Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

Gość bhfet4
Dla kobiet wartościowy = ładny i bogaty

dede1, nie próbowałam. Darker, ale ja sie nie użalam nad soba i nie szukam pocieszenia, a już na pewno nie tutaj.To Ty masz jakiś problem , bo kazda kobietę traktujesz ,jak wroga.Zrobiłam Ci coś złego ,że tak nam mnie najeżdżasz?

Gość dede1
nie tylko tych dwóch , jest sporo więcej , tylko teraz część z nich pewnie grzecznie z mamusią poszli na poranną mszę świętą . ale zlęcą się niedługo jak sępy :o

Gość bhfet4
przyznaj, ze brzydcy i biedni cie nie interesuja

"To Ty masz jakiś problem , bo kazda kobietę traktujesz ,jak wroga. Zrobiłam Ci coś złego ,że tak nam mnie najeżdżasz?" Założyłaś temat, zadałaś pytanie a ja uczestniczę w dyskusji. Nie jestem tu aby Cię obsypać wirtualną miłością, powiedzieć, że jesteś wspaniała, kochana i wyjątkowa.

Gość dede1
bardzociekawaświata36 jeszcze nie wiesz ,ale oni nie mają zamiaru z toba rozmawiać , oni tworzą Towarzystwo Wzajemnej Prawicowej Adoracji , ich celem jest zrównanie wszystkich z soba , ulubionym tematem - jak świat jest nieszczęśliwy i beznadziejny ulubionym zajęciem darkkera na przykłąd jest rozczłonkowywanie każdej wypowiedzi i komentowanie każdej z nich , on nie komentuje każdego twojego słowa , bo nikt by tego nie przeczytał , zobaczysz co zrobi z moją wyppowiedzią :)

Gość z opinia meskiej czesci
kafeterii nie licz sie wcale to degeneraci, frustraci, ofermy życiowe, popaprańcy emocjonalni, którzy tutaj siedza po całych dniach i wylewaja pomyje na kobiety prawiczkowie pisza jako eksperci w tematach o seksie a ci którzy nigdy nie byli w zwiazku z kobieta doradzaja na czym ma on polegac zeby byl udany :)

10:58 [zgłoś do usunięcia] czarna z mlekiem i cukrem ''Problem w tym, że tych dwóch panów, to akurat nie najlepsi rozmówcy...'' których 2 panów masz na myśli? Mam na myśli Ofermę i Darkera. Uzasadnię to, posługując się tym, co napisał Darker. A napisał mniej więcej tak - On jest tym, który był wielokrotnie przez kobiety odrzucany, a autorka jest kobietą, która wielokrotnie mężczyzn z jakichś tam powodów odrzucała. Inaczej mówiąc, Darker podświadomie, a może i nie, przerzuca na autorkę winę za swoje niepowodzenia w relacjach z kobietami, za swoją samotność. Nie dogadają się ;)

Gość dede1
bardzociekawaświata36 a co do ciebie to zależy jak cię traktują faceci , wybacz ale wszystkiego nie czytałęm , czy wogóle na ciebie nie zwracają uwagi , czy traktują cię jak koleżankę ....

bujaj sie wieczny onanisto ;)

"jeszcze nie wiesz ,ale oni nie mają zamiaru z toba rozmawiać , oni tworzą Towarzystwo Wzajemnej Prawicowej Adoracji" Jak wy tutaj. "ulubionym zajęciem darkkera na przykłąd jest rozczłonkowywanie każdej wypowiedzi i komentowanie każdej z nich" Bo nad moją wypowiedzią pojawić sie może kilka innych. Dzięki temu widać do kogo się zwracam. Brak wyobraxni? "on nie komentuje każdego twojego słowa , bo nikt by tego nie przeczytał , zobaczysz co zrobi z moją wyppowiedzią" Trudno komentować KAŻDE słowo. Jak widać na Twoim przykładzie napisać coś z sensem jeszcze trudniej. Idź do lodówki po kolejną czekoladę.

Gość dede1
dyskusja , a to dobre :) :) jeszcze nie miałem do czynienia z takim dyskutantem który by komentował każde moje zdanie , a własciwie to udowadniał jak bardzo się mylę :)

dede1 bardzociekawaświata36 a co do ciebie to zależy jak cię traktują faceci , wybacz ale wszystkiego nie czytałęm , czy wogóle na ciebie nie zwracają uwagi , czy traktują cię jak koleżankę .. Zwracaja, ale traktują raczej jak koleżankę.

"Inaczej mówiąc, Darker podświadomie, a może i nie, przerzuca na autorkę winę za swoje niepowodzenia w relacjach z kobietami, za swoją samotność." A Ciebie tatuś molestował w dzieciństwie co stwierdzam po umiejscowieniu Twego postu w tabeli. Kobieta ma 36 lat, ma się za księżniczkę i zastanawia się cały ten czas co jest nie tak. I jaka zdziwiona, gdy napisałem, że ma się uśmiechać do facetów którzy się jej podobają bo sama o tym nie pomyślała.

Gość dede1
bardzociekawaświata36 jak koleżankę , to przynajmniej o tyle dobrze , że cie zauważają :) no ale flirtują z tobą ?, no wiesz , tak niezobowiązująco ...?

offerma "bhfet4, jeśli się z kimś umawiam to nie pytam czy ma dużo kasy" oczywiscie że nie pytasz. tylko obserwujesz jakim samochodem przyjeżdża, jakie ciuchy nosi, do jakiej knajpy zaprasza, co opowiada o pracy Zwracam uwagę jak się zachowuje, co mówi i w jaki sposób,jak się do mnie odnosi i do innych.Zwracam uwage na ubiór-czy jest czyste i wyprasowane.Nie noszę markowych ciuchów, więc akurat na to nie zwracam uwagi.Nie musi mieć samochodu, lubię chodzić.

dede1 bardzociekawaświata36 jak koleżankę , to przynajmniej o tyle dobrze , że cie zauważają no ale flirtują z tobą ?, no wiesz , tak niezobowiązująco ...? Czasami tak, ale tylko niezobowiązująco.

offerma jak sie trzepie mysli o smierdzacym kutasie :)

"no ale flirtują z tobą ?, no wiesz , tak niezobowiązująco ...?" Ależ ona nie jest łatwa i się szanuje :D Skoro nie wiedziała, że się ma uśmiechnąć do kogoś kto się jej podoba to tym samym nie zauważy flirtu.

Gość buhaj rozpłodowy
Kobiety lubią być traktowane jak szmaty, więc po co ci wartościowy? Taki szybko ci się znudzi.

Kobieta ma 36 lat, ma się za księżniczkę i zastanawia się cały ten czas co jest nie tak. I jaka zdziwiona, gdy napisałem, że ma się uśmiechać do facetów którzy się jej podobają bo sama o tym nie pomyślała. Nie bedę sie uśmiechac do każdego, bo nie każdy sobie pewnie tego życzy i może odebrac to w różny sposób.

Gość dede1
słuchaj , a może ty po prostu za dużo analizujesz ? no nie wiem , dajesz szansę jakiemuś facetowi bo nie wyprasował sobie dobrze koszuli ?

"Nie bedę sie uśmiechac do każdego, bo nie każdy sobie pewnie tego życzy i może odebrac to w różny sposób." A na każdego lecisz? Każdy w Twoim typie? Chodził taki sopel lodu pośród ludzi co nawet uśmiechnąć się nie potrafił jak trzeba było.