Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mama-mia84

ZGWAŁCIŁ 13 MIESIECZNE NIEMOWLE!!!!!!!!!!

Polecane posty

Gość mmmauskkka
wyobrazcie sobie jak to dziecko musialo krzyczec, plakac, jaki czuło strach i ból. zastanawial mnie fakt jaki prokurator jaki człowiek wypuszcza takie bydle na wolnośc-drugi pedofil, teraz w rządzie, wymiarach sprawiedliwosci rządzą pedofile. np minister francji walczący o prawo adopcji dla geji jeżdzil na dzieci do tajlandii

Gość keeeriii87
ja za kazdym razem jak to czytam to chce mi sie płakac. zaloze sie ze ten człowiek odwiedza tą rodzine, czytalam ze matka nie odwiedzila dziecka w szpitalu a sprawe skomentowala ,,przecież ją zszyją i bedzie po sprawie''. ps. wiem ze mozna pomagac tej dziewczynce wysylac NOWE ubrania, jedzenie, zabawki na adres kętzynskiego MOPSU z dopiskiem, że to dla tej rodziny

Gość mama-mia84
mmmauskkka , skad wiesz że go wypuscili?

Gość mama-mia84
ciekawe co ta rodzina zrobi z tymi rzeczami,pewnie sprzeda,albo zamieni na wodke.

Gość massssakrrra
Pocieszajace jedynie jest to, ze ta dziewczynka nawet nie wie co jest zrobiono, po prostu pewnie ja bolalo. Ale to jest jeszcze nic. Pamietam taki przypadek sprzed kilku lat, kiedy facet zgwalcil 8 tygodniowego dzieciaczka. Przy okazji polamal jej nozki i miednice......Do 12 lat?!!!!! Za to powinno byc dozywocie bez mozliwosci warunkowego zwolnienia.

Gość keerii87
czytalam ze zostal wypuszczony sprawe umorzono. Boze 8tyg dziecko jak mozna, do czego ludzie są zdolnni jak mozna tak krzywdzic czlowieka i to bezbronne malenstwo.

Gość mama-mia84
ludzie pomózmy tej malutkiej,niech ten bydlak zapłaci za to co zrobił!!!!

Gość keerii87
ja jestem ZA proponuje aby kazdy z nas napisal do tvnu do programu uwaga petycje o zainteresowanie tą sprawa plus petycja do prezydenta. wiem ze jedna pani chciala adopotowac ta dziewczynke byla tak smao poruszona jej losem, niestety dziecko oddano wyrodnej matce, która moze nawet bedzie sprzedawala dziecko za pieniadze temu zboczencowi, bo nie wierze ze nie wpusci go do domu

Gość bebe....
jak spotkam drania, to mu zrobie z dupy jesien sredniowiecza!!

Gość mama-mia84
No nareszcie jakis rozsądny głos.Ja juz własnie szukam kontaktu z tvn-em,napisałam takze do Gazety Olsztyńskiej,o zainteresowanie sie ta sprawa,bo oni tez o tym pisali.

O rany, aż się poryczałam. Jak bym dorwała huja to nie wiem co bym mu zrobiła. Jak można tak skrzywdzić małe dziecko? W ogóle jak można tak kogoś skrzywdzić? A ta matka ta głupia cipa i powinna stracić prawa rodzicielskie. Głupia krowa. Dziecko 13 miesięcy, a ta biby urządza. Szmata

Gość tak,, ale
zjadła bym takiego żywcem, dajcie mi go kurwa!!

Gość tak,, ale
SWOJA DROGA NIE ROZUMIEM PO, CIEKAWE GDY BY JEGO CÓRKE TUSKA KTOS TAK POTRAKTOWAŁ? PRZECIEZ POWINNO SIE PRZEWROCIC KARE SMIERCI LUDZIE!!!!!!! TAKICH BYDLAKOW POWINNO SIE SIE ZYWCEM ZJADAC, TORTUROWAC! ROBIA BÓL NIEWINNYM ISTOTKĄ KTÓRE CIERPIA PRZEZ TAKIE SUKI, ZAJEBAC ICH ZYWCEM

Gość mama-mia84
NIestety ten artykuł jest 8 stycznia 2010 r,Joasia wróciła do zwyrodniałej matki.

To jest właśnie moralność alkoholika. Dla kilkudziesięciu złotych potrzebnych by się upić, zrobi wszystko. A jak już się upije, to nad sobą nie panuje, a często w ogóle nie wie co robi. Alkohol zwyczajnie zabija neurony w mózgu.

PiS i Radio Maryja są zdania że państwo nie powinno mieć prawa interweniowania w sprawy rodziny, i że dziecku niezależnie od sytuacji nie powinna być udzielana pomoc z zewnątrz. Dlatego głosuję na PO.

żałuję, ze w ogóle przeczytałam ten artykuł; biedne, niczemu niewinne dziecko :( brak słów by to opisać; aż się płakać chce :( takie maleństwo skrzywdzone w tak obrzydliwy sposób przez potwora :(

Gość mama-mia84
Master111 PiS i Radio Maryja są zdania że państwo nie powinno mieć prawa interweniowania w sprawy rodziny, i że dziecku niezależnie od sytuacji nie powinna być udzielana pomoc z zewnątrz. To jakas paranoja!!!

Gość mama-mia84
http://olsztynska24.pl/34990,Jaki-jest-los-zgwalconej-dziewczynki-i-jej-oprawcy.html Najświerzszy wpis w tej sprawie,odzew Gazety Olsztyńskiej (za który bardzo dziekuje) na moją prosbe o ustalenie losów małej Joasi. Mur milczenia ze str. insytucji zajmujących sie ta sprawą.Jest to jedna wielka Kętrzyńska klika,której nie chce sie zrobic niczego dla dobra tego dziecka. Gardze takimi instytucjami,gdzie sa tu przesztrzegane prawa dziecka,do ochrony zdrowia i życia.!!!!!

Gość antyglupocieee
kurwa polacy do chuja pana.tak narzekacie na inne nacje rasisci perdoleni a sami co?!

Gość do nic dziwnego ze facet
pojęcie choroby psychicznej nie jest równoznaczne z brakiem świadomości czynu, niepoczytalnością

I teraz pytanie do was: przypuśćmy, że mamy wiedzę, że ten facet był w dzieciństwie poważnie zaniedbywany, wychowywał się w rodzinie patologicznej, przez co nie dawał sobie rady z agresją i wyżywał się na słabszych, aż w końcu doszło do tej tragedii, to czy ten człowiek jest tylko katem, czy również ofiarą? Zamiast odpowiedziec Ci na pytanie, powiem co innego: matka tego gwałciciela powinna dostać jeszcze większą karę niż on sam. Bo nie dość, że bezkarnie krzywdziła swoje dziecko, to jeszcze wychowała je na potwora!

Chodzi o to, że rodzice gwałciciela są współodpowiedzialni za to co on zrobił, więc również powinni ponieść karę!

Gość mama-mia84
Ludzie bez przesady z tymi psychologicznymi rozważaniami.Liczy sie tylko to ze to zrobił, dopuscił sie okrutnej zbrodni i powinien poniesc kare.

Gość to nie wszystko------
Fakt, że rodzice gwałciciela również powinni dostać karę nazywasz rozważaniami psychologicznymi???

Gość mama-mia84
to nie wszystko------ Fakt, że rodzice gwałciciela również powinni dostać karę nazywasz rozważaniami psychologicznymi??? Niestety w naszym kraju jest to niemożliwe zeby siegac az tak daleko ,poniewaz sam sprawca chodzi sobie wolno po świecie tak, jak gdyby nic sie nie stało.

Gość mama-mia84
[zgłoś do usunięcia] polki do gazuu jesli bylo plci zenskiej to ciesze sie a jak jescze do tego zaj**al tego bahora to baby to zlo jak nie masz nic ciekawego do powiedzenia to lepiej nic nie mów!!!