Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ErnoErno

Implantacja zarodka - jakie miałyście objawy???????????

Polecane posty

Gość nowa Oliwia
dziewczyny nie mam po co isc ...:( okres chyba sie zaczal duza ilosc brazowo czerwonej mazi wylecialo ze mnie ...

Oliwia moze jeszcze nie wszystko stracone, poczekaj a jak sie @ nie rozkreci to faktycznie lec na bete:-) Ja jutro robie kolejne z badan, tym razem anty-tpo. Juz tyle tych badan za mna ze nie wiem, ktore jest po co...

Gość nowa Oliwia
no 5 dni to co mam jechac bete zrobic?

wiesz co... nie wiem... moze jak sie nie rozkreci to dla świetego spokoju jedz na bete... przynajmniej będziesz wiedziala czy to faktyczny okres... lepiej zeby to była @ a nie to co przeszlo mi przez myśl...

Gość nowa Oliwia
no jutro z samego rana jak nie rozkreci sie ide na bete na nic nie patrze, ale mam takie przeczucie ze to okres ;/

Gość nowa Oliwia
z glupoty zmierzyłam temperaturę i co i 37,0 ! ;/ coś mnie zaraz trafi po co ja mietzyłam ją!

Gość Zdzisia456
Matko boska Oliwia co ty wyprawiasz;)

Gość nowa Oliwia
świruje !

Oliwia nie panikuj poczekaj do jutra czy się @ rozkręci jeśli nie to idź na betę. Jak pisałam wcześniej dużo osób skarży się na dziwne cykle na tą wiosne! Ja zrobiłam dziś kolejny test owulacyjny i wyszła bladsza kreska niż wczoraj więc owulka już była! i u mnie jest tak ze migrenę mam po owulacji czyli jak hormon spada.a i pewnie nic z tego cyklu nie będzie bo przytulanie było tylko 13dc bo mój troszkę chory jest i nie było więcej przytulania ;-( ale cieszy mnie fakt że chyba jednak mam ta owuluje :-)

Oliwia temp mierzona za dnia jest zupelnie niemiarodajna. Poza tym w dniu okresu zwykle nei spada od razu do najnizszej mozliwej. A teraz jestes zdenerwowana wiec na pewno masz podwyzszona.

Gość nowa Oliwia
moze, no jak na razie nic nie leci :/ do wieczora zobaczymy czy sie rozkreci czy co bedzie i jutro punkt 7 przed laboratorium i niench badaja!

Oliwia temperatura mierzona popoludniu jest NIEWIARYGODNA, wczoraj byla o tym mowa,postaraj sie uspokoic, do jutra wytrzymasz i wszystko juz będziesz wiedziala, takie nerwy nie są dobre i to niezaleznie od tego czy jestes w ciazy czy nie...

Gość nowa Oliwia
dzieki dziewczyny! ide sobie na spacer bo ladna jest ppgoda i nie bede tyle o tym myslec. troche przewieyrze glowe!

Dziewczyny pytanie z innej beczki chce kupic sobie depilator najlepiej z nasadkami chłodzącymi jaki polecacie?

ja nie pomoge... używałam tylko przez pół roku jakies 5 lat temu i dałam sobie spokój, taki ból ze masakra, myslałam ze jestem bardziej wytrzymala... moze dlatego ze jestem brunetką i dosc mocne te włosy :/

Gość Zdzisia456
Ja chodzę na wosk bo po depilatorze mam zawsze zapalenie mieszków włosowych. No i efekt jest lepszy.

Ja przy depilatrze wymiękam :P Używam go tylko do bikini i pach (nie bli mnie jakoś szczególnie) ale nogi to masakra - przeżywam każdy włosek, nie jest to warte zachodu. Ale depilator mam najzwyklejszy z brauna i jest tak samo dobry jak kazdy inny wg mnie. Do depilacji używam tylko i wyłącznie plastrów z ... auchana :p kosztują 4 zł za paczkę a są super. Bezproblemowo sie rozklejają jeden od drugiego, o wiele lepiej łapią niż veet. Nogi depiluję w 15 minut i spokój :) Polecam!

Gość nowa Oliwia
Ja używam tylko kremu do depilacji, a depilatora wywaliłam po pierwszym użyciu czułam jakby ktoś mnie ze skóry obdzierał ! nigdy więcej !

Gość skakankaskakanka
Dziewczyny nie stresujcie Oli... raz ma isc na bete, raz czekac... skoro sama zwleka to znak ze czuje podswiadomie ze nie powinna. Oli wyspokoj sie i wrzuc na pelen luz. Jesli @ ma przyjsc to przyjdzie a jesi jestes w ciazy to bedziesz. Dla spokojnego sumienia mozesz zrobic badania ale tylko jesli jestes przekonana ze powinnas. Nakrecamy sie i to tylko powoduje ze zyjemy w ciaglym stresie a to w zaden sposob nie pomaga w zobaczeniu 2 kreseczke... wiem co mowie bo ja prawie zeswirowalam . Przytulam mocno i apeluje o spokoj ducha bo to tylko moze pomoc w szarganych nerwach ;-)

Gość nowa Oliwia
Skakanka powiedziałam sobie, że jak przez noc się nie rozkręci ide na betę, a na stan teraźniejszy od godziny tak 14 mam podpaskę to poleciało no może szerokość i długość wskazującego palca ... i to ma taki ciemno brązowy kolor, ale jak byłam siusiu to poleciało też trochę tego. Byłam na spacerze i się wyluzowałam bardzo dobrze się poczułam ! :D no ale czeka mnie teraz noc

Gość nowa Oliwia
no i kolejny cykl w plecy :( ech w nocy sie rozkrecilo i dzisiaj juz temp 36,6 wiec nici z fasolki :( wrzucam na luz i nie licze kiedy mam plodne kiedy nie kocham sie z moim M kiedy chce o ! koniec kropka .....

Kurcze szkoda Oliwia ale masz rację trzeba wyluzować ja tez tak zrobilam wiem jakie to trudne.:) trzeba wierzyć ze napewno sie niedługo uda !

Gość nowa Oliwia
no wiem.. ale plakac znowu mi sie chce :(

Gość skakankaskakanka
Oliwia nie placz ;-) Kazda z Nas przechodzila/przechodzi ten stan. U mnie byl niedawno bo dwa cykle temu a teraz ochlonelam i pukam sie w glowe... Jak bym mogla to czary i modly nocami bym urzadzala. Niedlugo sama bedziesz swiezynkom na forum tak doradzala ;-) zobaczysz.

Oliwia - korzystaj teraz z rzeczy z ktorych nie bedziesz mogla w ciązy :) Z winka/piwka/sauny (mmm...) I trzymaj się! Jesteśmy tu z Tobą :) W kupie raźniej!

Gość nowa Oliwia
oj teraz moge pic :) albo abstynencja kompletna caly miesiac moze sie uda :)

Gość Zdzisia456
Oliwia sama teraz widzisz ze niepotrzebne te stresy były ;) korzystaj ze wszystkiego tak jak pisze izoczord i przytulać się ile wlezie ;) wszystko będzie dobrze ;)

trzeba się przytulać, żeby nie wyjść z wprawy :>:>:> Kup sobie zdzisia wiesiołek (opearol najlepszy) i wit b6 :) wspomagają przy zajściu, bedziesz miec rzekę płodengo sluzu i zaciążysz nawet na odległość :p