Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość żabcia...27

problemy samotnej mamy by znaleźć faceta

Polecane posty

Gość kobieta tego pokrzywdzonego
Witam. Pięknie mnie oczerniłeś.Zapomniałeś ,że tylko ja pracuję,a Ty nawet pracy nie szukasz.Urodzę pod płotem,bo mam nieopłacone składki ZuS,a z mojej firmy nie da się już ciągnąć.Nie jestem pierwszą kobietą,którą wpędziłeś w długi.A o tym,że mnie bijesz pomomo ,że jestem w ciązy to też nie wspomniałeś. A moja córka nie chce Cię znać odkąd zobaczyła jak mnie szmacisz. Nie ma już ode mnie kasy,bo nie mam już sił pracować,dotąd niewiele,ale ja zarabiałam,a on zamiast pracy szukać,to e-papierosy oglądał.Szkoda gadać,drań nawet chciał się mojej mamy z mieszkania pozbyć.Ja sobie poradzę,bo nie dam się więcej doić i straszyć.

Zostawił mnie w sierpniu z zadłużonym mieszkaniem i wrócił na Śląsk. Mama pomogła mi opłacić rachunki ,a on zamiast na badania i lekarza mi pomóc kupił sobie laptop i z ex kawki popijał. wrócił to jeden czynsz opłacił,ale to nie problem,że jest cięzko,najsmutniejsze jest to,ze mówi ,ze kocha,a potem podnosi rękę.Już nawet nie przeprasza.Nie umiem tego wybaczyc.

Gość bo z babami tak juz jest
teraz wiesz dlaczego faceci nie chca sie pakowac w takie zwiazki bo mimo tego ze sie staraja ze wywroca sobie zycie do gory nogami staraja sie tworzyc dom i rodzine zostaja najwiekszym gnojem teraz ona bedzie miala nasze dziecko niezla karta przetargowa ja mam dom 600 km z tad i jestem damskim bokserem ktory probuje obezwladnic kobiete jak rzuca drogim sprzetem rtv. Pytanie do panow jesli wasza kobieta dzwonila by przy was do swojego bylego krzyczac ze was zalatwi i skonczycie w lesie to czy tez rozwalili byscie jej telefon o podloge?

Gość bo z babami tak juz jest
Najlepiej jest sciagnac faceta w rejon z najwiekszym bezrobociem i wyzywac go od utrzymankow ciot ktore nie daja sobie rady z utrzymaniem rodziny Osoby mieszkajace w Olsztynie wiedza ze zarobki to 1500 a wynajem mieszkania 800 a buty damy szpilki 500 wiec nic dodac nic ujac a samemu zalozyc dzialalnosc i nie placic zusow od poczatku powstania ,,firmy jednoosobowej' zamiast pujsc na etat ale prosciej mowic ja mam firme

Gość olsztyniak
Kolego po co Ty z taką kobietą jesteś na odległość czuć ze to leń śmierdzący i manipulantka otoczeniem. Poczekaj jak jeszcze alimentami będzie straszyć na to niewinne maleństwo. Szczerze współczuję. Ale co byś nie zrobił i tak zrobisz źle wiej z tąd. Sam mieszkam i pracuję w Olsztynie i wiem jak cieżko tu jest. A za te pogruszki nie skonczyło by się na telefonie.

Gość Martyna.....
Witam. Moim zdaniem to oboje nie jestescie bez winy. Rodzine zaklada sie tam gdzie sa warunki ekonomiczne lepsze dla rodziny. On popelnil blad ze nie zbadal rynku pracy a ty ze mu nie powiedzialas jak tam jest naprawde. Powinniscie razem zadecydowac gdzie bedzie wam lepiej i co jest lepsze dla dobra rodziny. A skoro masz firme to dlaczego zwracasz sie o pomoc do mamy chyba male zyski masz z niej , a od faceta rzadasz zeby polowe pensji przeznaczyl na wynajem mieszkania a reszta na co zostanie? Dam Ci dobra rade jesli mozesz to odkrecic to to zrob bo nie znam faceta ktory da sie tak upokarzac i jeszcze powie ze kocha. Kiedys wyjdziecie na prosta ale wzajemnie sie szanujac i idac razem przez zycie. Pamietaj ze mezczyzna bedac w obcym miescie bez przyjaciol juz czuje sie nikim nie musisz mu udowadniac tego na kazdym kroku. Pozdrawiam

Gość czego w życiu szukasz?
Mam pytanie do pani. Przeczytalem wsystkie posty. Masz coreczke w wieku 14 lat tak? Mials meza ktory nie jest ojcem coreczki tak? Teraz drugie dziecko w drodze tak? Jeszcze ojciec tego dziecka jest tak? Siadz na 4 literach albo daj tym chlopom zyc! A czwartemu co powiesz? O ile takiego frajera znajdziesz co bedzie chcial chowac nie swoje dzieci. I to bylo by na tyle. Dziekuje za uwage.

starszymi kobietami po 40 stce... kobieto rozwalasz mnie:/ jeżeli to nie wymyślona historyjka to na prawdę jesteś bardzo płytka. Jeżeli myślisz, że twoja opalenizna i szczupłość coś pomogą to jesteś w błędzie. Liczy się twój charakter- którego ci nie zazdroszczę.

Wy chyba jesteście niepoważni...jak w ogóle można w taki sposób oceniać samotne mamy? Nie macie pojęcia dlaczego są same, co ich do tego skłoniło. Nie każdą facet zostawił, bo była zła. Wiele z nich same się decydują być same, a jeśli tak, to widocznie miały ku temu bardzo ważny powód i widocznie wolały być same niż z ojcem dziecka.

bo z babami tak juz jest => Chciałeś baby z dzieckiem to się męcz...

Zajrzałam tu po długim czasie i Ci ,którzy tak po mnie jechali,że mam taki podły charakter niech przeczytają jak zakończyła się historia. Ten ukochany idealny facet podczas gdy ja tydzien przed porodem pojechałam w ostatnią podróż służbowa wyprowadził się z mieszkania zostawiając mi w barku nie zapłacone rachunki i karteczkę,,kocham cię".Do tej pory dostałam kilkaset złotych na dziecko,niczego nie zadałam,bo utrzymywał że jestesmy razem.Sama borykam sie z problemami,pracuje i przy pomocy mamy wychowuję synka.Po porodzie odwiedził dziecko i za to tez musiałam dać mu 150 zł na podróz.Wyjechałam do niego ,tam byłam za włosy wleczona po bruku,bo pan i władca nie zauwazył,że zajmuje się dzieckiem i pracuje9pracuje w domu_),a on chciał obiad.Długo będe spłacała po nim długi,synek dostał od taty popsutą zabawkę i ok 600zł,co właściwie nawet nie pokrywa tego co jest mi winny.Dotąd wpajał mi,że kocha ,że bedziemy razem,dowiedziałam się ,że Kilka dni temu wyszło na jaw ,że ma inna kobietę,woli wychowywać jej dziecko,bo ja już nie mam kasy na utrzymywanie go.zostawił mnie w długach,a obiecywał ze bedziemy razem zeby odwlec alimenty.Obecnie mnie oczernia,a powiedział dzis(malutki jest przeziębiony),że go to nie obchodzi.Miał już inną babę,a pare dni temu naciagną mnie ,żebym mu kase wysłała ,bo nie ma na zycie.To utrzymanek i pasozyt,jak skonczyły mi się pieniądze to zwiał,znalazł następną.

Gość yyyt

pisze się "bombelek"

Gość ups

Tak to jest jak małolaty dają dupy, a później oczekują księcia z bajki, który będzie im sponsorował ciuszki, wakacje i jeszcze bękartowi da nazwisko. Głupich to już nie ma.

Gość Prawda
5 minut temu, Gość ups napisał:

Tak to jest jak małolaty dają dupy, a później oczekują księcia z bajki, który będzie im sponsorował ciuszki, wakacje i jeszcze bękartowi da nazwisko. Głupich to już nie ma.

A jednak jakiś się uchowal i przyszedł jad powylewac na forum 😂

Glupcze, jak ludzi do siebie ciągnie to uprawiają seks. A to, ze żadnej do ciebie nie ciągnie to tylko współczuć. 

Gość szkoda gadać

I bardzo dobrze, że nie możesz nikogo znaleźć.

Szukajcie sobie normalnych, inteligentnych i troskliwych facetów, a nie przystojniaczków.