy, a sądy wydają śmiesznie niskie wyroki. Co z tego, jeśli np. zgwałcenie dziecka będziemy karać śmiercią, jeśli nikt nie będzie miał na tyle ikry, żeby tę karę zasądzić. Taki zwyrodnialec myśli sobie "co z tego, że grozi mi stryczek, skoro w ogóle mnie nie złapią, a jeśli złapią, to dostanę najwyżej 2 lata w zawiasach"

Gość witaj fanko bachledy
dlaczego nitk nie psize petycji w sprawie gwalconych i molestowanych dzieci? a ja mam inne pytanko dlaczego jestescie tak pojebani ze uwazacie ze molestowanie seksualne to zbrodnia godna ukarania a molestowanie psychiczne to normalka dla was jebcie sie, jestescie zaklamani bezgranicznie!

Gość tohu vavohu
' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' ' '

"ja bym bezbronnemu zwierzeciu nigdy krzywdy nie zrobiła, ale wk**wia mnie jak cala polska plakala bo psu glowe urwali, a tym nikt sie nie zajmuje." Zobacz lepiej ile krzyczy się o psach, kotach, a ile o dzieciach :o. Raz na pół roku jest głośno o znęcaniu się nad zwierzętami, a o dzieciach ciągle się mówi :O.

I urwanie jaj gwałcicielowi dziecku nie pomoże - ale chociaż facet miałby jakąś karę proporcjonalną do winy, a nie zrobił co zrobił i co? nic Wg Ciebie skoro kara nie pomoze ofierze to nie ma potrzeby jej wymierzenia???

Gość Adi-P
Panikara idz sie lecz

Gość wykastrować i do więzienia
najpierw powinni mu obciąć wiadomo co, obcinać powinni po milimetrze, tępym nożem, a potem powinni go wysłać do więzienia gdzie siedzą najgosi padalce, zebrać więźniów na apel i przedstawic nowego kolegę mówiąc że brutalnie zgwałcił 13miesięczne niemowlę!!!! gwałcicielów w więzieniach nie cierpią więc by huj miał za swoje, jaklby dupa mu odpadała po tygodniu to by huj żałował dopiero, i poruchać już by nie poruchał i dziecka żadnego nie skrzywdził huj jebany1!!!!

Gość co za głupota
@i tak nikogo to nie obchodzi Nie rozumiem o co Ci chodzi. Przecież po tym dziecku też ludzie płaczą, nie mniej niż ostatnio po psie, i też postulują zaostrzenie kar. Dowodem na to jest choćby ten temat. Głosy oburzenia i wzywające do linczu na sprawcach odzywają się za każdym razem, kiedy krzywdzone jest dziecko. Nikt nie rozczula się mniej nad dziećmi, niż nad zwierzętami. Po ostatnim przypadku urwania głowy psu, ustawodawca też nie zaczął pracować nad wyższymi karami dla wyrodnialców. Nie było też żadnych ulicznych protestów.

Gość @ Pendrive
żadne urwanie jaj czy ileś tam letnia kara wiezienia nie pomoże bo nie wierze w żadna resocjalizacje jedyna kara dla chwasta to kulka w łep i po krzyku szybko i oszczędnie

Adi-P Panikara idz sie lecz Nie, dziekuje, czuję się wyśmienicie :P

Gość wiesio z łozic
Polska to piękna kraj

I napiszę Wam co czeka to ""coś"" bo człowiekiem nazwać tego nie można, bydlęciem też nie bo obrazi się niewinne bydło. Między innymi: jedzenie własnych odchodów i wymiocin jedzenie odchodów i wymiocin współwięźniów gwałcenie codziennie przemoc psychiczna najgorsze prace jakie są do wykonywania zmuszanie do tzw połyków czyszczenie szczoteczką do zębów kibli i pilnowanie aby potem umył nią zęby zanieczyszczanie jedzenia dochodami Wymieniłam te mało drastyczne. Bo szczerze mówiąc to coś nie wytrzyma długo w więzieniu a odosobnienie nic nie pomoże zapewniam Was.

Gość witaj fanko bachledy
Nikt nie rozczula się mniej nad dziećmi, niż nad zwierzętami. pierdolicie dzieciom ofiarom przemocy psychicznej doklada sie jeszcze probemow, spojrzcie wpierw na siebie nie jestescie lepsi od tego faceta, tylko macie puste lby

Zresztą tak sobie myślę - ogladałam kiedyś dokument o wiezieniu, jeden gwałciciel wypowiadał się jak go tam traktują - dzięki cichemu przyzwoleniu strażników. I już nie było mu tak wesoło, popłakałby się prawie "biedaczek" Dobrze wiec że chociaz niektórych dewiantów spotyka taka kara na jaką zasłużyli I tym optymistycznym akcentem kończę swój udział w dyskusji

Gość co za głupota
Ja odnoszę wrażanie, że tu nie chodzi o to, że nad psem ludzie bardziej się rozczulają niż nad dzieckiem, ale o to, że w ogóle mają czelność rozczulać się nad psem. Przecież pies jest nic nie wart, nie zasługuje na współczucie, bo nie ma duszy i został stworzony aby służył człowiekowi, więc człowiek może zrobić z nim co chce. Takie głodne kawałki jak te w wykonaniu "i tak nikogo to nie obchodzi", wypisują zazwyczaj ludzie o religijno-fundamentalistycznym poglądzie.

Gość szkoda dzieciaczka
.

Gość co za głupota
*światopoglądzie Co do kary, nawet jeśli nie powstrzyma ona potencjalnych sprawców, to przynajmniej daje społeczeństwu poczucie sprawiedliwości i wzbudza zaufanie do wymiaru sprawiedliwości.

Był to program Edwarda Miszczaka Cela. Były dwie serie jedna o więzieniach w Pl wywiady z różnej kategorii przestępcami każdy inny przypadek I potem cykl Cena nr.... O przemycająch narkotyki i odsiadujących wyroki w więzieniach w Boliwii, Peru Urugwaju ogólnie krajach Ameryki Płd, wszystko na jedno kopyto.

Tak oczywiście zwierzęta nic nie czują....... Eh...... Te wypowiedzi doprowadzają mnie do nerwicy. Wolę zwierzęta od ludzi i po ostatnio nagłośnionych przypadkach utwierdzam się w moim przekonaniu.

o co takiego utrzymyac w pierdlu jedzonko spanko telewizorek i jeszcze poskarzy sie taki do Strasburga ze ma za ciasno albo zarcie mu nie bedzie odpowiadało i jeszcze z naszych podatków bedzie mu płacili odszkodownie do piachu z nim

Gość i tak nikogo to nie obchodzi
spierrrrdalaj 🖐️ co nie doczytacie i niedosłyszycie to dopowiecie. nigdzie nie napisalam ze z psami mozna robic co sie chce, dla mnie czlowiek ktory krzwdzi zwiertzeta też nie moze meic rowno pod sufitem, ale WSZYSTKICH WSZEDZIE tak bardzo te psy zbulwersowały jakies petycje zescie podpisywali, to byl temt numer jeden. a gwałt dziecka? napisza na portalu informacyjnym posypia sie komenarze i nastepnego dnia nikt o tym nie pamieta.