Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość olucha86

musze schudnac by zajsc w ciaze

Polecane posty

Gość olucha86

czesc dziewczyny pomozcie mi musze schudnac by zajsc w ciaze jak ktoras z was zna dobra diete to prosze mi pisac...marze by miec dzidziusa waze 85kg 170 wzrostu

Gość olucha86
ja nie czuje sie otyla osoba!lekarka powiedziala ze musze zadbac o diete i lepsze odzywiane

Gość hfgyefgiaxdvgfdgfb
a nie lepiej i bezpieczniej udać się do dietetyka? jeśli chcesz zajść w ciąże nie powinnaś wyniszczać organizmu niewłaściwymi dietami.

Gość olucha86
kobietki pisze cos:)jakies rady

ale kazała CI schudnąć czy lepiej się odżywiać? bo to trochę różnica (choć wiem, że jedno łączy się z drugim :) )

Gość Zapraszam - Tarot allegro!!

Gość miskatyska
ja tyle wazyłam i zaszłam w ciąże...normalnie ja znosiłam i dobrze sie czułam :)

Gość Firankla
Dietetyk - najlepsze rozwiązanie ;)

Gość mielonka p.
dieta dukana jest bardzo niezdrowa! polecam metode montignaca, ja schudlam w ten sposob i utrzymuje wage

Gość tylko nie dukan!
Jeśli planujesz ciążę, to ta dieta jest bardzo niedobra. Najlepiej idź do dietetyka, a w międzyczasie możesz sama poczynić pewne kroki: - zrezygnuj z białego pieczywa, ryżu, makaronu, - przestaw się na pełnoziarniste makarony i gotuj al dente, ryż brązowy, pieczywo żytnie, ale mniejsza ilość. - jedz dużo warzyw gotowanych, najlepiej na parze, ale unikaj tych co mają dużo cukru, - nie jedz słodyczy, najlepiej wyrzuć wszystkie zapasy i kup sobie tylko gorzką czekoladę, jak cię najdzie na coś słodkiego to zjedz kostkę i starczy. Jedz 5 posiłków dziennie to ci metabolizm przyspieszy. Wiem, że sama zmiana nawyków żywieniowych pozwala nieco schudnąć, plus oczywiście duże ilości wody niegazowanej :)

Gość tylko nie dukan!
* dużo warzyw, a jeśli gotowanych to na parze miało być.

ja ważyłam 85 kg przy wzroście 175. W 2,5 miesiąca schudłam 17 kilo. Stosowałam diete 1000 kalorii, nie jadłam na noc, dużo piłam wody wymieszaną z Aquaslim. No i trochę się ruszałam - najlepiej kup sobie orbitreka i ćwicz na nim po 30min dziennie, albo idz na siłownie. Nie jedz słodyczy, smażonego i nie pij napoi sztucznie barwionych z dodatkiem cukru. Cukier zmień na słodzik. Jedz częto( max. 5 razy dziennie) lecz małymi porcjami. Między tymi porcjami gdy poczujesz głód pij wode oraz jedz dużo warzyw i owoców - oprócz bananów. No i patrz co jesz i licz kalorie! Nie przekraczaj 1000 dziennie! Jak wytrzymasz 19 dni to potem jest dużo łatwiej i chudnie się w oczach!

przy przygotowywaniu się do zajścia w ciąże dieta ograniczająca kalorie do 1000 nie ułatwi sprawy, wręcz przeciwnie - gwałtowny spadek wagi może rozregulować gospodarkę hormonalną. autorko, idź do dietetyka - zdrowe diety-cud nie istnieją.