Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czerwcowa panna młoda

suknia ślubna łódź - pomocy!!

Polecane posty

witam bardzo prosze opomoc w zlokalizowaniu jakiegos salonu z sukniami slubnymi w łodzi gdzie ceny nie sięgają zenitu lub zakładu krawieckiego w łodzi lub okolicach. z gory dziekuje

hejka wiesz co ja jestem z łodzi i kupiłam swoją suknię koło ryneczku jest nowo otwarty salon obok remizy strażackiej warto kupić już teraz bo teraz są wyprzedaże ja za swoją zapłaciłam 800zł:) a do 1000 to jest sporo sukni Panie za mną biegały(bo w innych salonach miałam problem jedna ekspedientka stwierdziła co mi głowę pani teraz zawraca jak ślub ma pani za 7 mscy to kiedy mam kupować w sierpniu na msc przed?:) chyba przymierzyłam tam z 7 sukien a ja założyłam swoją to już nie chciałam zdjąć:) także polecam tam się udać

a gdzie jest ten ryneczek kolo remizy strazackiej??

?Podejrzewam, że chodzi o bałucki tylko dolny rynek koło biedronki a z drugiej strony jest straż pożarna jest tam taki mały salon

wpisz sobie w google dorin galeria sukien ślubnych i sobie zobaczysz czy coś stamtąd Cie interesuje

dziekuję Wam bardzo za pomoc pzdr

Gość gość
Temat stary, ale ku przestrodze - nie polecam salonu Maggio Ramatti na Sienkiewicza 31. Przekraczają wszelkie możliwe terminy, kłamią w żywe oczy. 3 dni przed ślubem miałam pierwsza! przymiarkę. Ostatecznie z suknia zdążyli na dzień przed ślubem, ale co się nerwów najadlam to moje.