Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

bardzociekawaświata36

Czy są na tym świecie wartościowi panowie

Polecane posty

revolver, j ak rozpoznać,że mężczyzna jest wolny? nie możesz tego rozpoznać ...musisz go poznać , bo może wciskać Ci tylko bajer , ze jest wolny ...:P

nikt z nas nie szuka księcia z bajki tylko kogoś na kogo może liczyć i z kim będzie fajnie spędzał czas-wiadomo że wzajemnie muszą się te osoby albo spodobać albo polubić prawda?Ale jeśli to jest książe z bajki to wybacz-tak mam OGROMNIASTE wymagania:)))

Gość naiwna dzierlatka
po czym poznac ze jest wolny? jak wraca kazdej nocy do domu :D

revolver revolver, j ak rozpoznać,że mężczyzna jest wolny? nie możesz tego rozpoznać ...musisz go poznać , bo może wciskać Ci tylko bajer , ze jest wolny ... No właśnie, tylko ,żeby go poznać trzeba zacząć rozmawiać.A ,żeby rozmawiać to trzeba się do siebie odezwać.A ,żeby się odezwać to trzeba zwrócić na siebie uwagę.;)

wartosciowi ludzie są gównem taka prawda liczy sie wygląd+ kasa a reszte mozna olac

Gość naiwna dzierlatka
do wspolnego ;)

No właśnie, tylko ,żeby go poznać trzeba zacząć rozmawiać.A ,żeby rozmawiać to trzeba się do siebie odezwać.A ,żeby się odezwać to trzeba zwrócić na siebie uwagę. no więc ....zwróć na siebie uwagę i się odezwij i nie licz tylko na księcia , ze to zrobi...:P

**cream** wartosciowi ludzie są gównem taka prawda liczy sie wygląd+ kasa a reszte mozna olac wypraszam sobie takie twierdzenia.

revolver, tylko ,że ja nie znam żadnego wolnego pana, mam zaczepiać na ulicy? powtarzam... siedząc z dupą nie poznasz :P wyjdź do ludzi i w miejsca do których nie chodzisz , przekonaj siebie i spróbuj kilka razy ...koniecznie z koleżanką :)

nikt z nas nie szuka księcia z bajki tylko kogoś na kogo może liczyć i z kim będzie fajnie spędzał czas-wiadomo że wzajemnie muszą się te osoby albo spodobać albo polubić prawda?Ale jeśli to jest książe z bajki to wybacz-tak mam OGROMNIASTE wymagania "tylko kogoś na kogo może liczyć i z kim będzie fajnie spędzał czas" pod tymi skromnymi wymaganiami zapewne kryją się następne w późniejszym czasie poznawania ... i te mogą powodować blokadę :D:P

Ale ja nie siedze w domu, przeciez pracuje, robię zakupy , wychodze z domu.Kolezanki maja swoje rodziny zajebiście się wysilasz....nie ma co ...:D:)

nie rewolwer, ja nie szukam księca z bajki, ale jeśli on np. lubi clubbing, a ja niekoniecznie, to nie bardzo uda nam sie stworzyć harmonijny związek. Możemy być dobrymi znajomymi i tak często jest, ale parą nie będziemy. Ja też nie poznaję wielu ludzi, uwielbiam tańczyć i czasami chodzę ze znajomymi na salsę albo kogoś czasem pozna sie na kursie. A przez internet próbujecie?

tam gdzie ja bym poszła to kolezankla może niekoniecznie. :).w weekendy moi znajomi zajmuja sie swoimi rodzinami.:)

"wypraszam sobie takie twierdzenia." Ale to prawda co Cream napisał.

nie rewolwer, ja nie szukam księca z bajki, ale jeśli on np. lubi clubbing, a ja niekoniecznie, to nie bardzo uda nam sie stworzyć harmonijny związek. Możemy być dobrymi znajomymi i tak często jest, ale parą nie będziemy. Ja też nie poznaję wielu ludzi, uwielbiam tańczyć i czasami chodzę ze znajomymi na salsę albo kogoś czasem pozna sie na kursie inny człowiek ma chyba prawo interesować się czymś innym, czy ma być "odbitą kalką" księżniczki i zachowywać się jak baba? P

Przez internet poznałam dwóch tu na forum ,ale przestali się odzywać po pewnym czasie bez żadnego słowa.Więc nie miałam miłego doświadczenia. A Wy próbujecie?

"nie jestem gównem i nikt mnie tak nie traktuje." Ale mogą o Tobie tak myśleć bo na zajmowanie się Tobą nie mają już ochoty.

wartosciowi ludzie są gównem taka prawda liczy sie wygląd+ kasa a reszte mozna olac stwierdzenie możliwe na podstawie złych doświadczeń kogoś , kto obracał się w towarzystwach niskopoziomowych...poza tym o wygląd można dbać i coś z nim robić zamiast np.kupować kolejne flaszki pijąc do lustra..:D :P

revolver.mozna tez zrobic operacje plastyczną więsz zawsze mozna zacpac sie na smierc lub zachlac jeden chuj

Darker "nie jestem gównem i nikt mnie tak nie traktuje." Ale mogą o Tobie tak myśleć bo na zajmowanie się Tobą nie mają już ochoty. Nikt nie musi się mna zajmować.Poza tym kultura osobista wymaga ,aby kończąc z kimś znajomość pozegnac sie, a nie tak bez słowa. O swój wygląd nie muszę aż tak bardzo dbać.:)

Rewolwer, nie rozumiesz mnie. Chodzi mi o to, ze czsami moj styl życia i zainteresowania tak różnią się od tej drugiej strony, ze nie dajemy rady tego pogodzić. Oboje. To nie jest tak, że ja wybrzydzam, czasami byliśmy razem, ale nie szło nam jakoś razem. Mimo to mamy do siebie szacunek, lubimy się, jesteśmy znajomymi. Ja szukam kogoś z kim byłoby mi po drodze, ale i panowie tak robią. I są to wartościowi ludzie. ja na szczęście nie trafiam na patalachów :). Zosia, trudno jest poznać wolnego faceta w naszym wieku, wiem :(. Poza tym więcej jest kobiet i to sie widzi. A jak z tymi z internetu? Ja trafiam na całkiem sensownych, ale zauważyłam też takie zjawisko że sensowny facet pisze i pisze i jak dochodzi do ustalenia spotkania (z jego inicjatywy), to nagle znika, do spotkania w ogóle nie dochodzi, a potem znowu pisze, pisze. Też tak miałaś?

revolver.mozna tez zrobic operacje plastyczną więsz zawsze mozna zacpac sie na smierc lub zachlac jeden ch*j niekoniecznie...osoby często się dobierają pod względem wyglądu, by nie mieć o to pretensji ....lub też są osoby które doradzają co z tym wyglądem zrobić by go poprawić...

U mnie obaj panowie byli chętni na spotkanie, nawet już sami proponowali termin.Potem z dnia na dzień kontakt się urwał.Poprzedniego dnia umawialiśmy się " do jutra".Nie wiem co się stało.