Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabcia...27

problemy samotnej mamy by znaleźć faceta

Polecane posty

Gość DasModel
To prowokacja !

i jak będziesz miała tego swojego faceta obowiązkowo mów na niego bździuszku, że ludzie tak mówią do zwierząt ty nie musisz ich powielać we wszystkim, ps, kiedyś miałam psa bąbla, i też mówiłam na niego bąbelku psi psi psi

Gość żabcia...27
aha, czyli do swojej córki będziesz mówiła np. Antonino, zamiast Tośka, skarbie, kotku ?

Gość co Ty dupisz?
Laska Ty masz dobrze nakupkane w tej główce, Ja jestem w związku z kobietą która ma syna 10 lat, kocham Ja a ona mnie, i nie każę jej kochać mojego 12 letniego syna ani ona mnie jej 10 latka, lubimy się z małolatem i tyle, był z niego troche dupa bo mamusia go rozpieszczała, ale teraz zaczyna zachowywać się jak chłopak i nie drze sie że mamusia idzie ze mną gdzieś bez niego. Z moim synem robią różne rzeczy wspólnie i jest ok. Ale mała kobietko nie wymagaj za dużo od faceta bo będzie totalna olewka. Co Ty sobie wyorażasz? Ze facet będzie kochał obce jak swoje?? Opamiętaj się, bliższa koszula ciału!!!!!!!!! Pozatym twój BABEL ma ojca, chyba że masz dziecko z przypadkowego sexu po dyskotece. Swoją drogą urodziłaś mając 18 lat, więc w głowie za dużo nie miałaś robiąc sobie BABLA:)))

Gość Kiedyś samotna...
Normalnie to co tu czytam to jakies bzdury.. ludzie opanujcie sie.. Co Wy wogole opowiadacie.. Samotna matka jest taka sama osoba, jak ta bez dziecka.. to przeciez nie jej wina, ze facet byl nieodpowiedzialny i ją zostawil z dzieckiem. To kobieta zostaje i opiekuje sie.. a facet potrafi tylk ozrobic i spierdolic. Niewiem autorko jaką Ty mialas sytuacje, ale ja właśnie taką.. i powiem Ci, że ja nie mialam z tym problemu. Jest dużo facetów odpowiedzialnych, którzy zwiążą sięz kobietą z dzieckiem. A dziecko będą traktować jak swoje, ale mówię u o ODPOWIEDZIALNYCH FACETACH, KTÓRZY MYŚLĄ!. Mój obecny partner, mimo odległości póki co, ma bardzo dobre kontakty z moim synem. I on sam powiedzial mi ,ze szukal kobiety z dzieckiem, bo one przynajniej mysla powaznie o zyciu. Jak sie ma dziecko nie mysl isie o imprezach, zabawach.. tylko o normalnym zwiazku i rodzinie. Musialas trafic na jakis glupich facetow. Ja mialam dwoch partnerow po porodzie.. a w czasie ciazy juz odpoczatku jak bylam sama, to jeden chcial byc ze mna.. Takze takie gadanie ,ze nikt nie wezmie kobiety z dzieckiem to nieprawda.. Ja tez bym nie wziela, faceta, ktory nie akceptowal by w jakis sposob mojego dziecka, albo swoje prawdziwe traktowal lepiej.. a przynajmniej jak mialabym podejrzenia ze tak bedzie. Takze spokojnie, napewno i Ty trafisz na normalnego faceta, ktory pokocha Ciebie i Twojego synka :)

Gość _Samotna_mama_
Przykro mi jak czytam wypowiedzi mężczyzn... Też jestem samotną matką. Mam dziecko prawie 2-letnie. W realu każdy facet mówi, że dziecko nie jest problemem, ale wiem, że jest. Tylko nieliczni decydują się na kobietę z dzieckiem. Przestałam marzyć o wielkiej miłości. Staram się cieszyć, że mam dziecko. Niektórzy nawet tego nie mają. Bardzo cieszę się, że przynajmniej mam dobrych przyjaciół.

Gość do samotnej matki
bo w realu mozna spotkac jeszcze normalnych facetow, w necie raczej nie...wypowiadaja sie tutaj nieudacznicy zyciowi i roznego rodzaju wynalazki...

Gość ruda antonia bujaj sie
jak mozna nazywac sie antonia??

Nie pojechałaś na wakacje ze swoim facetem bo Bąbel marudził, nie chodzisz na randki bo Bąbel nie chce, kończysz związki bo Bąbel nie przepada za twoim partnerem..kobieto twój syn jest rozpuszczonym dzieciakiem, który zawsze dostaje czego chce, nie dziwię się skoro traktujesz go jak ósmy cud świata a jak ktoś uważa inaczej to "oczy mu wydrapiesz" radzę zmienić nastawienie bo nigdy nie znajdziesz partnera. Jak ktoś już tu napisał, nikt nie chce być piątym kołem u wozu. Też nie chciałabym aby mój facet olewał mnie i nasze plany tylko dlatego, że jego rozwydrzony synalek marudzi, że coś mu się nie podoba:-O

Gość a ty?
masz dziecko albo rybke chociaz zlota?

Gość a;fdijaesdafafddsa
I nie można patrzeć na faceta, który nie jest zbytnio wylewny wobec dziecka jak na kogoś kto się zmusza do kontaktu z nim. Biologiczny ojciec może nie być zbyt wylewny wobec swojego potomstwa, a może je bardzo kochać. Ojciec nie powinien być drugą matką i zagłaskiwać i zapieszczać dziecko na amen. Nawet biologiczny ojciec wcale nie musi mieć potrzeby lgnięcia do dziecka. Nie można oceniać podejścia faceta do dziecka ze swojej perspektywy - maminej perspektywy. Takiemu wylewnemu panu dzieciak będzie za jakiś czas na głowę wchodził. Rola ojca polega też na tym, aby dzieciak miał w nim oparcie, a nie niańkę. I nie zabawki są w życiu najważniejsze, za dużo ich raczej przeszkadza w rozwoju dziecka niż pomaga, a dobry kontakt, konsekwencja wobec dziecka. Syn musi mieć kogoś aby przejąć jakieś męskie wzorce, kogoś, kto nie pozwoli sobie wymuszać wszystkiego marudzeniem. Twój syn marudzi bo mu jest wygodnie, bo nikt zapewne nie wymagasz od niego. Facet mógł się obrazić jak nie pojechałaś, bo zobaczył, że nie pozwolisz mu być dla niego ojcem, tylko ulegasz presji dziecka, co jest dla samego dziecka krzywdzące. A żaden rozsądny mężczyzna nie chce matki z rozwydrzonym maluchem, którego nie będzie mógł po ojcowsku trochę naprostować. No i można by było jeszcze pisać, i pisać.

Gość Twój syn
jest w takim wieku, że ciężko mu bedzie w ogóle kogos zaakceptowac. będzie zazdrosny o każdego faceta.

Gość Cejrowski dobrze Ci napisal
no a ja nadal nie rozumiem , z jakiej niby racji ma facet brac samotna matke , jesli do wyboru do koloru ma wolne kobiety , bez dzieci. Jesli chce poskakac po takiej matce , to i owszem , czemu nie . Ale na zycie -no do diabla latwiejsze zycie, bez obciazenia dzieckiem czyjegos faceta. Zreszta kobieta , ktora tak wybrala ojca dziecka , jest ulomna istota, bo nie umiala realnie ocenic kandydata na ojca , badz bezmyslnie zaszla w ciaze . A to skutkuje tym czym jest -czyli trudnoscia w znalezieniu amatora na nich dwoje. Samotne mamy maja szanse wedlug mnie ,ale u facetow , ktorzy maja tez dzieci . Zdarza sie samotny czasem, ktory pokocha ich dwoje razem ,ale to sa wyjatki. Latwiej ma mama z coreczka niz synkiem . Takie sa moje obserwacje zyciowe :-D

Gość Sentymentalny Wojownik
Żaba, nie do końca rozumiem jednej rzeczy. Skoro szłaś na randkę, to szłaś sama. Jeśli Twój synek nie chciał Cię wypuścić z domu, to chyba nie dlatego, że nie podobał Mu się Twój adorator, tylko dlatego, że za Tobą tęsknił. Może być tak, że jest o Ciebie zazdrosny, do tej pory miał Ciebie "na własność", a teraz musiałby "podzielić się" Tobą z obcym mężczyzną. :) Na pocieszenie - córka mojej koleżanki została panienką z dzieckiem. Chyba po dwóch latach poznała mężczyznę z którym wzięła ślub. Obecnie mają trójkę dzieci :) Myślę, że i Ty w końcu kogoś znajdziesz. Tak w ogóle to skąd jesteś? "Cejrowski jest OK" - mój kolega też na swoje dziecko mówił bąbel. Moim zdaniem, to pieszczotliwe określenie i nie wskazuje na to, aby rodzic był zły.

Gość najnormalniejsze?
wedlug ciebie. tak jak bąbel dla autorki, misiu dla zdzisia, zabciu dla krzysia. tolerancji !!!

Gość _Samotna_mama_
Nie rozumiem jednego na kafe. Skąd tyle nietolerancji dla samotnych matek? Więcej tolerancji okazujecie gejom, lesbijkom, muzłumanom, świadkom Jehowy... Czy to grzech, że samotna matka pragnie miłości? Wiele osób obrażających matki myśli, że oni na pewno zostaną rodzicami z książniczką/księciem z bajki. A może okazać się, że nie będziecie mogli mieć wcale dzieci, a adopcja to nie takie hop-siup... znajomi czekali 3 lata na synka.

Tak samotne matki są idiotkami, które nie dość, że dały dupy to jeszcze nie przewidziały, że dany facet je zostawi jak zajdą w ciążę :-O A taki "tatuś" jest super bo kopnął w dupę swoją dziewczynę i matkę swojego dziecka, które nota bene też miał w dupie:-O Ludzie opanujcie się co wy piszecie

Gość żabcia...27
Ale co ty piszesz że jak naprostować? Mam sprowadzić do domu faceta, który będzie prostował mi syna? Może jeszcze pasem?

Żabcia ty odróżniaj bicie dziecka od wychowywania go na porządnego człowieka a nie na rozkapryszonego jedynaka, który jak powie tak ma być

Gość żabcia...27
W jaki sposób dziecko czyni mnie gorszym gatunkiem? Nie dla jednego byłabym dobra partią.

Gość zacznij pisać - syn
dziecko nie czyni cię gorszym gatunkiem , to twoje przesadne stawianie dzieciaka na piedestale czyni cię nieatrakcyjna dla facetów. Wszedzie potrzebna jest równowaga.

Gość halohaloo
w necie są również normalni faceci, są również i debile, ale to samo można powiedziec o kobietach!!!!!!!!!!!!! Wy wszystkie jesteście takie mądre itd, ciekawe czy wy tak bardzo pokochałybyście dziecko faceta jak swoje własne??? Hipokryzją mi tu zalatuje na kilometr. Facet nigdy nie pokocha nie swojego dziecka!!!!!!!!!!!!! Zaakceptuje i wychowa razem z kobieta, ale nie wymagajcie czegoś co jest niemożliwe, chyba że sam swoich dzieci nie ma!!!!!! Tak samo z wami drogie Panie!!!!!!!!! Mnie wychował ojczym i ma swoje dziecko z mamą nie mam pretensji że traktował go zawsze lepiej, takie życie, tyle że Ja dorobiłem się własną pracą dużo, dużo więcej niż mój brat po ojczymie, wyszedłem z domu w wieku 19 lat, skońvzyłem zaocznie studia i pracuje sam na siebie, sam jestem z kobieta która ma dziecko, ja również mam gdyż w wieku 19 lat wyszedłem z domu żeniąc się. Rozstałem się z nią po 10 latach bo znalazła sobie kogoś z porsche:)) Teraz Porsche mam Ja a ona do roboty wali z buta bo Ja kochaś zostawił, a Ja związałem się z obecną partnerką która ma dziecko ale ona wie że dziecko to dziecko a facet to facet!!!!!!!!!!! I jest mi zajebiście bo mój synek woli być u mnie niż nudzić sie z dewotą w domu choć ona robi wszystko co może by nie przychodził po szkole do mnie. Ale jej sie nie udaje, alimentów żądała 2000tys na miesąc Sąd dał jej 500zł i ma jej wystarczyć, niech sama da drugie 500 i będzie ok. A Ja po kryjaku daje młodemu kasę by miał na wszystko bo to mój syn!!!!!!! A z to dziunią już skończyłłem a ona chciałaby bym dalej Ją utrzymuje:)) Chciało się dupić w porsche i po Qubus hotelach to się teraz ma :))) Wy baby takie właśnie w dużej częsci jesteście , wymagacie od faceta niewiadomo czego a same co możecie dać???? Dupe to może dać każda, trzeba mieć jeszcze w główce trochę poza tym!!!!!!! A nie dziecko powie nie idz mamusiu i biedronkę na ziemi robi, drze jape a wy dobrze synku, nie pójde, albo wakacje odwoływać bo bahor tak zechce!!!!!!!!!!!!!!1 W główkach się poprzewracało!!!!!!!!!!!

Gość a;fdijaesdafafddsa
Może przejść Ci taka myśl przez głowę, że facet też może oceniać po Twoich reakcjach jaki będzie miał wpływ na wychowanie dziecka, żeby nie wbić się w jakieś błoto związane z tym, że przy odrobinie surowości wobec bąbla z jego strony wytoczysz przeciwko niemu armaty?

Gość Cejrowski dobrze Ci napisal
nie popadajmy w skrajnosc -przeciez nie mowie , ze tatus , ktory zostawil dziecko i matke dziecka jest dobry i cacy.To jest obrzydliwy nieodpowiedzialny dziad . No ale nie powiesz mi chyba , ze idac do wyra nie mysli sie , ze moga byc dzieci i niekoniecznie ten osobnik gwarantuje stabilnosc i poczucie obowiazku. Litosci , jesli autorka miala 18 lat rodzac ( zakladajac , ze w niku podala Zabcia wiek ) , to zaszla w ciaze majac 17 i troche . Czyli o odpowiedzialnosc mowic nie mozna , teraz raptem zrobila sie taka odpowiedzialna za dwoje a nawet za troje , bo i za nieodpowiedzialnego ojca tez.

Gość żabcia...27
No tak, chyba oczywiste że chcę aby miał dobrą pracę, oczywiście to nie wszystko bo musze też go kochać i on nas.