Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość pytam sie tutejszych

czy dziewczyny mlode, takie ponizej 23 roku zycia sa w ogole zdolne do milosci ?

Polecane posty

Gość pytam sie tutejszych

do kochania kogos dojrzala, gleboka miloscia ?

Gość Paweł2345
te ponizej 20 lat tak, potem im odpierdala

Gość poranna rosaaa
jasne że tak.. sama mam 22 lata i uwierz mi że wiem co to miłość.

Gość Marcin84w
myślę że takie kobiety nie są zdolne do bezwarunkowej miłości,patrzą tylko ile facet ma w portfelu

Gość between_two_lungs2
A co to jest jakas bariera, ponizej powyzej? Absurd i szufladkowanie moim zdaniem. Wiek nie jest wyznacznikem uczuć. Mówi się, że dojrzałości uczuć nie zmierzysz wiekiem i to prawda. Może być 30, 40 latka która nie potrafi kochac... bawi się, mysli pojęcia zauroczenia a milosci. Moze byc i mloda kobieta, ktora mysli trochę inaczej, powazniej, rozsadniej. Jestem jeszcze bardzo mloda, mam te nascie lat, ale tak jak kocham, to zycze kazdemu tak kogos kochać...

Gość Marcin84w
teraz kochasz ale jak podrośniesz trochę to zapomnisz o miłości i zaczniesz latać za kolesiami z własnym mieszkaniem,kasą, pozycją. Sprawdziłem na wielu przypadkach ale nie wykluczam wyjątków.

Do miłości fizycznej są zdolne zdecydowanie. :)

Gość ja ja mam 22 lata
Ja mam 22 lata, od 4 lat faceta. Nie ma własnego mieszkania, nie ma super samochodu ani nie zarabia majątku. Ale dba o mnie i to najważniejsze jest.

Ja chyba jeszcze nie. Uparcie twierdzę, że nie natrafiłam na kogoś takiego, kogo bym była w stanie pokochać taką miłością. Albo w ogóle nie jestem do tego zdolna i nigdy nie będę.

Gość zakochanażona
Pewnie że tak. Mam (prawie) 20 lat. 2 miesiące po moich 19urodzinach wzięłam ślub. I jestem szalenie zakochana w moim mężu. jesteśmy szczęśliwi

PS. Tyle, że ja nie chcę być z nikim i nikomu nie zawracam swoją osobą dupy.

Gość between_two_lungs2
Takie kobiety goniące za kasą, mieszkaniem, pozycją. Gubią się, idą na łatwiznę poprzez lozko cos osiągając....ale nawet one kochają, tylko ze wtedy ta wielka zdolnosc do bezgranicznej milosci kierują na swoją osobę. To smutne, ale nie kazda się w taką zmienia, pieniądze i pozycja to nie wszystko, trzeba miec dla siebie szacunek i lepiej klepac biede z kim kochanym niz mieszkac w wili z basenem z kims do kogo nie mozna zywic zadnych uczuc.

Gość between_two_lungs2
aa i jeszcze jedno ... Marcin84w trafiasz na beznadziejne kobiety, wspolczuję ci szczerze.