Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

PannaNieistotna

Błagam o pomoc !!!:(

Polecane posty

Gość ajednakciekopnalwdupke
Ojjejku dziewczyno aż tak ciezko przyznac sie że wampierz cię olał i teraz wymyslasz swoje żalosne historyjki i chcesz brac ludzi na litość? :D :D :D

Gość ajednakciekopnalwdupke
tak...wiekszy dramat...jak z tego wybrnac na przykład :D

Gość wampiryyyyy
no ciekawe co może być bardziej żałosne niż dać się kopać po dupie wyłysiałemu psełdowampirowi:////

Ja tam lubię, jak mężczyzna dominuje. Prawdziwa miłość to absolutna przynależność...Ja dla swojego ukochanego zrobię wszystko :*

Gość demony-i-szatany69
To znaczy, że po prostu jesteś łatwa.

Gość algidawróć!
cicho tu...algida knuje klątwę pod księżycem tańczac nago na grobie o ile grób nie pęknie od tego cielska...

Nie mam cielska, schudłam już nawet 4,5 kg :P I nie jestem łatwa, tylko dla wybranych jestem :) Niestety teraz pozostała mi "tęskność na wiosnę"...Dosłownie :(

Gość demony-i-szatany69
i tak jestes tłusta i łatwa dla wybranych typu piotr i adrianek...faktycznie wymagania masz wielkie. nie ma jak szacunek do siebie :D

Matko, już nie pamiętam o nich. Dawno i nieprawda. Moje wymagania wzrosły :D A z Piotrkiem nigdy nie byłam, po prostu woził mnie autem i łaził za mną po cmentarzu. Bawił mnie :D

Gość wspolczuje.
przeczytalam caly temat..przykro mi ze tyle zlego Cie spotkalo. co sie takiego stalo u tego calego wampira ze az interweniowala policja? jesli oczywiscie moge wiedziec.

Poczęstował mnie swoimi lekami, a ja straciłam kontakt z rzeczywistością. Pewnie telefon mi się rozładował i rodzina nie miała ze mną kontaktu jakiś czas. W końcu dowiedzieli się w jakim mieście jestem, tam policja wskazała im drogę do niego (bo już wcześniej tam interweniowali i znali go). A na drugi dzień znów wzięłam tabletki, bo nie chciało mi się żyć, wiedziałam że to koniec "miłości". Teraz wiem, że nie warto umierać za nikogo...Nawet za wampira, bo one tylko na to czekają, nie mają litości...

Leżałam na oddziale ze starsza kobietą, która tez próbowała się otruć tabletkami. Lekarze i pielęgniarki traktowali nas okropnie, co wcale nie pomagało wrócić do formy. Gdyby nie bliscy... Sang się nie pojawił ani razu, nie obchodziło go nawet, czy przeżyłam. Choć to pewnie wyczuwał...W mojej krwi wykryto karbamazepine, sertraline i metocard ( który prawie spowodował u mnie zawał), to wszystko znalazłam u niego w pokoju. Myślałam, że gdy to wezmę to po prostu zasnę na wieki...Nic bardziej mylnego. Zaczełam się rzucać jak opętana co wiem z relacji innych, bo mi się film kompletnie urwał. Jeśli ktoś ma ochotę się zabijać to nigdy tabletkami, już lepiej podciąć sobie żyły...

Przypomniały mi się teraz jego pretensje jak już ze szpitala wyszłam, że mu leki ukradłam. Prawie umarłam, ale on miał większy problem. Za te pieniądze co ode mnie wyciągnął to mógł sobie nakupować cały zapas tych psychotropów. Nie jest mnie wart :(

Gość njdhufidsbncdusi
A głupoty nie wykryto?

Gość słyszałem że Sang
śpi w ubraniu ..?

Tak, śpi w ciuchach... U siebie spał w takich starych "po domu", a u mnie w tym w czym przyjechał, rozbierał się tylko do koszulki :D Raz spał w tych spodniach ze zdjęcia, z tymi metalowymi uchwytami. Za wygodnie nie było, ale on twierdzi, że nie uznaje piżamek :D Z higieną to u niego zawsze było kiepsko, jeszcze miał do mnie pretensje, że za często się myję (dwa razy dziennie).

Gość 6e5
podobno strasznie śmierdzą mu stopy?

Gość stooleyash
podbijam po wincyj :classic_cool:

Jak byłam u niego na parę dni, to ani razu sie nie mył więc sam sobie odpowiedz... Miłość jest nie tylko ślepa... Jak byłam u niego i chciałam się iść myć to jęczał żeby za dużo wody nie używała, bo on nie będzie za takie błahostki płacił. Stale się drapał i miał jakieś rany na nogach, masakra. Jak wracałam do domu to w pociągu musiałam stać w wejścniu a nie w przedziale, bo się wstydziłam. Przechodziłam całym tym zapachem jego mieszkania, taką stęchlizną czy cholera wie co... A ciemno było tak, że ciężko było mi się umalować. Bo musiał mieć czarne ściany i sufit i zasłonięte okna jako wampir. Poza tym nie chciało mu sie psa wyprowadzać i stale się załatwiał w pokoju i w prysznicu, na legalu. To było najgorsze, ale byłam tak mocno zakochana... Choć kumpel mojego brata który mnie tamtej nocy "odbijał" do dziś się śmieje z tego, jak odrzuciło wszystkich, którzy weszli po mnie z policją wtedy :D

Gość wangabanga
czy ty dziewczyno ślepa czy głupia jesteś??? koleś sie nie mył i śmierdział jak żul a ty jeszcze z nim pewnie spałaś???/ buahahahaha

Od wczoraj nic nie jadłam. Jeszcze parę dni nie będę jeść, a potem tylko czasami... Jak wróci mój ukochany to będę dla niego jeszcze piękniejsza. Tak za nim tęsknie, że nie mogę spać... :* :(

wangabanga A Ty nie śpisz ze swoim facetem? To mi Ciebie szkoda... Zrozum, że Wampiry nie zachowuja się jak ludzie czasem...

Idę jednak spać, przynajmniej nie będę myśleć i cierpieć...I włączy się spalanie tłuszczu. Życie jest podłe do bólu, same problemy i cierpienie...

Gość jaguśka868
Ty się dzieczyno do leczenia nadajesz bez dwóch zdań... Skąd jesteś?

Gość rewta
asscvA

Gość algida69
skoro już przestałaś udawać że PannaNieistotna i BladowłosaMerz to rózne osoby, to mozesz już z góry zacząć przepraszac swojego księcia ciemności bo przeciez i tak go kochasz i jak znowu sie znudzisz udawaniem ze kogoś masz tylko jest zagranica to bedziesz się ośmieszać i zakladać posty "brzydko o nim pisałam co mam zrobić zeby mi wybaczył :( pomocy!!" :D jaka ty głupia jesteś :D

Gość algida69
a robilas mu dobrze skoro tak podobno smierdzi i sie nie myje? :D :D :D