Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość KształtMatki

Tu mieszkało dziecko

Polecane posty

Gość KształtMatki

Popłakałam się oglądając te zdjecia. Nigdy nie będzie dane mi tak wyglądać. Wiem, że to dziwne ale tak bardzo chciałabym zajść w ciążę, że zupełnie nie przeszkadza mi wygląd takiego ciała. Może pomyślicie że jestem głupia, ale szczerze to nawet chciałabym tak wyglądać, chciałabym nosić pod sercem maleńskiego Człowieczka, czuć jego ruchy. To duma być Mamą. Tak bardzo pragnę... http://www.wysokieobcasy.pl/wysokie-obcasy/1,96856,7578406,Tu_mieszkalo_dziecko.html?as=1&startsz=x www.theshapeofamother.com

Gość Ejwelinkaa
jak pragniesz to będziesz je miała, powodzenia!

Gość inne dziecko też dzieckooo
jeżeli wiesz, że nigdy ci nie będzie dane mieć dziecka, to nie rozumiem ciebie. Przecież mamy tyle porzuconych dzieci w naszym kraju. Zaadoptuj, a nie wylewasz swoje łzy na forum nic nie robiąc z tą sytuacją w jakiej jesteś.

Gość KształtMatki
Pragnę nosić pod sercem swojego Człowieczka, czuć ruchy, karmić piersią. Chcę w pełni przeżywać macierzyństwo. Podziwiam ludzi, którzy decydują się na adopcję, ale to nie takie łatwe, ta świadomość, choć na pewno te dzieciaczki zasługują na miłość. Choć adopcja nie jest taka łatwa - to nie jest tak że idziesz do sklepu i wybierasz sobie dziecko (na szczęście tak nie jest).

Autorko uświadomiłaś mi ważną rzecz o której już dawno zapomniałam , to znaczy odczuwałam podobnie jak ty kiedy bezskutecznie starałam się przez rok o malucha a teraz jak popatrzę w lustro na wszelkie "nieidealnośći":) to ogarnia mnie złość ale masz rację człowiek nie docenia pewnych rzeczy. Ja osobiście życzę ci powodzenia albo cudu (nie wiem co u ciebie jest powodem rozpaczy) i żebys miała swoje upragnione dziecko.

ja nie widzę nic brzydkiego w tych ciałach, normalne szczupłe kobiety, widziałam o wiele gorzsze, które dzieci nie rodziły ja np mam rozstępy ale mi to nie przeszkadza, nie jestem już podlotkiem co z gołym brzuchem lata, poza tym moje rozstępy to blizny miłości do moich dzieci :), kiedy na nie patrzę zawsze myślę o nich :), jestem wartościową osobą i nie rozczulam się nad takimi bzdetami

Gość KształtMatki
Dziekuje :)

Gość Sylwusia84
dziewczyny to naprawde sie tak wyglada po ciazy? :( :( :( jest tam tyle przerazajacych zdjec, ladne brzuchy 1 na 100 :/

Gość inne dziecko też dzieckoooo
oj przestań sie nad sobą rozczulać. Każdy coś pragnie i nie może mieć i żyje.

Gość a mnie te wywiady zdziwily
czytalam to i odnosilam wrazenie, ze dla tych kobiet wyglad juz nie jest w ogole wazny, tak jakby nie byly juz kobietami a tylko matkami:( smutne to troche, bo ja uwazam sie za kobiete przede wszystkim i nigdy nie wypowiedzialabym sie tak jak one. Ale to juz kestia podeejscia. Co do ciala to faktycznie az straszne nie sa te brzuchy, ale nie kazdej zostaje taka przykra pamiatka po ciazy. Ja np. wygladam wciaz atrakcyjnie, nie mam obwislej skory ani rozstepow po ciazy.

Gość tak warto przeczytać
To prawda, że nie kazdemu zostają takie przykre pamiatki. Ja przytyłam 12 kg, nie pojawiły się zadne rozstępy. Dwa miesiące po porodzie zaczełam cwiczenia, które doprowadziły do porządku brzuszek, normalnie jadłam 9długo karmiłam piersią). Teraz (dziecko 2 letnie) wyglądam tak, że nikt nie powiedziałby, że jestem matką. Także dziewczyny w ciąży, nie martwcie się :) Można dobrze wyglądać. Powiem więce: gdyby tym Paniom z artykułu chciało się lepiej wyglądać, to dałyby radę - wystarczyłoby trochę gimnastyki i masażu.

Gość HUHUHUH
ksztaut matki-moge ci podarowac swoje dziecko jak chcesz