Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabcia...27

problemy samotnej mamy by znaleźć faceta

Polecane posty

a powiedz mi, chcesz znaleźć wartosciowego faceta, a skad wiesz ze sama jesteś wartosciowa? wyglad, sylwetka - nie są żadną wartością..

Gość żabcia...27
od kiedy nie są? w ogłoszeniach np. na sympatii b. często jest że panowie szukają szczupłej

Gość żabcia...27
ile ty masz w ogóle lat milten, że tak mnie pouczasz?

Gość Kiedyś samotna...
o nie, ta rozmowa schodzi na psy... masakra.. Bo normalnie , musze zmienic zdanie.. dziewczyno co Ty piszesz wogole? ! Szczupla, piekna opalona.. tak szukaja takiej do ruchania zaprzeproszeniem, a jak juz szukaja na cale zycie, to troszke pod innym kątem sie patrzy.

ja mam nadmiar facetów i mój synu (2 lata) w niczym nie przeszkadza trzeba znaleźć złoty środek. Ja akurat mam problem tylko ze sobą, a mianowicie nie wiem czego sama bym chciała... Jedno jest pewne, kobieta z dzieckiem nie powinna tracić czasu na bezdzietnym facetów. Ludzie którzy nie maja własnych dzieci żyją w innym beztroskim i nieświadomym świecie i wszystko, co wiąże się z dziećmi będzie ich dziwiło i oburzało.

Gość żabcia...27
Tam gdzie pracuję potrzeba dobrej figury.W ogóle to zrobiłam las.. znaczy łaskę mojemu pracodawcy że u niego będę pracować.

Gość desperadooooo
Zabka a idz Ty w pisduuuuuuuu.To prowokacja , szkoda z Toba pisac .

hmmm po przeczytaniu wilu wazkich rad i odpowiedzi ludzi obecnych na tym forum powiem tyle :) masz wyjscia takowe: 1) znalesc faceta z dzieckiem-ale wtedy masz pewne ze twoje dziwcko bedzie dla niego najjjjj gorsze bo on ma swoje naaaaj lepsze ,cale zycie racowal dla swojego wiec twoje ma w dupie liczy sie jego wiec musisz przemyslec tez wasze sprawy finansowe zeby po latach nie okazalo sie ze pracowaliscie razem ale i tak liczy sie tylko dziecko faceta poniewaz jak tu wyczytalam facet mysli TYLKO o swoim dziecku co jest logiczne ,choc nie uczciwe skoro oboje racowalibyscie zeby oboje dzieci w przyszlosci z tego korzystalo... ale hmmm noooo przeciez logiczne jest itd,,,, 2) znallesc samotnego ale poniewaz bedzie w przyszlosci tez sie liczylo tylko dla niego jego wlasne czyli wasze wspolne dziecko---to bądz pewna ze twoje nie ma za bardzo na co liczyc 3) mozesz byc sama traktowac dziecko jak chcesz robic co chcesz i wiedziec ze ty dajesz swojemu dziecku co chcesz bo to logiczne czyz nie???? a zreszta jest tu tylu facetow co znają temat od poszewki i autopsji ze jedno mnie dziwi:) zamiast przebywac w wolnym czasie na kafeterii i przejmowac sie czyims dzieckiem lepiej zajeliby sie swoimi a jesli nie mają takiej mozliwosci to po prostu zajeliby sie czyms pozytecznym logiczne????noo chyba ze najbardziej pozyteczna rzecza w ich zyciu jest udzielanie porad fachowym na tym fachowym forum:) autorce powodzenia w wyborze:)

Gość żabcia...27
Czego chcecie ode mnie, chcę zabezpieczyć moje dziecko finansowo, ja nie muszę pracować, wystarczy,że ładnie wyglądam.

Gość żabcia...27
spadaj podszywie, psujesz topik

ps a faceci znający rzeczy z autopsji i wylewający tu swoje żale niech udzielają porad psychoterapeutycznym zagubionym matkom za oplata:d zarobią fortunę:D a przynajmniej nie zmarnuja czasu na babskim forum:)

Gość żabcia...27
a jeżeli chodzi o szkołę to skończyłam zawodówkę, krawiec odzieży ciężkiej ale nie znajduję się w tym zawodzie.

Gość jgtrdsboal
Tam gdzie pracuję potrzeba dobrej figury.W ogóle to zrobiłam las.. znaczy łaskę mojemu pracodawcy że u niego będę pracować Zabka pracuje w nocnym klubie jako tancerka gogo :-P

Gość Bo z babami tak juz jest
Uwazam ze dziecko nie jest tu zadna przeszkoda gdyz kazdemu moze sie w zyciu nie ulozyc tak jak tego oczekujemy a teraz opowiem Tobie dla czego faceci wola kobiety bez dzieci : Poznalem kobiete ktora bardzo kocham oboje bylismy na etapie konczenia poprzednich zwiazkow zycie stalo sie cudowne mimo ludzi ktorzy mieszali i rzucali klody pod nogi dzieli nas od siebie 600 km wyjechalem z dolnego slaska na mazury jestem budowlancem zarabialem miedzy 3 a 4 tys miesiecznie ale dla dobra rodziny wyjechalem zeby dziecka nie przenosic do szkoly zeby nie zmieniac srodowiska stracilem na tym dach nad glowa i tulamy sie po wynajetych mieszkaniach tu gdzie teraz jestem zarobki sa 1500 zl miesiecznie wiec wielkie nic przy wynajetym mieszkaniu za 800 a zimowa pora cud jak sie ta prace ma Jej coreczka ma 14 lat na poczatku spedzala ze mna wiecej czasu niz z mama uwielbiala jezdzic motorem lubiala mnie dopuki Jej poprzedni maz nie ojciec dziecka zaczal ingerowac w nasz zwiazek naopowiadal dziecku bzdur podsylal prezenty wzbudzil w niej zaufanie i przeciagnal dziecko na swoja strone a wczesniej w zwiazku pedzal to dziecko jak psa a teraz mianowal sie tata Niejedno krotnie slysze od tej dziewczynki ze jestem smieciem i byle kim ze " tata" to w zyciu wiele osiagnal a pracuje w sklepiku u mamusi i ma duze kieszonkowe tyle osiagnal Zdecydowalismy sie na dziecko bedzie koncem marca synek wymarzony Od mojej kobiety slucham ze jestem dziwkarzem ze pozbedzie sie bekarta ze jestem nirobem bo nie mam pracy ze mam sie wynosic tam z kad przyjechalem ciagle problemy z pieniedzmi a wydatkow coraz wiecej mala z nami nie chce mieszkac woli u babci moja kobiete to boli bo sie gryzie co z tym dalej robic ile mozna w zyciu zniesc? Mialem pasje jazda na scigaczach dzis nie stac mnie ubezpieczenie zaplacic a wydawalem 1000zl miesiecznie na paliwo nie mam dachu nad glowa bo wynajete to nie swoje i drogie wazylem 116kg bylem dobrze zbudowanym facetem dzis waze 85 kg chodzacy cien nie mam na papierosy jem od czasu do czasu chleb z biedronki bo najtanszy i serek z biedraki chodze w podartych szmatach bo mnie nie stac kupic a teraz odpowiedz mi droga kolezanko ilu jest takich facetow jak ja? i ilu poswieci sie tak jak ja? bo ja juz nigdy w cos takiego nie wdepne muj zwiazek sie rozpada i nie widze szans na poprawe

Gość żabcia...27
SZUKAM frajera,ale o tym ciiiii

Gość halohaloo
ja widzę że piją tu do mnie, droga Pani otóż w przypadku gdy dorabiacie się wspólnie, macie swoje dzieci sprawa jest prosta, dzielicie tym czego dorobiliście się wspólnie, podkreślam wspólnie po równo swoje dzieci, to że siedzę teraz i piszę na kafeterii jest czystym przypadkiem gdyż moja druga połówka pokazała mi przez przyadek to forum i wyczytałem ten wątek który mnie poruszył:)) Więc się udzielam i oglądam telewizję:)) twoje wywody są ciekawe, rozumie że Ty wolałabys dać wszystko swojemu dziecku, wkońcu jest Twoje, tak na marginesie to jeśli jestes w takim związku gdzie oboje macie swoje dzieci, na kogo więcej wydajesz??? Tak szczerze??? Bo Ja jestem pewien że na swoje dziecko, kupiłaś obcemu dziecku książki do szkoły??? A swojemu pewnie kupiłaś:)) ITD.ITD:) Więc gdzie tu równe traktowanie?????

nie ukrywam ze moj kochany mężczyzna uwielbia wrecz namietnie rowniez doradzac mi co i jak mam robic w oparciu o zdanie ludzi obecnych i wypowiadających sie na tym ważkim forum ,ale nie ukrywam ze mam skonczone 18 lat,twardy charakter i jakos podpowiedzi z ,ktorych korzysta doradzajac mi w wychowaniu mojego syna mnie nie przekonują:) sama myslę sama decyduję sama będę w razie ew błędów bądz sukcesow wychowawczych przekonywac co i jak .Po to mam dziecko by je po swojemu wychowywac a szukanie ojca dziecku na sile ktory NIGDY jak tu zauwazylas nie bedzie je traktowal jak swoje --to glupota i tego powinnas nie robic,on ojca ma(mial) a teraz ma matkę i ona powinna za syna odpowiadac

Gość żabcia...27
SPADAĆ PODSZYWY!!!! Ja chcę poporstu znaleźć faceta,który będzie kochał mojego bąbla,płacił parę rachunków i myślał tak jak ja. Czy ja naprawdę tak dużo wymagam?

odp do pana powyzej ---matka kupuje dziecku ksiazki do szkoly to logiczne nierawdaz??? wiec glupie pytanie proszę pana,nie ma juz czasow ze ksiazki sie dostaje wiec obowiązkiem matki jest zapewnic swojemu dziecku nie tylko jedzenie i ubranie ale i mozliwosci edukacyjne!

Gość jgtrdsboal
Bo z babami tak juz jest - ja pierdole , chyba niemozliwe , by tak sie zachowywala kobieta dla , ktorej tak postapiles . Napisz kolego, ze to nieprawda . Nie moze byc tak -to podlosc .

Gość halohaloo
no to jak dorabiacie się wspólnie dlaczego jednemu kuiłas książki a drugiemu nie kupiłaś nic??? W czym jest gorszy?? Bo nie meszka z Tabą to mu sie nie należy, otóż nie, jak po równo to po równo!!!! Zarabiacie razem na dzieci, obojgu dajcie tyle samo:)) W przyszłości powiesz że musisz dac swojemu na prawo jazdy itd a drugiemu ma dać mama bo to matka go wychowuje, otóż nie droga Pani, kupiłas jednemu książki drugi jak je już ma kup mu coś innego, np fajne trampki do szkoły albo coś innego, skoro dorabiacie się razem dlacego macie z tych wspólnie wypracowanych pieniędzy ubierać, żywić jednego a drugiego zostawić na łasce osoby z którą mieszka, wysoce niesprawiedliwe i u mnie nie przejdzie!!!!!!!!!!!!!!

Gość żabcia...27
jem kupe bąbla

taka prawda dobrze ze bedac hakerem za neta tez nie trzeba placic bo by mnie tu z wami nie bylo no i laptop mial tez isc do labardu bo kasa potrzebna jeszcze tu jestem bo Ja kocham bo bedzie male dziecko ktore na swiat sie nie prosilo sklamala mnie jak tu jest z praca zebym tu wyjechal a teraz szantarzuje dzieckiem i gdzie tu sprawiedliwosc alimenty bede placil a wyjazd do dziecka 1200 km w obie strony czy mam tu siedziec sprzedac wszystko na co pracowalem cale zycie i umrzec z glodu?

ZABCIA ja tez mam 27 lat i mam 6 letniego synka... Nie szukam Ojca dla mojego dziecka! on ma Tate i go bardzo kocha i jego Tata kocha jego. Co to znaczy, ze facet ma kochac Twoje dziecko???? w zyciu bym sie nie zgodzila... to chore jakies :) przeciez Twoj synek ma Tate! no chyba, ze sikalas pod wiatr... Ogolnie, jakby jakis koles, stawial siebie przed moim dzieckiem, to by w ryja dostal i juz by wiecej sie nie pojawil... Moj facet, powinien byc kumplem mojego synka, nie jakims jebanym wujkiem... bo to brzmi co najmniej pedofilsko... nie ma go kochac (???) tylko szanowac, jako mojego synka, a moj synek bedzie szanowal jego... tak samo jak sie szanuje przyjaciol, znajomych, sasiadow itd... Cos tu wyczuwam, ze chyba jestes zajebiscie zdesperowana, aby z kims byc... naprawde zal... twoj syn na ciebie patrzy, jak wychodzisz z obcymi facetami, a jego zostawiasz... w zyciu sama z facetem bym nie wyszla... moj synek idzie zawsze zemna, do kawiarni, do kina, do zoo, do wesolego miasteczka... Facet powinien sie przyzwyczaic, ze to jest moje dziecko i on bedzie zemna do konca mojego zycia :) :) :) jak nie pasi to wyjazd... Szukam tez faceta, ktory ma dziecko albo dzieci :) nie interesuja mnie przelotne znajomosci :)

Gość jgtrdsboal
wspolczuje .Datego ja nigdy w zyciu nie tkne pazurem babki z dzieckiem.Nó chyba , ze wdowa to inna sprawa.Nikt z ukrycia partyzantki nie uprawia , tak jak u Ciebie ex. Chlopie radze daj noge , ile mozna zyc jak kloszard prawie.Dostaniesz alimenty z 500 zl.Trudno na wlasne zyczenie twoja milosc tak spierdolila zycie tylu osobom.Trzymaj sie stary. Wspolczuje.

wiesz to nie takie proste alimenty nie rozwiazuja sprawy bo kocham ta kobiete lubie jej coreczke i bedziemy mieli wymarzonego synka ale zdechniemy z glodu w tym zasranym sielenia olsztynie tu mozna kupic wedke i ryby lapac a nie zakladac rodzine

Gość jgtrdsboal
no ale wyzywa Cie od dziwkarzy, od nierobow , chce pozbyc sie bekarta , kaze Ci wynosic sie tam z kad przyjechales -i wierzysz , ze to sie uda ????? Watpie ale szanuje to co napisales .

jak kobieta jest w ciazy to ma takie zalamki psychiczne zwykle chustawki nastrojow i ma podly charakter ale potrafi byc kochana

wiesz wiele przezylismy dobrych i zlych chwil ale zostawiac rodzine bo zrobilo sie zle? wieze ze dam rade i staniemy na nogi jeszcze mam z czego chudnac :)

Gość 1000 pytań
Zapamiętajcie sobie głupie baby jedno. Ja jako facet wolny, bez zobowiazań chcę również kobietę bez zobowiązań i to nie podlega dyskusji ani żadnym negocjacjom. ...i jeszcze jedna ważna rzecz. Facet bez dzieci wiążący się z kobietą z dzieckiem to facet nie mający honoru. W takim związku zawsze będą problemy związane z nie jego dziećmi.