Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wiem ze ktos cos ma:)

Kupie zestaw ciuszkow na dziewczynke rozmiar 86 wiosenne 92 letnie

Polecane posty

Gość Do mojeeee.... :
z tych tez paroma rzeczami bede zainteresowana .

Gość moje...............
ojej sama nie wiem dopiero co sie przymierzałam do sprzedaży, napisz na stelka28@wp.pl dogadamy sie :)

Gość Do mojeeee.... :
ok wiadomosc wyslana /:)

Gość moje...............
Gość Do mojeeee.... :
Czekam na odpowiedz na poczte :)

Gość moje...............
a więc 1 i 2 to bluzeczki no name:P:P w stanie b.dobrym, w sama raz po domu :P 3. tuniczka zielona, ok 86, ze stanów firma Carters, stan b.dobry 4. jeansowa spódniczka no name - stan b.dobry, posłuży do 2 latek 5. płaszczyk Cherookie - 12-18 m stan idelany 6. bluzeczki no name, rozciągliwe, biała stan idealny, zielona b,dobry 7. rybaczki żółte - 80 cm, ale posłużą dłużej, stan b,dobry 8. rybaczki różowe - EarkyDays niby 6-12 miesięcy ale córka nosiła jeszcze jak miała 1,5 roku 9. komplet no name, stan b.dobry- 10. komplet H&M, stan idealny, posłuży do 1,5 roku 11. dresik z USA, stan b.dobry, niestety zdjęcie nie oddaje jego uroku 12. różowe spodnie Early Days 12-18 m 13. spódniczka brązowa no name, stan b.dobry 14. spodnie NEXT stan bardzo dobry ++ 15. bluzeczka NIKe stan b.dobry na rok i dłużej 16. komplet, bluzka 5-10-15 niby 74 ale starcza do prawie 2 latek i spodnie Cheroke 12-18 m 17. sukienka różowa, stan dobry 18. sukienka żółta stan b,dobry 19. sukienka NEXT , elegancka, stan b.dobry 20. różowa bluzeczka kupiona w Realu 21. spodnie pluszowe z 5-10-15 86, stan idealny, posłużą do 2 latek 22. sweterek w paski, stan idealny, ze stanów 23. bluzeczka w stanie b,dobrym wiązana z przodu 24. brązowa bluzeczka C&A. 86, stan b,dobry 25. sukienka brązowa - na moje oko 80 cm 26. body z kołnierzykiem te różowe z H&M w stanie b.dobrym, z białe no name w dobrym, w rozm 86 27. bluza no name, 86, stan dobry ++ 28. komplet ze stanów, stan idealny, 12 m, ale na dwa latak posłuzy jako tuniczka

Gość moje...............
powiem tak, im więcej tym taniej, najchętniej pozbędę się wszystkiego od zaraz :)

Gość a nie
ta bluza z ważkami to nie jest re kids?Bo miałam identyczną ale re kids

Gość hej pisarko wyżej
:) a ile za wszystko byś chciała ??

Gość do mamus co sprzedaja ubranka
robicie bardzo dobrze dziecko pochodzi trochę i wyrośnie a ciuszek jak nowy wiec warto sprzedać a sklepy zdzierają z cenami

Gość moje...............
za wszytko 150 plus przesyłka, tak mysle że chyba ok???

Gość do mamus co sprzedaja ubranka
150 zl to bardzo tanio za takie ciuszki lepiej sprzedać paru mama jedna osoba kupi jak najtaniej i sprzeda to allegro

Gość moje...............
hmmmm niby tanio, ale jak zacznę wystawiać na allegro to zaraz prowizje itp, nie wiem czy znajdzie sie chętny na wszytko, jedna mama juz ma wybrane ubranka,a druga się zastanawia nad kilkoma więc zobaczymy, fakt że ubranka wszytki były jako nowe. . . . ale w większości jako prezenty więc ja nie znam cen:P:P:P

Gość uppppppppp
a autorka nie jest zainteresowana????????

Gość co jest z autorka
chce ubranka?

Gość moje....................
up

Gość a moze.............
..ooooooooo

Gość wiem ze ktos cos ma
za 29 szt 150 zl a za 11 szt 130 zl nie oplaca sie wiec dziekuje . Nie moge wyac na poczte wiadomoci nie wiem czego .

Gość moje...............
tak 130 zl razem z przesyłka a 150 (plus wysyłka)napisałam bo sama nie wiedziałam, ale rozejrzałam się po allegro i biorąc pod uwagę firmy i to że po jednym dziecku wydawało mi się uczciwa cena. . . . bo nie ma co mówić o zarabianiu na tych ubrankach . . . . wyszło 110 zł za te ubranka (bez przesyłki). . . . dlatego pisałam im więcej tym taniej. . . zostanie mi kilka ciuszków i nie wiadomo co z tym zrobić :P poza tym to propozycja do negocjacji:)

Gość moje...............
nie handluję ciuszkami, ale chciałbym odzyskać choć 1/4 1/5 ceny :)