Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

coes2aga

czy związek z doświadczonym mezczyzna ma szanse przetrfac

Polecane posty

ostatnio zaczełam się spotykac ze starszym o 8 lat mezczyzna ja mam dopiero 21 troche już prszeszłam w moim zyciu ale nie tyle ile on nie jestem tak doswiadczona w kontaktach damsko meskich jak on jest po rozpadzie 7 letniego zwiazku ja byłam jedynie 2 lata z moim chłopakiem czy taka roznica przezyc i lat jest do pogodzenia ?

Gość grube uda to mój fetysz
śmierc, choroby to są doświadczenia życiowe..nie bycie x lat z kimś więc taka 22 latka może byc bardziej doświadczona niż on. A on może zachowyac się jak małolat.

Gość gardze kurestwem
co innego gdybyś była kobietą a facet 8 lat młodszy, sikałyby jakie to piękne

chodzi mi tutaj miedzy innymi o doswiadczenia intymne ja takimi nie moge sie pochwalic wczesniej nie spotkałam osoby której moglabym sie oddac boje sie ze jak sie dowie o tym ze jestem nie doswiadczona to wysmieje mnie

"czy jest tutaj ktos kto by jeszcze umiał mi pomóc" ale w czym? porady wrózki to nie ten dział..

Gość femka84
myśle że niepotrzebnie martwisz się To ze on byl z kimś tak długo nie oznacza że ma jakieś duże doświadczenie a co do kwesti intymnych jeśli łączy was głębokie uczucie to nie ma czym się przejmować

Gość chlopak dobrze rokuje bo
byl w dlugim zwiazku, wiec mysle, ze nie masz sie czego obawiac:-) zastanow sie bardziej nad prioretytami zyciowymi - na ile tu Wam jest blisko?