Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

marika898989

Endermologia - jakie macie doswiadczenia??

Polecane posty

w zesz艂ym roku chodzi艂am na endermologie, mialam ca艂y pakiet 24 zabieg贸w, po 2 razy w tygodniu, wtym czasie uprawia艂am sport i zdorwo sie odzywia艂am ale nie stosowa艂am diety, zaniegi skonczy艂am we wrzesniu i przez 2 miesiace po efekt byl super schud艂am jakies 5 kg a przede wszystkim zeszedl ltuszczyk z brzucha bioder posladk贸w i troche z ud, poza udami gdzie zosta艂y tylko resztki cellulitu pozbylam sie go prawie calkiem. niestety w polowie listopada, pomimo takiej samej diety jak w trakcie terapii(opracowana przez dietytyka 5 malych posu艂kow dziennie) i basenie 5 razy w tygodniu(podczas endermilogi chodzilam 7 razy) cellulit wroci艂! moze nie taki jak na poczatku endermologii ale prawie w 70%, a co najgorsze moj t艂uszczyk wrocil ! przed endermologia maialam rozmiar 38/49 oo ednermologi noislam 36/38! czy ktos mial podbny przypadek??? moja dietetyczna proponuje mi udac sie na kolejny pakiet zabieg贸w i powtarzac je poi zakonczeniu 1-2 razy na miesiac i ma byc caly czas ok ale boje sie ze znow nic to nie da a ja strace pieniadze??? co sadzicie??? czy to prawda ze efekt bedzie trwa艂y dopiero przy co miesiecznym powtarzaniu zabiegu?

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 opensky
Witam, wykonuj臋 endermologi臋 od kilku lat wi臋c mam ju偶 spore do艣widczenie. Zaczn臋 mo偶e od tego, 偶e cellulitu nie da sie zlikwidowa膰 ca艂kowicie, a jedynie znmnijeszy膰 jego widoczno艣膰 do minimum. Powstawanie cellulitu to proces z艂o偶ony z wielu czynnik贸w, np. dieta, aktywno艣膰 fizyczna, hormony, predyspozycje genetyczne, budowa cia艂a, typ gynoidalny, a tak偶e takie czynniki jak zaburzenia naczy艅 krwiono艣nych, zatrzymywanie wody w tkankach. 24 zabiegi to du偶a seria, wi臋c efekty powinny by膰 dobre (i rozumiem ze jest Pani zadowolona). Zazwyczaj polecam zabiegi 2-3 razy w tygodniu, min.15 aby efekt by艂 zadowalaj膮cy. Bardzo wa偶ne jest podtrzymywanie efekt贸w, kt贸re klientki rozwi膮zuj膮 na dwa sposoby w zalezno艣ci od upodoba艅: 1. Pe艂na seria zabieg贸w raz do roku, lub raz na p贸艂 roku je艣li istnieje du偶a sk艂onno艣c do powsatwania cellulitu i sprzyjaj膮cy temu tryb 偶ycia 2. Jeden zabieg podtrzymuj膮cy na tydzie艅 lub dwa tygodnie. Osobi艣cie uwa偶am 偶e jeden zabieg w miesi膮cu u wi臋kszo艣ci klientek to za ma艂o. Je艣li wiem, 偶e klientk ama ograniczony bud偶et proponuj臋 zabieg miejscowy na partie najbardziej problematyczne co zmniejsza koszty. Zastanawia mnie tylko jedna rzecz, a mianowicie szybko艣膰 z jak膮 powr贸ci艂 u Pani problem. Zwykle klientki nawet po kilku miesi膮cach twierdz膮, ze efekty nadal sa dobre, ale zaczynaja zauwa偶a膰 juz zmiany. Nie znam dok艂adnie Pani przypadku, ale my艣l臋 偶e du偶膮 rol臋 odgrywaj膮 tu hormony.

Udost臋pnij ten post

tak by艂am bardzo zadowolona po zabiegu juz po 15 razach bylo super, a po calej serii, czu艂am sie swietnie, wreszcie wyglada艂am na szczup艂a, i caly czas chud艂am :) dlatego powaznie rozwazam wziecie kolejnej serii, zapisa艂am sie wstepnie na nastepny tydzien, niestety przy pierwszej serii nikt mi nie powiedzial ze zabiegi wogole trzeba powtarzac, bo oczywisice zdecydowalabym sie na to, skoro juz wyda艂am tyle na zabieg, a ta informacje wyczytalam dopiero na forum gdy szukalam odp dlaczego efekt byl taki krotki.. czyli jesli po kolejnej serii bede powtarzac zabiegii np 2 razy w miesiacu na cale cialo, taka liczba nie dobije sie znacznie na moim portfelu :), to moge liczyc na trwa艂y efekt?? czy to tez za ma艂o?? i czy np jedna lub dwie pelne serie (24 zabiegi) przy zalozeniu powtorek np 2 razy na miesiac daje trwa艂e efekty? czy tez trzeba sie liczyc z tym ze np za rok czy poznije zn贸w bedzie potrzebna pe艂na seria zabieg贸w ??

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 opensky
My艣l臋, 偶e najlepszym rozwi膮zaniem by艂yby np. 2 zabiegi w miesi膮cu, a w razie potrzeby (np. gdy zauwazy Pani 偶e cia艂o sie zmienia lub raz na rok czy dwa lata)seria zabieg贸w. Niekoniecznie musi to byc seria 24, mo偶e to byc 10 lub 15 i oczywi艣cie p贸藕niej stale zabiegi podtrzymuj膮ce. Trwa艂ych efekt贸w nikt Pani nie zagwarantuje, gdyz cia艂o zmienia si臋 z czasem niestety na gorsze, wi臋c regularna stymulacja jest potrzebna do spowolnienia skutk贸w up艂ywu czasu:) To tak samo jak z siowni膮, raz wyrze藕bione cia艂o nie pozostanie taie je艣li nie b臋dziemy regularnie 膰wiczy膰;)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Endermologia Wroc艂aw
Dzi艣 i jutro na portalu groupon.pl dla Wroc艂awia promocja na jeden z najskuteczniejszych zabieg贸w antycellulitowych - endermologi臋! Za 48z艂 zabieg 35min. i 40% rabatu na pe艂na seri臋 zabieg贸w. Polecam:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
teraz nale偶y odpowiedzie膰 sobie na pytanie po co s膮 zabiegi podtrzymuj膮ce?? przed wakacjami zrobi艂am seri臋 20 endermologii. od tamtego czasu chodze systematycznie co 1,5-2 tyg za zabieg podtrzymuj膮cy. na szcz臋scie nie mia艂am takiej przypad艂o艣ci jak Ty, natomiast pani kosmetolog, kt贸ra wykonywa艂a mi zabiegi od razu powiedzia艂a,偶e je艣li zale偶y mi na podtrzymaniu efekt贸w, musze robi膰 owe zabiegi podtrzymuj膮ce. mi uda艂 si臋 zgubi膰 moje odwieczne utrapienie-boczki. straci艂am 4cm w tym obszarze i ca艂y czas efekt urzymuje si臋. wazne jest tez,zeby wiedziec gdzie pakuje si臋 nasze ciezko zarobione pienia偶ki. ja wybra艂am gabinet, kt贸ry ma oryginaln膮 endermologie lpg, a pracownice s膮 regularnie szkolone. dla os贸b z wawy i okolic podaje link http://beautymed.com.pl/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 pi臋knadaria
by艂am na zabiegu endermologii w http://www.cosmobelle.pl teraz cia艂o wygl膮da smuklej, jest j臋drniejsze, my艣l臋, 偶e raz na jaki艣 czas zdecyduje si臋 na endermologi臋, a na pewno przed sezonem letnim:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 aqua aqua
ja dopiero jestem w trakcie pierwszej mojej endormologii w 偶yciu, ale ju偶 widz臋, 偶e bardzo dobrze na mnie dzia艂a. moja pani kosmetyczka zaleca, aby stopniowo przyzwyczaja膰 organizm do mniejszej cz臋stotliwo艣ci - czyli po serii 2 X w tygodniu, przej艣膰 na cz臋stotliwo艣膰 1 X w tygodniu, 1 X na 2 tygodnie a偶 do 1 X na miesi膮c i tak podtrzymywa膰. je艣li oczywi艣cie jest sk艂onno艣膰 do cellulitu. ja lecz臋 si臋 po kilkunastu latach przyjmowania antykoncepcji doustnej, kt贸ra zaowocowa艂a u mnie wodnym cellulitem na po艣ladkach, teraz ju偶 sie nie faszeruj臋 hormonami, wi臋c licz臋, 偶e mo偶e uda si臋 du偶o rzadziej robi膰 te "przypomnienia".

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
ja uczeszczam na endermologie od 4 lat, jestem u swojj kosmetyczki co pol roku na serii 10 zabiegow , naprawde pozbylam sie cellulitu regularnosc to podstawa , polecam klinike beautymed maja tan najnowsze urzadzenie do endermologii

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 trulalalal
ja mam same dobre do艣wiadczenia z endermologi膮 :) korzysta艂am z takich zabieg贸w kilka razy (zawsze w centrum Wellderm) i efekty s膮 super :) to mi bardzo pomog艂o zwalczy膰 cellulit, a by艂am ju偶 totalnie za艂amana wygl膮dem moich ud....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja korzysta艂am z endermologii ju偶 wiele razy i w wielu miastach, wi臋c mam spore por贸wnanie. Mia艂am robione zabiegi w Lublinie... fajne :) A teraz mieszkam w 艁odzi i tutaj r贸偶nie trafia艂am. Teraz mia艂am wykonany zabieg w Crystal Clinic - Polecam!!!! Pani Julia zna si臋 na rzeczy. Og贸lnie bardzo fajny salon. http://www.crystalclinic.pl/kosmetyka/zabiegi-na-cialo/endermologia/ Co do endermologii to ja efenty widzia艂am ju偶 po 4 zabiegu, cho膰 trzeba zrobi膰 ca艂膮 seri臋, ale sk贸ra ca艂kiem inna, j臋drna, o wiele mniejszy cellulit, wi臋c jestem zachwycona zabiegami.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
by艂am 10 razy...jak dla mnie 偶adne efekty.. no mo偶e troch臋 stan sk贸ry lepszy

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
zamiast endermologii lepiej robi膰 mocniejsze zabiegi VelaSmooth albo Shape przynajmniej sa po偶膮dne efekty

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja tam zawsze i wsz臋dzie powiem 偶e endermologia cuda dzia艂a:) Rok temu robi艂am j膮 u dr Lichaja i jestem szalenie zadowolona z efekt贸w, do dzisiaj cellulit nie powr贸ci艂, po 20 zabiegach jakie wtedy wykona艂am

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Jestem po 5 zabiegu Endermologii, skorzystalam z super promocji we Wroclawskim salonie kosmetycznym ;) Ale przejdzmy do rzeczy... Mam bardzo nieladny cellulit na tylnej czesci ud. Dodatkowo przeszkadza mi tluszczyk miedzy udami. Probowalam juz wszystkiego, cwiczenia, dieta, kremy i serum wyszczuplajace - ale na nic... ;( Pani w gabinecie okreslila moj cellulit na stopnia 2 - czyli nie jest zle ;) Poradzila mi 12-15 zabiegow Endermologi po 30 min na partie ciala, ktore chce zmniejszyc i ujedrnic. Za pierwszym razem poprosilam zeby zrobila mi tez brzuch, ale nie nalezallo to do najprzyjemniejszych doswiadczenien z calego tego zabiegu. Jak tylko zeszla nizej na posladki i uda - powiem szczerze, ze dosc przyjemne uczucie takie jakby ktos wykonywal masaz relaksacyjny ;) Jestem jak wspominalam po 5 zabiegu i jeszcze 10 przedemna ;) ALE WIDZE EFEKTY !! CELLULIT mi sie ZMIEJSZYL ! i po wymiarach mam -2cm na najgrubszej czesci uda ;)) WOW po tych kolejnych 10 to bede laska ;) hehe A ten gabinet to M Studio Urody. Tu przesylam wam do nich stronke internetowa mstudio.wroclaw.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
taa i wszystkie watki zaaspamowalas tym samym tekstem :-o

Udost臋pnij ten post

Te偶 zastanawiam si臋, czy nie wybra膰 si臋 na endermologi臋. Niestety, ale moje nogi wygl膮daj膮 koszmarnie. Cellulit, obrz臋ki i sk贸ra pozbawiona j臋drno艣ci to m贸j chleb codzienny. Kole偶anka m贸wi艂a mi, 偶e www.cosmedique.pl w Gdyni wykonuje naprawd臋 dobrze zabieg endermologii. Mam troch臋 od艂o偶onych pieni臋dzy i zastanawiam si臋 czy nie skusi膰 si臋 na ten zabieg, cho膰by dla samej siebie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Klinika Urody Mona Lisa
Szanowni Pa艅stwo, Domowe masa偶e, peelingi czy naprzemienne natryski s膮 skuteczne, jednak, gdy ich efekty nie s膮 zadowalaj膮ce, powinni艣my uda膰 si臋 do salonu kosmetycznego i skorzysta膰 z profesjonalnych metod, odchudzania, kt贸re dzia艂aj膮 na g艂臋bsze partie naszej sk贸ry. Najpopularniejszym zabiegiem odchudzaj膮cymi i likwiduj膮cymi cellulit jest Endermologie LPG. Endermologie LPG to jeden z najskuteczniejszych zabieg贸w mechanicznych, kt贸ry doskonale modeluje i uj臋drnia nasze cia艂o. Zabieg ten na艣laduje ruchy masa偶ysty i wykonywany jest za pomoc膮 specjalnej g艂owicy zbudowanej z dw贸ch ruchomych, niezale偶nie pracuj膮cych rolek oraz komory ss膮cej. Pod wp艂ywem ci艣nienia, mi臋dzy rolki zostaje wci膮gni臋ty fa艂d sk贸rny, w贸wczas jest on rolowany od wewn膮trz i na zewn膮trz, w ten spos贸b zabieg oddzia艂uje na g艂臋bokie warstwy sk贸ry, a tkanka jest pobudzana do regeneracji. Endermologie LPG stymuluje produkcje kolagenu i elastyny nawet o 130%, dzi臋ki czemu nasza sk贸ra jest napi臋ta, j臋drna i g艂adsza. Klinika Urody Mona Lisa

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam endermologi臋 , duzo zalezy od kosmetologa kt贸ry wykonuje taki masa偶 nadzia艂am sie strasznie w salonie Paani kt贸ra wykonywa艂a zabieg bardzo d艂ugo sprawiaj膮c mi b贸l na brzuchu i udach , zrobi艂y mi sie straszne siniaki nie mog艂am dotykac sie w tych miejscach przez d艂uzszy czas , spr贸bowa艂am ponownie tym razem w spa niestety efekty by艂y baardzo podobne , zrazilam sie strasznie do tego zabiegu ba艂am sie juz nic mi nie pomo偶e wr贸cic do dawnej sylwetki sprzed ci膮zy . Po oko艂o 3 miesi膮cach dosta艂am vocher od kolezanki do ekertbeauty&spa opowiedzia艂am jej jak wygl膮da艂y w moim przypadku takie zabiegi i raczej nie skorzystam, natomiast ona opowiedziala mi , 偶e zabieg wyglada zupelnie inaczej jest bezpieczny , trwa oko艂o 40 min mozna sie przy nim odpr臋偶yc , Pomysla艂am , ze dam temu zabiegowi ostatnia szanse .Po ci膮偶y moje cia艂o straci艂o j臋drno艣膰, ca艂y czas walcz臋 jeszcze z dodatkowymi 7 kilogramami...i endermologia mi w tym skutecznie pomaga.. Jestem ju偶 po 10 zabiegach i sk贸ra jest zupe艂nie inna :) wyg艂adzona i j臋drna. Je艣li chodzi o cellulit to nadal jest widoczny, ale nie w takim stopniu jak przed zabiegami. Poza tym zabiegi bardzo 艂adnie wymodelowa艂y moj膮 sylwetk臋: wr贸ci艂a talia, nie mam ju偶 takich "boczk贸w", po艣ladki si臋 uj臋drni艂y. Co do b贸lu to mam miejsca mniej i bardziej wra偶liwe na b贸l, a wi臋c intensywno艣膰 masa偶u jest dostosowywana do miejsca, gdzie jest robiony. Nareszcie jestem bardzo zadowolona z rezultat贸w i szczerze polecam, je艣li kto艣 chcia艂by skutecznie wymodelowa膰 sylwetk臋 i pozby膰 si臋 cellulitu :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Endermologia wcale nie jest taka fajna, jak wykonuje j膮 zle przeszkolona osoba. Poza tym trzeba za艂o偶y膰 kostium, a wtedy nie wida膰 reakcji skory podczas zabiegu. Dlatego uwa偶am, 偶e lepsza jest cellulogia zwana dermomasa偶em podcisnieniowym. Sk贸ra jest zasysana a dodatkowo masowana specjalnymi metalowymi kuleczkami. Zabieg jest bardzo skuteczny.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Zachwycona endermologi膮
Ja mia艂am wykonywany pakiet endermologii - 20 zabieg贸w i by艂o rewelacyjnie. Chodzi艂am 2 razy w tygodniu i zabiegi trwa艂y po 40 minut. Cellulit praktycznie ca艂y znikn膮艂, uby艂o mi po kilka cm w obwodach, a sk贸ra by艂a taka j臋drna i g艂adka. Polecam bardzo!!!! Jestem zachwycona. Ja mia艂am robione w 艁odzi w Crystal Clinic i tam wiem, 偶e dziewczyny pracuj膮 na oryginalnym sprz臋cie i sa przeszkolone. Jak co艣 podsy艂am link do ich strony www.crystalclinic.pl

Udost臋pnij ten post

Czesc dziewczyny. Chcialabym zrobic serie zabiegow endermologie ze sprawdzona kosmatyczka i dobrym sorzetem. Mieszkam w Warszawie. Mozecie mi cos polecic? Pozdrawiam,

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja mia艂am wykonywane zabiegi endermologii na urz膮dzeniu Body Health, dodatkowo z podczerwieni膮...艣wietna sprawa. Cho膰 jestem szczup艂膮 osob膮 to mia艂am odwieczny problem z cellulitem. Efekty zobaczy艂am na prawd臋 szybko...dodam tylko, 偶e warto poszuka膰 gabinetu, w kt贸rym wykonuje si臋 masa偶 ca艂ego cia艂a a nie tylko wybrane partie, bo jak inaczej zrobi膰 dok艂adny drena偶 limfatyczny. Ja robi艂am w Szczecinie w Studio Cosmedica. Polecam z ca艂ego serca. http://www.cosmedica.szczecin.pl/zab...o/body-health/

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Ja polecam endermologi臋 , duzo zalezy od kosmetologa kt贸ry wykonuje taki masa偶. Zapisalam sie do salonu Image endo www.imageendo.pl .Po ci膮偶y moje cia艂o straci艂o j臋drno艣膰, ca艂y czas walczylam z 10 kilogramami nadwagi.Endermologia mi w tym skutecznie pomogla.Pozbylam sie nadwagi ,wiszacej skory. Cialo jest wyg艂adzone i j臋drne. Je艣li chodzi o cellulit to nadal jest widoczny, ale nie w takim stopniu jak przed zabiegami. Poza tym zabiegi bardzo 艂adnie wymodelowa艂y moj膮 sylwetk臋: wr贸ci艂a talia, nie mam j "boczk贸w". Jestem bardzo zadowolona z rezultat贸w i szczerze polecam, je艣li kto艣 chcia艂by skutecznie wymodelowa膰 sylwetk臋 i pozby膰 si臋 cellulitu.Serdecznie polecam w gabinecie u pani Iwony mozna naprawde czuc sie kofortowo.Pracuje przeszkolony personel a to jest bardzo wazne!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 go艣膰
Eryk1: Niby jaka szeroka oferta, bo nie rozumiem?

Udost臋pnij ten post