Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ashtrax

Nieśmiałość dla faceta to wyrok śmierci.

Polecane posty

Gość ashtrax

O ile na nieśmiałość u dziewczyny można jeszcze jakoś przymknąć oko, to u faceta jest to niestety totalna porażka. To facet musi pierwszy podrywać, proponować spotkania, ciągnąć rozmowę na spotkaniu itd. W moim przypadku nieśmiałość, introwertyzm, zamknięcie się w sobie zniszczyły mi towarzyskie życie. Mimo 28 lat nigdy nie byłem na żadnej randce, nie całowałem się, a o seksie to już nie wspomnę. W moim wieku jest już za późno na pierwsze trzymanie za rękę czy pierwszy pocałunek. Raczej nie znajdzie się kobieta, która to zrozumie i zaakceptuje mój brak doświadczenia z kobietami. Tak jak napisałem w temacie dla faceta nieśmiałość to niestety wyrok śmierci i jeśli ma około 30 lat to powinien myśleć o życie w pojedynkę, bo szans na poznanie kobiety raczej nie ma. Pozdrawiam

Jestes już tak stary,że powinieneś czekac już tylko na śmierć.:) Nie przesadzaj Autorze, 28 lat i nieśmiałość to nie wyrok .:)

a na pewno tylko nieśmiałość to Twój problem, czy może uroda (a raczej jej brak też)?

Gość tttttttttttttttttta
mnie rozczulaja niesmiali ludzie.. sama jestem niesmiala i rozumiem takich.. ale wiem z doswiadczenia ze ludzie 'normalni' nie lubia niesmialych, ktoryz sa dla nich meczący i nudni. wiec niesmiali powinni trzymac sie razem a tak nie jest wiec niesmiali sa samotni.

Nieśmiałych powinni topić od razu po urodzeniu aby się nie męczyli na tym świecie.

Darker is back! nieśmiali powinni się ośmielić - tyle w temacie

Gość 23tshn
Coż z tego, że brzydal przestanie być nieśmiałym? To go jedynie zniszczy.

"nieśmiali powinni się ośmielić " A chorzy na raka ozdrowieć.

no co za głupie porównanie! na nieśmiałość ludzie mają wpływ, co innego z choróbskiem

Jakby mieli wpływ na nieśmiałość to by przestali nimi być.

Gość ciotowatosc i pizdowatosc
nazwijmy rzeczy po imieniu inercja, brak dzialania, tkwienie w glupocie itp a nie zaraz wszystkie cioty nazywaja sie eufemistycznie niesmialymi

z niesmialosciaa jest jak z odchudzaniem mamy na to wplyw, mimo to ilez na swiecie grubasow powodem niesmialosci czesto jest tkwienie w glupich kompleksach - wystarczy przestac sobie wmawiac glupoty a jesli powod to faktyczne braki - zrobic cos z tym! nie da się? brak silnej woli!

Dlatego wolę seks ze zwierzętami!

"wystarczy przestac sobie wmawiac glupoty a jesli powod to faktyczne braki - zrobic cos z tym! nie da się? brak silnej woli!" A co ma silna wola do nieśmiałości? Silną wolą wszystko załatwisz... To przypierdol w ścianę z rozbiegu tyle razy aż Ci ustąpi. Silną wolą ją pokonaj.

ja myślałam, ż my tu rozmawiamy o nieśmiałości, ale chyba wyszedł ukryty motyw brzydoty (znowu)

Darker pokaż mi w którym miejscu autor w swym poscie napisał o brzydocie; bo ja się doczytałam nieśmiałosci i introwertyzmu i nawet zadałam poniżej pytanie i kto tu nie czyta ze zrozumieniem?

no jesli czegos nie rpozumiem to wytlumacz mi jesttes niesmialy a wiec nie masz odwagi np. poprosic laske o nr telefonu no to trzeba sie przemóc i sprobować (jesli odmowi to nie rpzez niesmialosc twoja, ale dlatego, ze jej sie nie podobasz) taki ogolny przyklad bawia mniie te wasze porownania zwyklej memlowwatosci z rakiem czy rozbijaniem sciany........ zwalmy wine za wszystkie niepowodzeniia na niesmialosc i jest latwiej? PS nie chce z wami walczyc, czy sie klocic, tylko po prostu czegos tu nie rozumiem, cos mi tu nie gra i chetnie dowiem sie czegos nowego w zyciu, dlaczegóż to niesmialosc, zwykly problem natury psychologicznej (taki nastoletni!) uwazac za schorzenie nieuleczalne rowne rakowi!!!! idź powiedz choremu na raka, ktory jest tez niemsialy - czy latwiej mu ozdrowiec, czy stac sie smialym....

Gość Madmłazell
ja sama kiedyś byłam nieśmiała a jakiś czas temu poznałam najbardziej przystojnego faceta, któremu nic nie brakuje, jest inteligentny i przystojny a bardzo nieśmiały

Ja osobiście wolę gdy facet jest troszkę nieśmiały, bo to jest słodkie. Ale jakaś granica musi być, to on musi zagadać, starać się, to Wasza rola Panowie. Wolę gdy jest trochę nieśmiały, niż pewny siebie maczo. Drażni mnie taka cwaniacka postawa. Głowa do góry ;)

Gość Madmłazell
facet super ponad 30tka i był nieśmiały

Gość Madmłazell
37 lat miał i był przy mnie nieśmiały, to było bardzo pociągające, seksowne i słodkie

Akurat ja mam 28 lat i 9 miesięcy i też nie miałem takich kontaktow z dziewczynami ale wiem że za 1,5 roku czeka mnie to wszystko

Gość nie napisalas w pierwszym
PS zastanawia mnie i fascynuje dlaczego te masy niesmialych, prawiczkow i innych takich, co to ich na kafe pelno, w necie sa jakos smiali, umieja prowadzic dyskusje, to dlaczego w "realu" tak nie jest????

"Darker pokaż mi w którym miejscu autor w swym poscie napisał o brzydocie" A czy ja zarzucam coś autorowi? Kto zaczął pisac o grubasach i kompleksach? "jesttes niesmialy a wiec nie masz odwagi np. poprosic laske o nr telefonu no to trzeba sie przemóc i sprobować (jesli odmowi to nie rpzez niesmialosc twoja, ale dlatego, ze jej sie nie podobasz)" Problem z takimi doradzaczami tutaj jak Ty jest ten, że nie wybiegacie myślą poza najbliższe pięć minut. Nawet jeśli bym poprosił o numer i by się zgodziła to pozostaje problem, że nie wiedziałbym co z nią robić na randce. Już pomijam dylemat o tym gdzie ją zabrać jak się nigdzie nie bywa. Tam gdzie inni są sobą tam ja potrzebuję szczegułowej instrukcji obsługi. Mnie nie obchodzi czy dziewczyna da mi nr. czy powie: zejdź mi z oczu, ścierwo! Mnie martwi to, że nie mam jej nic do zaoferowania.

w realu tez tak jest ALE tutaj nikomu nie przeszkadza jak ktos wygląda a w realnym zyciu juz tak

Darker nie bądz smieszny jak mozna nie wiedziec gdzie zabrac laske na randke :O

"37 lat miał i był przy mnie nieśmiały, to było bardzo pociągające, seksowne i słodkie" Bo Ci się podobał. Wszystko co robia osoby które nam sie podobaja wydaje nam się "pociągające, seksowne i słodkie". "PS zastanawia mnie i fascynuje dlaczego te masy niesmialych, prawiczkow i innych takich, co to ich na kafe pelno, w necie sa jakos smiali, umieja prowadzic dyskusje, to dlaczego w "realu" tak nie jest????" Bo real to nie forum. Trudno załapać, prawda?