Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabcia...27

problemy samotnej mamy by znaleźć faceta

Polecane posty

"Poza tym tych kolegów też nie ma dużo" I wszystko w tym temacie...

Gość ja myslę ze
niema duzo bo go nazywasz bąbel ..trzymajcie mnie ....

uwierz mi że na mlodych chlopcach wieksze wrazenie robi jak jego kolega ma spokojną, cichą, usmiechnieta matke i męskiego ojca niż wytapetowaną mlodą laske.

Gość żabcia...27
Przecież nie ma na imię Bąbel, tylko ja go tak nazywam.

Gość zacznij pisać - syn
w tej sytuacji to ja sie nawet nie dziwie, że nie ma dużo kolegów :( tak, na pewno jestes jedyna , zadbana , młoda matką 9latka wśród zapyziałych 40 :D:D:D:D Chociaz pewnie jedyną (czy jedna z bardzo nielicznych) TAK młodą bo na szczęście niewiele 18latek rodzi dzieci....

Gość Kiedyś samotna...
A koledzy się nie wyśmiewają z niego?? jak ta mmówisz??

Gość żabcia...27
a mojego bąbla ubieram w rOOshoFe fAtAłaszKi

Gość do Zcoolgany w coolke cool
ale zes mnie rozbawila z tym bablem :-) to nie imie , to ksywa jej dziecka :-)

Gość ja myslę ze
heh pewnie mu dokuczają nawet w stylu " przeleciał bym twoja mamuske" "albo ze "masz fajne cycki " ..matka niepowinna byc obiektem seksualnym dla kolegów dorastającego chłopca ...a w wieku 9 lat to jak dobrze pamiętam juz młody chłopiec poznaje to i owo .

Gość halohaloo
Jesteś sterowana przez niego jak tralala widzę to:))) Pewnie, że kolegów nie ma dużo bo jest rozpieszczony i wszystko wie najlepiej, dlatego koledzy go nie lubią, do tego założe się że jest grubaskiem, który tylko je i na dwór nie wychodzi:))) Prawda:))))) Mamusia fajna dupeczka a synek tłuścioszek najmądrzejszy na świecie, ide o zakład:))))))))))) Znam taki przypadek.)))

Gość żabcia...27
Nie wiem, w domu jeszcze żadnego kolegi nie było, tylko w szkole, a w szkole raczej nie drę się do niego przez pół korytarza.

Gość zacznij pisać - syn
"Przecież nie ma na imię Bąbel, tylko ja go tak nazywam. " - ale kiedyś trzeba powiedzic KONIEC... Dziecko dorasta...

Gość zacznij pisać - syn
biedne, biedne, BIEDNE dziecko, ma 9 lat i nigdy nie był u niego kolega :( Kobieto, jesli istniejesz naprawdę jako żabcia-matka bąbla to zastanów się nad soba bo krzywdzisz swój pępek świata...

Gość ania mania
faceci to zło bo maja penisy

Gość bąbel2002
zostawicie moją mamę! starego mi nie trzeba,stara jest aż nad to...

Gość ja myslę ze
jest jednak sposob aby to naprawic ...naucz synka dokładnej anatomi kobiecego ciała na swoim przykładzie ..to bedzie pozytek dla niego bedzie dumny ze widział naga kobite co prawda matke ,ale przeciez jestes laska to jak nie matka :D

no wiem że to nie ime, żarty sobie robie...ale jak ona mu nawija 24h na dobę , bąbluje mu non stop : "a bąbelku a założyłeś rajtuzy? a bąbelku umyłęś dokładnie siusiaczka,? bąbel znowu się nie uczesałeś!, bąbelku, proszę, świeżo uprany i uprasowany mundurek do szkoły:), bąbelku mam dla ciebie prezent, koszulka z nadrukowanym moim zdjęciem, prawda że fajne, och babelku jak ja cie kocham!!!!" :D

Gość żabcia...27
Nie wiem co w tym dziwnego? Ty w tym wieku masowo sprowadzałaś koleżanki? Czasami przychodzi do niego kuzynostwo - dzieci siostry, tylko że oni są młodsi, mają 4 i 5 lat.

jakie kurwa wytarłeś siusiaczka? czy wy wiecie kim jest 9latek? przecież ja w wieku 10 lat odkyrywałem meskie cechy, seksualnosc, podrywalismy dziewczyny w tym wieku.... on nie ma 4 lat do huja! mam pytanie do autorki: jak twoj syn spedza dzien?

Gość bąbel2002
jak mija dzień? spoko,póki się stara nie zacznie łasić...

Gość zacznij pisać - syn
w tym wieku spędzałam cały czas albo na podwórku albo ze swoją przyjaciółka u niej albo u mnie w domu a czasem u innych kolezanek lub goszcząc je u mnie, chya nie jestem jakims odosobnionym przypadkiem z kosmosu? mój 10letni syn spędził dzisiaj całe popołudnie u kolegi, jutro kolega przychodzi do niego... Dzieci potrzebują towarzystaw innych dzieci.

Gość halohaloo
odpowiedz mi autorko, ile waży twój syn, jest pulchniutki??? Dajesz mu jeść słodyczy ile chce itd? Przeciez to bąbelek co schudnie na zawołanie:)))

Gość żabcia...27
Taki gdy chodzi do szkoły? Normalnie. Rano wstaje, śniadanie, ubiera się, zawożę go do szkoły, potem go odbieram, wracamy, je obiad, odpoczywa chwilę, potem odrabiamy lekcje, potem siedzi przy komputerze albo ogląda tv, kolacja, potem kąpiel i spanie.

Gość żabcia...27
Co was obchodzi ile waży? To nie o tym jest temat, tylko o tym, jak trudno samotnej mamie spotkać wartościowego mężczyznę.

Gość bąbel2002
mam nadwagę 1 stopnia,ty nie lepiej mamusiu

Gość annjjjjjjjjjja
Żabciu czy ty pracujesz? domniemam,że bardzo dużo zarabiasz skoro od przyszłego ojca bąbelka wymagasz wysokich zarobków.

Gość halohaloo
więc jest grubaskiem:)))) Wiedziałem, z daleka od Ciebie bo on jest twoim pępkiem świata, a Ty krzywdę mu zrobiłas i tyle, próbujesz mu wynagrodzic brak tatusia, wszystkim co sie da nawet pasiesz go jak świnkę:))) znam z autopsji, jak najdalej od takiej mamuśki:))) Raz ten znany mi z autopsji 9 latek powiedział a dlaczego jmu dałas więcej jedzenia niż mnie, a mnie oczy na wierzch wyszły, p/aczek tylko by jadł, srał i rządził mamuśką:)))

Gość żabcia...27
hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha :(

Gość desperadooooo
szanowna Zabciu , czy mozesz mi napisac co skonczylas za szkole, badz studia i kiedy .Trudno chyba zachodzac w ciaze w wieku niecalych 18 lat , skonczyc mature, skonczyc studia i zdobyc dobra posade . Bo rozumiem, ze oczekujac od kogos , by byl godnym partnerem , Ty tez staniesz na wysokosci zadania. Nie mam nic do pan po zawodowce ale od przyszlej kandydatki na powazna partnerke oczekuje tez odpowiedniego wyksztalcenia. Tym bardziej , ze masz kolo siebie ogonek w postaci szanownego babelka .