Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Darker

Moi drodzy...

Polecane posty

Gość ostrzezenie dla innych
my tez chcemy wiedziec !!!!!!!!!

Gość a co?ma przyznac ze brzydal?
PACANIE a wiec uzasadnienie jest takie: myslalam, ze facet ktory ma blizej do 30 niz 20 zaintresuje sie KOBIETĄ a nie dzieckiem. i tyle frajerze

Gość ale z Was naiwniaki
przeciez juz ktos kiedys pisal na forum skad jest Darker, albo on, albo ktos z jego prawikowego/damskiego towarzystwa. poza tym to akurat ma najmniejsze znaczenie w tym temacie, sciema jest sciema i mamy prawo byc zawiedzeni :(

Gość a co?ma przyznac ze brzydal?
[zgłoś do usunięcia] Darker "Na prawdę ciągnie Cie do takich młodych dziewczyn o dziecięcej buzi " Do facetów ma mnie ciągnąć? aha, to nie ma nic poza tym? :D

Gość zbłaźnił się
sam wyśmiewał setki razy, że umawianie się przez net to szczyt desperacji a teraz okazuje się, że też jest desperatem

Gość dajcie se spokoj
po co mu podbijacie ten topik i podniecacie sie czyimis wymyslami? nie rozumiem tego

"uzasadnienie jest takie: myslalam, ze facet ktory ma blizej do 30 niz 20 zaintresuje sie KOBIETĄ a nie dzieckiem. i tyle frajerze" Frajerze, pisałem tyle razy, że nie są mną zainteresowane. "sam wyśmiewał setki razy, że umawianie się przez net to szczyt desperacji a teraz okazuje się, że też jest desperatem" Portale randkowe wyśmiewałem. Co za zjeby...

"Taaa ok 25 to tylko samotne matki." Nie, nie tylko co nie zmienia faktu, że mnie nie chciały i nie chcą.

Gość Bu Bu
Szkoda cie bo masz te 27 lat a rozumek jednak nastolatka. Znowu się spalisz i będziesz jeszcze bardziej zgryźliwy

"Nie, nie tylko co nie zmienia faktu, że mnie nie chciały i nie chcą." - trudno się dziwić. Zarówno tymm kobietom, jak i twojej desperacji. Ale żeby za dzieci się brać... A fe! :D

"Szkoda cie bo masz te 27 lat a rozumek jednak nastolatka. Znowu się spalisz i będziesz jeszcze bardziej zgryźliwy" Daruj sobie tylko przejdź do konkretów. "Kawę Ci kiedyś proponowałam..." Na kawę to ja kilka godzin pociągiem nie jeżdżę.

Na kawę to ja kilka godzin pociągiem nie jeżdżę A to z nastką piłeś herbatę, tak? Ok może być herbata, to jak?

"trudno się dziwić. Zarówno tymm kobietom , jak i twojej desperacji." Oczywiście, że trudno. Nie imprezowy, cichy, lubi czytać zamiast siedzieć w pubach lub skakać po parkiecie. Woli pracować niż zerować na rodzicach, nie karany nawet głupiego kuratora nie miał, sport w telewizji wyłącza... no dno a nie facet ze mnie.

Gość zbłaźnił się
Portale randkowe wyśmiewałem. Co za zj**y... zjebem to sam jesteś umawiając się z gimgównem

"A to z nastką piłeś herbatę, tak? Ok może być herbata, to jak?" Jesteś jak postać z kreskówki - nic nie rozumiesz. Nie będę brał urlopu w pracy aby ruszyć w trasę do Ciebie abyś mnie tylko mogła obcenić wzrokiem przy kawie. Wybacz.

To dlaczego gustujesz właśnie w takich dziewczynach? Czyżby kompleks? Ja przez całe niemal życie szukałam spokojnego, wyważonego mężczyzny, który nie szuka rozrywki na dyskotece, w pubie, ponieważ sama należę do osób spokojnych i mało rozrywkowych. I po wielu latach takowego znalazłam, niemal moje lustrzane odbicie pod wieloma względami. I zaznaczam, nie jestem skora do łóżkowych doświadczeń. Mój obecny mężczyzna jest drugim mężczyzną w moim życiu. Desperacja jest najgorszym doradcą, co widać na załączonym obrazku.

Gość ssssssssssssssssssssssssssss
"PACANIE a wiec uzasadnienie jest takie: myslalam, ze facet ktory ma blizej do 30 niz 20 zaintresuje sie KOBIETĄ a nie dzieckiem. i tyle frajerze" hahahah i co pewnie cie zżera zazdrość bo jesteś już starą rozjebaną piczą i nikt cie nie chce, bo każdy facet woli młodą dziewczyne od starej klempy!!!!!

co wy tacy złośliwi? trzeba Darkera bardziej zachęcić do działania :D i życzyć powodzenia :P

Darker :D:D:D:D oj, nerwusku, nie irytuj sie tak.. kochanienki, zjebem to prawdopodobnie jestes Ty , no a z pewnoscią skonczonym desperatem :P juz nawet nie chce mi sie przytaczac tych Twoich przesiaknietych jadem wpisów nt np. internetowych znajomosci.... a swoja droga... czy blisko 30 letni facet uganiajacy sie za piętnastką moze byc normalny :P buziaczki 😘

"To dlaczego gustujesz właśnie w takich dziewczynach? Czyżby kompleks?" Kompleks czego? "Ja przez całe niemal życie szukałam spokojnego, wyważonego mężczyzny, który nie szuka rozrywki na dyskotece, w pubie" Wiem. Każda co mi kosza dała tego właśnie szukała. Same mi mówiły. Aż szkoda, że sobie tego nie nagrałem. "Desperacja jest najgorszym doradcą, co widać na załączonym obrazku." I znowu brak argumentów.

"no a z pewnoscią skonczonym desperatem" Brak argumentów dlaczego ale co się dziwić jak sie samej nie wie tylko pisze aby pisać. "a swoja droga... czy blisko 30 letni facet uganiajacy sie za piętnastką moze byc normalny" Nie martw się, jak odkrywałyście, że nigdy nikogo nie miałem to już wtedy byłem dla was nienormalny. Teraz to mogę robić co mi się podoba.

Gość hahaha_
I znowu brak argumentów. brak argumentów? każde spotkanie z zakompleksionymi dziewczętami,kobietami z forum bedziesz opisywał na kafe? Mamy ci gratulować czy się z ciebie śmiać?