Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zxczxczxczxc

Facet nie kontaktuje się z nieślubnym dzieckiem za żądanie żony/narzeczonej

Polecane posty

Gość zxczxczxczxc

Dałam ten temat na uczuciowym, ale chyba nie wszyscy zrozumieli o co pytam. Daję więc tu: Co myslicie o takiej sytuacji : Są małżenstwem/narzeczenstwem. On ma skok w bok. Ze skoku jest dziecko. Żona/narzeczona stawia warnek: albo ona albo widzenia z dzieckeim. On wybiera ją. Na dziecko płaci, nie widuje. Jak postrzegacie ją i jego? Tyko błagam, nie oceniajcie, kto jest winny :))))))))))))))))))))))))

postrzegam wzrokiem, czasem mrużę oczy, gdy słońce mocno świeci

Gość asdfasdfasfasdfsaf
MałaBlondynka Podpisuje się pod jej słowami.

Chwile musiałam się zastanowić które jest bardziej jebnięte, ale on widocznie pod pantoflem a ona robi to z premedytacją Jestem kobietą ale wyjebałabym w pysk takiej babie :O

Gość szczerze mówiąc ja tez
autorka widzę że stawia ciekawe warunki :D 🖐️ ciekawe ile wytrzymacie ze sobą :D

Gość hmmmmmm postrzegamy
oboje raczej niedojrzali...bo ona próbuje zamieść problem pod dywan.... a on bo był świnią i zrobił innej dziecko, a teraz nie potrafi stanąć w pełni na wysokości zadania tylko ulega narzeczonej generalnie marną przyszłość widze dla takiego związku....

Gość zxczxczxczxc
Znam sprawę ze strony tego faceta. - a właściwie jego matki :) Popiła koniaczku z moją mama i zaczęła się żalić :(((( Powiedział,że nie będzie rujnował tego co zbudował dla przypadkowego dziecka. Że bardzo kocha narzeczoną i przystaje na jej warunki. :( Mocne. To chyba nie do konca pantofel - to raczej człowiek, który dobrze wie, czego chce, a czego nie ;((((((((((( Chce miłości narzeczonej. Płaci alimenty przez zlecenie stałe.

Gość asdfasdfasfasdfsaf
No rzeczywiście on wie czego chce skoro dostał warunek "Żona/narzeczona stawia warnek: albo ona albo widzenia z dzieckeim." Widać że to jego nie wymuszona decyzja :P

Gość hmmmmmm postrzegamy
a gdzie była ta "miłość" jak się bzykał z jakąś przypadkowa panną bez zabezpieczenia? i ciekawe czy wtedy wiedział czego chce :O

Gość gfhhbnbhghvhbnbj
i bardzo dobrze, on ma wybór - wybrał ona dlaczego ma się godzić na coś co jest wymierzone w nią,

Gość iwkawupe
Oby to dziecko nigdy nie poznało swojego dawcy.

Gość wiesz,
jakbym czytała o mojej znajomej... W Twoim poście moja znajoma, to ta "narzeczona". i powiem Ci, że mimo wszystko bardziej j..... jest ona. A on to takie cieple kluchy. nie umie sie postawic.

Gość zxczxczxczxc
Napisałam to na uczuciowym. :) Mieli jakis gorszy okres, chyba im się przez chwilę nie układało. Potem wszystko wróciło do normy. Jakis czas potem okazało się , ze w tym "gorszym okresie on i jakas dziewczyna zmajstrowali dziecko. :)

Taaa faktycznie wie czego chce :D No ale ok skoro mówisz że nie pantofel i tego chce to jebnięci są po równo W życiu by mi nie przyszło do głowy by ZAKAZAĆ facetowi kontaktu z dzieckiem. By stawiać warunki dziecko ALBO ja :O

Gość zxczxczxczxc
Ale ona nie zakazała. Dała mu wybór i wybrał . Tylko co to za wybór......

Hmmm..ta babka (narzeczona) chyba zrobiła to, co jest dla niej najlepsze, a nie dla tego dziecka.. To chyba normalne. Pewnie dziecko przypominałoby jej o tym skoku w bok :)

Gość zxczxczxczxc
up

Gość kkobieta na forummm
Jestem kobietą ale wyj**ałabym w pysk takiej babie . Maltka w szpileczkach jesteś ciut nie ogarnieta nie znasz tematu dokładnie a juz takie mocne słowa tu piszesz...opanuj sie kobieto.!!!

Gość kkobieta na forummm
chodziło mi o malutka blondyne:O

Gość ooooo ho ho hej
a co on takiego wielce zbudował z narzeczoną na zdradzie? :o