Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darker

Moi drodzy...

Polecane posty

Gość ale z Was naiwniaki
Darker to 27-letni prawiczek

Gość Bu Bu
26 letni prawiczek

Gość a co?ma przyznac ze brzydal?
...ale jak widac w 1 poscie, zaczyna NOWE zycie :D hahaha :D

w tym roku 27:P

"Darker okazał się bardziej zdesperowany niż by się mogło wydawać. Wielu uważało że jest inny niż reszta prawiczków. Dojrzały. Szuka równej sobie dziewczyny. " Racja powinienem wziąć sobie młodą matkę z dzieckiem. Dojrzała i zarazem równa mi... "nie mierzy wysoko bo 26-letni prawiczek bierze co sie napatoczy" Jak wyżej. Mamuś z dzieciaczkami aż pełno na tym forum. Zakładaja temat za tematem jak to faceci są świnie i ich nie chcą... Nawet po pijaku bym na coś takiego nie poszedł. "Myślałam że darker jest mądrzejszy chyba że to taka marna autopromocja" Ogólnie okazało się, że mam do czynienia z bandą zawistników którzy z jednej strony powtarzają niczym mantrę abym kogoś poznał chociaż z kafe a z drugiej strony jada po mnie. To z kim do kurwy nędzy być powinienem aby być "mundry" wg standardów kafe? Dowiem się? "Zebys tego nie zj**al jak z zelkiem" A co takiego zjebałem? "w każdym razie Darker jest spalony bo gdzie się nie pojawi znadzie się ktoś kto mu wypomni ten temat" No i? Forum dla zjebów to co się mam dziwić? :D "Ja obstawiałam Darkera, ale teraz to mi go żal" Ale czemu to już się nie dowiemy bo przecież łatwiej napisać bzdet niż coś autentycznie swojego wymyślić. Pogrążaj się w żalu dalej i pamiętaj: tniemy wzdłuż a nie wszerz. "pomyślalem że pewnie poznał tą swoją zwyczajną dziewczynę i może mu się tym razem uda" Czyli Nastoletnia jest nadzwyczajna. Cool. Punkt dla mnie. "i znaczy to ze dziewczyny 20 - 26 lat nie są zainteresowane więc napewno wszystko ok z nim nie jest" One wolą kolorowych i nadzianych. Nie jestem ani jednym ani drugim. Dla takich zawsze byłem tylko brudem na drodze. "to niedaleko mojego miasta pewnie juz go tam wszyscy znają i szuka gdzies po polsce heh" Wiem komu dokładnie powiedziałem z jakiego miasta jestem. Kompletny brak zaskoczenia jeśli chodzi o te osobę. Tyle powiem... "a Darker co? nie siedzi na kafe? nie wierze" Niektórzy pracują.

Gość Bu Bu
wiesz że macie rozbieżne wyobrażenie o waszym "związku" ?

Gość Bu Bu
Dla mnie od wczoraj jesteś na równi z Creamem. Wielu się zawiodło na Tobie bo jednak byłeś inaczej odbierany.

Gość ale z Was naiwniaki
a na koncu bedzie wielki zal, placz i kasowanie topiku. kazda milosc na kafe tak sie konczy lol

i tak przezywasz jakby to bylo niewiadomo co. ale co sie dziwic skoro nie miales nigdy dziecwzyny :o. choc z drugiej strony-rozumialabym gdybyscie chociaz szli w kierunku zwiazku :o. ale wy nic:/

"Wielu się zawiodło na Tobie bo jednak byłeś inaczej odbierany. " Wielkie profity z tego czerpałem. Mogłem w CV sobie wpisać: mam pozycję na kafeteria.pl. Wasze zdanie o mnie jest dla mnie bezwartościowe bo nie ma wpływu na moje życie. Kolejny raz wychodzi, że co bym nie zrobił to ktoś kto nie ma o mnie pojęcia napisze: żal, zawiodłeś, bla, bla, bla...

tez myslalam, ze jest madrzejszy :o

"choc z drugiej strony-rozumialabym gdybyscie chociaz szli w kierunku zwiazku . ale wy nic:/" Tylko się nie popłacz.

"tez myslalam, ze jest madrzejszy" A nie mówiłem? Wam tutaj to zawsze będzie źle. UZASADNIJ, pacanie.

Gość Bu Bu
No to co ? Jak to jest z Tobą. Chciałeś coś sprawidzić tym tematem ?

Wiedziałem, że będzie ruch w temacie więc wpadłem poczytać.

Gość ale z Was naiwniaki
"Nie wiem czy powrócę na to forum... mam teraz ( a raczej mamy) ciekawsze rzeczy do roboty " to juz chyba nieaktualne, bo jak widac Darker nadal tu jest

Gość ostrzezenie dla innych
komu powiedziales z jakiego maista jestes ? powiedz , bedziemy mieli sie na bacznosci wiedzac ze ta osoba to plotkara jakich malo

Gość Bu Bu
Na prawdę ciągnie Cie do takich młodych dziewczyn o dziecięcej buzi

"Na prawdę ciągnie Cie do takich młodych dziewczyn o dziecięcej buzi " Do facetów ma mnie ciągnąć?

Mieliście zrezygnować z forum, bo macie ciekawsze zajęcia...

Gość ostrzezenie dla innych
komu powiedziales z jakiego miasta jestes ?

Gość Bu Bu
Darker jak widać nie ma wygórowanych wymagań. To przykład dla innych. Bierzcie się za 10 latki. Może się uda