Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wujo

Wielki problem. Żona nie chce mi brać do buzi

Polecane posty

Gość gość
Widze ze ciezko zniesc ze ktos nie zgadza sie z wyrocznia seksu ktora na pewno ma zawsze racje. :D

Gość gość
Jak nie myjecie puloka to sie nie dziwujcie.Trza golic i myć dziołchy nie lubią szuszwoli

Gość gość
Wlasnie zesralem sie mojej do buzi a ona to ladnie zjadla i polknela. A teraz calujemy sie i delektujemy tym aromatem i smakiem. Hehe wiem, zazdroscicie nam. :)

Gość gość
Bo nie byliście pewnie w takiej sytuacji.Jakby wam nagle żona powiedziała po 20 latach super małżeństwa kochanie czas coś zmienić chciałabym żebyś pieścił mnie tam językiem to ciekawe co byście zrobili albo jak ktoś napisał stalibyście się impotentami i żadna wiagra nie pomagałaby a żona byłaby niezaspokojona to co byście zrobili?

Gość gość
gość dziś Niektorzy to tak pisza jakby zyc bez lizania sie po genitaliach nie mogli, jak alkoholik bez alko albo cpun bez narkotykow, pewnie seksoholicy. Ale da rade bez tego zyc. usmiech.gif xDa też radę żyć, jedząc tylko schabowe z ziemniakami, tylko po co, jak jest tyle smaków :)

Gość gość
Dokladnie. Np kupka i siczki oraz sperma jako truskawka na torcie.

Gość gość
Masturbacja jest najlepsza. :)

Gość gość
Czego to ja już nie słyszałem,że masturbacja to też świństwo,że to zboki tak robią,że jak ktoś ma partnera i się masturbuje to jest jak zdrada ,że seks przedmałżeński to grzech,że kobieta nie powinna wa/lić facetowi konia co ci ludzie nie wymyślą niedługo powiedzą że tylko invitro jest ok bo nie ma kontaktu cielesnego

Gość gość
moja żona też jak ją poznałem była na wiele rzeczy na nie(trochę taka szara myszka) oral na nie,golenie ci/pki na nie,seks przy zgaszonym świetle,o wspólnej kąpieli mogłem pomarzyć ,nawet nie przebierała się przy mnie,ale po kilku miesiącach,i paru latach,przez moje sugestie,a w dużej mierze sama zaczęła się zmieniać. nie mam oralu na zawołanie ale przy każdym seksie nie ma z tym problemu,bez depilacji wytrzymuje najwyżej kilka dni,wspólna kąpiel zapalone świeczki w łazience kieliszek wina,seks o każdej porze dnia(jak jest akurat możliwośc)już nie jak kiedyś tylko wieczorem.nawet czasami jakiś ostrzejszy film w trakcie sobie lubimy włączyć.a była wydawać by się mogło bardzo konserwatywna.

Gość gość
Seks sie szybko nudzi. Wiec nie wiem czym sie tak podniecacie.

Gość gość
Komu się nudzi?Na pewno nie mi.

Gość gość
Wszystko sie nudzi, ile razy mozna powtarzac te same rzeczy w kolko.

Gość gość
Samochód sie znudzi,żarcie sie znudzi,kobieta sie znudzi.ale seks sie nie znudzi

Gość gość
Prawda.Mi sie znudzil

Gość gość
A czym jeździłeś?

Gość gość
Seks mi sie znudzil :D

Gość gość
Mi też, seks jest przereklamowany. :)

Gość gość
Przereklamowany to jest proszek do prania ja gdybym mógł to robił bym to dzień w dzień a nawet rano i wieczorem ale nie ma takiej kobiety co tak często by chciała.A na koleżanki te kochane z ogloszeń mbie by nie było stać tak 2xdziennie

Gość gość
Jak seks może się znudzić ?Nie rozumiem takich ludzi.Robicie tu sobie jaja taka prawda

Gość gość
Seks to gowno dla frajerow, strata czasu, lepiej pograc w gre

Gość gość
Dokladnie, wkladanie siusiaka w dziure i tyle, tez mi cos.. A w jaka gre lubisz grac? Ja lubie gry planszowe i ukladanie puzzli..:)

Gość gość
Ja wole zrobić sobie ręką, wymaga to znacznie mniej czasu i nie zmęczę się tak jak przy seksie dopochwowym

Gość gość
I mieć zryty łeb od gier ha ha

Gość gość
Zryty leb to chyba ty masz. Gry rozwijaja intelekt, ucza jezykow, i wiele innych pozytywow, a co masz z tego seksu? Chwile przyjemnosci, nic poza tym. A i jeszcze moze sie pojawic wrzeszczacy cala dobe bachor. :o Chyba bym zwariowala gdybym musiala sie uzerac z bachorem. Gry sa sensem mojego zycia!

Gość gość
Kretinus obiectus spać a nie pisać jak typowy małolat

Gość gość
Wypowiedź wrzeszczący bachor świadczy o pustostanie mózgowym wiem,że to przykre ale prawda musi boleć

Gość gość
Poczytaj kafe inne niz to erotyczne dno, ile mamusiek zaluje ze urodzilo, jak nienawidza swoich cudownych dzieci..

Gość gość
Moja tez do buzi nie bierze ale do pchizdy to mozesz jej ladowac ile chcesz i jak dlugo masz ochote

Gość gość
Wielki szacunek do kobiet widac w prawie kazdym poscie na tym p*******m forum.

Gość gość
Trzeba troche przymusić na początku a pózniej to tylko pokazujesz że ma zejść niżej i schodzi ale nie trzeba odpuszczać bo wam nigdy nie będzie chciała zrobić