Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość troche oniesmielona tym

wytlumaczcie mi jak taka dziewczyna moze sie podobac facetom?

Polecane posty

i to nie jednemu a wiekszosci to znajoma z pracy ma 28lat, wysoka, szczupla, biust maly nie maluje sie, nie ma farbowanych wlosow, nie ubiera sie elegancko, nie nosi szpilek ani bizuterii jedyny zabieg kosmetyczny jaki u niej jest widoczny to henna brwi:P a podoba sie facetom?

Gość bo jest naturalna i pewnie
jest urodziwa, ja sama jestem ladna z natury i nie musze sie malowac:) troche zabrzmialo dziwnie ale to prawda, poza tym moze jest sympatyczna

Gość t o sie nazywa szczescie
ona ma to 'cos' co 80% dziewczyn chocby wydawalo cale pensje na zabiegi i kosmetyki nie beda miec tak jak ma taka laska naturalnie :P

Gość poza tym wiekszosc tych
plastikowych dziewczyn wymalowanych i odstrojonych nie jest zbyt ladna, a makijazem uurody zabardzo niepoprawisz no moze troszke a niektore kobiety maja naturalne piekno

no ale co ona takiego ma? nie wiem i chyba sie nie dowiem nigdy troche mnie to dziwi nie ubiera sie nawet kobieco nigdy w spodnicy jej nie widzialam, tylko w jeansach:O

Gość bo jest naturalna i pewnie
no i skromna

tak jest skromna nawet bardzo niesmiala

Gość a masz jej fotke moze???
czasem wlasnie skromnosc, naturalna uroda, dobry charakter sprawia ze ludzie chca przebywac w naszym towarzystwie

mam, ale wolalabym tutaj nie umieszczac cudzych zdjec mam nadzieje ze zrozumiecie:)

Gość taka_jedna-poznanianka
Hmm. Ja tez nie należe do tych co się malują , nigdy nie byłam na solarium, ubieram się tak jak mi się podoba (rzadko mam coś modnego) a mimo to nie narzekam na brak powodzenia ! Liczy sie to co ma sie w srodku, a po 2 wymalowana nie znaczy ladna !

"Liczy sie to co ma sie w srodku" Taa, jasne. To tylko słowa, rzeczywistość jest inna.

mysle ze wyglad ma duze znacznie w koncu to on przyciaga przy 1 spojrzeniu

Gość i tak poleci
i tak poleci na zgraba ,ładną dupę i duże cycki. Facet jest wzrokowcem i mysli fiutem jak widzi dupę. taka jest prawda i nikt tego nie zmieni.

Gość fcggngnnggfn
A dlaczego NIE ma sie podobać? To że mały biust - uwierz wielu facetów to nawet lubi. Ważny jest młody wygląd, i fajne usposobienie. Gdyby każdy facet leciał tylko na cycki to przecież każda 60 ma ogromne, a jakoś nikt nie leci na te starsze.

Gość fcggngnnggfn
Nie rozumiem trochę pytania. To jaka "powinna" sie podobać tym "wszystkim' facetom ?