Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabcia...27

problemy samotnej mamy by znaleźć faceta

Polecane posty

Gość zacznij pisać - syn
a ja zaczełam się zastanawiać jak żabcia, która jest cała sobą zafiksowana na bąblu pokochałaby z marszu dziecko faceta gdyby trafił się samotny tata - i jak zniósłby babel taka traumę.... bo chyba nie odrzuciłabys faceta tylko dlatego że miałby dziecko, które byłoby dla niego najwazniejsze, prawda?

Do autorki. Jesteś puszczalska bo jako nastolatka już dorobiłaś się dzieciaka. A Łosi to szukaj na bagnach biebrzańskich!!!! I zadaj sobie pytanie czy jak byłam bez dziecka to spotykałam się z samotnymi ojcami?

Gość _Samotna_mama_
O rany, ale od przedmówcy czuje żółć... Skąd te frustracje kolego. To, że Ciebie ojczym nie potrafił pokochać to nie znaczy, że wszyscy są tacy. Nie oceniajcie ludzi jedną miarą. Mój wujek związał się z kobietą z dzieckiem. Miał z nią później jeszcze 3 synów. Nigdy nie robił różnicy pomiędzy dziećmi. Jednak do takiej miłości są zdolni nieliczni mężczyzni. Nie każda kobiet jest pazerna na pieniadze. Ja mam z takim dziecko, ktory mi nie placi alimentów i nie widuje sie z nim, ale mam to gdzies. To on traci, a nie ja. Co jest wart człowiek, który nie kocha własnego dziecka?

Gość gddgdgdfht
masz pretensje że facet nie brał 9 letniego dziecka na ręce? ja bym miała pretensję jakby brał w ramiona takiego dużego chłopca. ty jakaś kopnięta jesteś chyba

Gość zacznij pisać - syn
dokładnie - jakby jakiś facet obściskiwał mojego 10letniego syna, to wykopałabym go z domu i ze swojego życia bo bałabym się, że to pedofil a ryzykować - nie, dziekuję...

Gość żabcia...27
dziecko faceta to w ogóle jest inna rzecz, bo wtedy zawsze kręci się gdzieś inna kobieta, przecież faceci nie dostają dzieci na wyłączność. A ja nie chciałabym wchodzić w jakiś trójkąt z jakąś byłą mojego faceta

Gość ahahahahahhahaaa dobreeeeeeeee
czyli zabcia chce zeby ja ktos wzial z przychowkiem ale sama cudzego przychowku tolerowac nie zamierza :D wydalo sie :P

Gość zaba kum kum
bedzie problem bo chlopak dojrzewa a potrzebuje silnego meskiego wsparcia, nie bede mowic reki, bo cie obraze, ale w dodatku 13 latek ciezko bedzie mial z akceptacja...

Gość ja myslę ze
znajdziesz w końcu miłego faceta(prawiczka) który ma dobre serce i pokocha małego jak własne. Odciąży cie od obowiązków rodzicielskich bo będzie się z małym bawił w końcu każdy facet to małe dziecko. w wolnych chwilach bedziesz mogla sobie poromansować z jakimś fifa-rafa kto wie może nawet 2gie dzieco będzie potem raz sie przespisz z prawikiem i mu wkrecisz ze to jego dziecko ...które ten dobry człowiek pokocha bo on wieży w ludzi . ;]

Gość mam nieodparte wrażenie
że autorką tego topiku jest Cegła z kącika porad, a Wy? A co do Bąbla - to skoro ma on już 9 lat, to nie jest już całkowicie zależny od mamy. Pewnie ma swoich kumpli, woli biegać po podwórku, grać na kompie itp. I będzie wolał to coraz bardziej. Czy naprawdę tak duże dziecko stanowi jakąkolwiek przeszkodę? Można z nim porozmawiać i wytłumaczyć wszystko - gdy był młodszy może połowy spraw nie rozumiał. Co Ci on przeszkadza?

W jaki sposób dziecko czyni mnie gorszym gatunkiem? Nie dla jednego byłabym dobra partią. no to jak jesteś taką dobrą partią dla nie jednego, to sobie weź chociaż tego jednego, a nie pierdolisz że cię nikt nie chce,

Gość ja myslę ze
choć żal mi tego chłopca bo pewnie jest zniewieściały ;/ może za 20 lat sam tu będzie pisał...Bąbel29...jestem 29 letnim prawiczkiem ...bo wychowywała mnie sama mama i przekazała ze kobiete trzeba szanować i koffac i sie pytac o wszystko czy mozna..;/

Gość żabcia...27
Tylko że nie mogę spotkać. Dla mojego ostatniego byłam dobrą partią, sam miał mało płatną pracę i mieszkał z matką. Moja siostra mu tłumaczyła że Boga za nogi złapał, powinien mnie docenić, bo żadna inna go nie weźmie, to i tak jak grochem o ścianę, tylko tak jakby tolerował, akceptował bąbla, ale miałam wrażenie że bardziej by się cieszył jakbyśmy byli we dwójkę.

Gość halohaloo
Mój ojczym też nie był zły, poprostu inteligentny człowiek różnice widział w traktowaniu swojego z nie swojego i nikt mi nie wmówi że jest inaczej!!!!!!!!!!!!! Choć rodzony ojciec to wogóle juz dno w moim przypadku, na ślub byłem go zaprosić to powiedział że ma mnie tyko w dowodzie:)))) A zgadzam się z Tobą że facet który nie interesuje się swoim dzieckiem to debil i sam traci to co najcenniejsze w życiu, mojej kobiety eks wogle olał syna i sie nim nie interesuje, wyjechał z Polski i rżnie cwaniaka, że płacił nie bedzie bo nie musi, a moje kochanie ma głowe na karku i zafundowała mu niezłe doświadczenia, kase i tak dostaje z funduszu alimentacyjnego, a jego szuka Policja w kraju i za granicą:))) Są takie niedouczone ciule, które spuszcza sie po 3 ruchach, zapylą i nic pozatym, ale to inna sprawa.

Gość bezrobotny84
ja chętnie się z Tobą spotkam,co Ty na to?

widocznie tylko tylko siostra cię postrzegała jako dobrą partię dla niego, będziesz debrą partią jak facet to stwierdzi a nie siostra czy matka,

Gość Kiedyś samotna...
Samotne matki... Nikt nie wie jak tak naprawde jest, póki sam tego nie doświadczy. My się nie musimy tłumaczyć dlaczego jesteśmy samotne. To WY faceci nas zostawiliście, i okazaliście się nieodpowiedzialni!! To ze kobieta pokocha faceta i zajdzie w ciąze, przeciez nie kazda ciaza jest planowana.. nawet z pelnej rodziny... Ja juz kiedys tez bralam udzial w takie jdyskusji... im się nie przegada. JA wiem z doświadczenia, ze są normalni faceci.. ale nie Ci którzy są jeszcze nie dojrzali by brać udzial w takiej dyskucji, tak jak Ci powyżej.. zapewne to gówniarze którzy nic nie wiedzą o życiu.. dlatego tak piszą. Wogole , ja tam mam gdzies takie wypowiedzi... ze samtone matki to puszczalskie.. ludzia. w ktorym wieku my zyjemy!! Przeciez seks jest na pozadku dziennym, no chyba ze tu rzeczywiscie prawiczki siedza i dla tego dla nich to tak iwielki grzech.. to sory.. ale nie bierzcie udzialu w tej rozmowie. :) Dziewczyny, wiecie jak jest i nie dajcie się sprowokować, takim niedoswiadczonym ludziom, ktorzy nie maja pojecia o prawdziwym zyciu wogole. !

Gość żabcia...27
On raczej średni z wyglądu, wynagrodzenie raczej niskie, mieszkał z matką. Zasługiwałam na kogoś lepszego i po rozstaniu w sumie pocieszyłam się, że i tak nie pasowaliśmy do siebie, więc może to był znak że nie kochał bąbla i przez to z nim zerwałam. Dzięki temu mam szansę spotkać kogoś wartościowego.

Gość ja myslę ze
tak na serio to jedynym uczciwym rozwiazaniem bedzie jak spotkasz faceta który samotnie wychowuje dziecko w podobnym wieku ,którego żona zmarła.

Gość bezrobotny84
jakiego oczekujesz wynagrodzenia u faceta? no i z jakiej miejscowości jesteś

Gość ja tobie mówie mówie...
Ty jakas jebnieta jestes :-0 Myslisz,ze jestes niewiadomo jak dobrą partią, wspaniała matką, kochanką i huj wie kim jeszcze? Ze kazdy powinien po nogach cie całowac,za to ze ma mozliwosc spotykanie sie z jak to mówisz DOBRĄ PARTIĄ? NIGDY,zanotuj to sobie w tej swojej małej mózgownicy NIGDY nie znajdziesz faceta z takim podejsciem jakie masz. Ja juz wariuje czytając twoje posty,a co dopiero jakbym miala przebywac w twoim towarzystwie... A o sformułowaniu BĄBEL :-0 nie wspomne,bo za duzo wulgaryzmów bym uzyła. A co do reszty plującej jadem na samotne mamy- nie kazda dawała dupy a dyskotece.Są rozne przypadki,jednym smierc zabrała partnera, inne zostały porzucone po latach związku, jeszcze inne zdradzone... NIe wrzucajcie kazdej do jednego wora,bo kazda ma swoją włąsną historie i swoj wlasny bagaż doswiadczen.Kazda ma szanse na milosc,szczesliwą rodzine, bo to ze sama wychowuje dziecko nie czyni z niej gorszej. A tobie autorko radze zmienic podejscie,bo z takim to zostaniesz sama jak palec i wychowasz mamisynka...

Gość Kiedyś samotna...
NIe trzeba szukac facetow z dziecmi, chociaz dla mnie to nie mial oznaczenia. JA znalazlam na sympatii faceta, bylam tam dwa tygodnie, napoczatku dla beki, ale udalo sie.. :) takze jestes wartosciowa dziewczyna napewno, i znajdziesz poprostu pozadnego faceta, nie wazne czy wolny czy z dzieckiem. NIe sluchaj tych co mowia, ze tylk z dzieckim szukaj, ktorego zona zmarla.. to przeciez smieszne... Mi sie nie zdarzylo, zeby facet nie chcial ze mna byc przez moje dziecko. Wrecz przeciwnie :)

Gość ja myslę ze
smiesza mnie te teksty o przeswiadczeniu jaka to autorka jest wartosciowa :D:D ....mieszkacie razem ? znasz ją ? po czym to stwierdzasz? niedługo to bedzie tak ze matka z dzieckiem to lepsza partia od takiej bez.

Gość halohaloo
No dała się zapylić po 3 pchnięciach jakiemus figofago z porsche:))) Ja potrzebuje duzo wiecej zeby wogóle stanął:)) Ale starość nie radość. Część z wypowiadających sie tu pan to chyba nastoletnie dziewczyny nie znajace życia!!!!!! Pytam jakim prawem wymagacie by obcy facet kochał wasze dzieci??? cieszcie się jak je bedzie tolerował, same nie umiecie kochac dziecka faceta ale wymagacie tego od 2 osoby:)) Smieszne szczeniackie podejscie, jeszcze mamy wam te dzieci utrzymywać, dac wykształcenie, zbdowac im domy a wy bedziecie ciagnąć druty komuś innemuu bo nas nie ma w domu bo zajeci jestesmy jebana budowa domu dla waszych bachorów???!!!! Tacy frajerzy juz umarli drogie panie, prosić o to tatusiów a nie obcych!!!!!!!!

Gość Kiedyś samotna...
Tylko ,ze ja nie patrzalam na pieniadze.. dla mnie najwazniejsze bylo ,zeby facet mnie pokochall i moje dziecko.. biedny czy bogaty.. niewazne. A takie slowa, zasluguje na kogos lepszego to tak powiedzialam, do faceta ktory mi w ryj dal. Troszke nie doczytalam Twoich wypowiedzi... Z taki podejsciem, to rzeczywiscie moze byc Ci ciezko znalesc faceta... Wazne zeby facet byl pozadny, nie pil, nie bil... i kochal Ciebie i dziecko.. dla mnie te wartosci sa najwazniejsze. Jak bedziesz miala takie podejscie jak ja, to napewno CI sie uda. A jak bedzies z patrzec na status materialny, to wiesz.. mozesz sie grubo przejechac. powodzenia.

Gość zacznij pisać - syn
czyli twoje dziecko - tak, faceta dziecko-nie , dobre, dobre....coraz ciekawiej sie robi ... to podszyw, bo jak nie to współczuję bąblowi coraz bardziej - nadgorliwość gorsza od faszyzmu, w wychowywaniu i opiekowaniu się również...wychowasz bubka przekonanego, że jest pępkiem świata, dla którego zderzenie z rzeczywiśtością w wieku dorosłym będzie jednym wielkim dramatem... boski ten topik, boski, po prostu czad :D

Sprostowanie dla co po niektórych pań. Ojczyma nigdy nie miałem, nie ten przypadek.Jak zwykle stosujecie podwójne standardy inne dla swojej płci inne dla facetów. Facet według was to ma być frajer który zaakceptuje wszystko bez mrugnięcia okiem. Wy natomiast możecie zrobić problem z niczego i macie do tego święte prawo. I wiadomość do Kiedyś samotna . Jestem doświadczony przez życie, i to nawet aż za bardzo możesz mi wierzyć na słowo. Ale nie będę tu pisał o sobie bo nie o mnie w tym temacie chodzi

Gość zacznij pisać - syn
.