Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

GNIDZIA

Pomocy!!!!!!!!!!!!WSZY łonowe

Polecane posty

Robiłam dziś loda mojemu facetowi i nagle coś wpadło mi do oka. Ja patrzę zaciekawiona i oczom nie wierzę-WSZA ŁONOWA!!!!!!!!!!!!!!1 A mówiłam mu tyle razy-żeby golił se jajca i dupsko a on nic!!!!!!!!!1 DO tego wyszło na jaw, że był na kurwach. Kurwy zawszone!!!!!!!!!!! W pierwszym odruchu postanowiłam mu pomóc i nasmarowałam mu włochy denaturatem i zawinęłam folią. Wytępiłam wechy. I teraz mam ochotę wytępić jego- za zadawanie się z brudaskami. Dobrze, że ja mam wszystko dokładnie wygolone, gładziutkie-jeszcze mi by wszawicę zapodał

Co, może nie macie takich problemów? Ja myślałam, że to czarostwo już nie istnieje.

Gość Eleeene
Moja ex miała mole spożywcze w odbytnicy :(

Gość Eleeene
a Ty masz stulejke!

A widziałeś kiedyś stulejkę na cipie? Ty pożeraczu stulejek :P

Gość Eleeene
Nie ale twoj stary mial stulejke i dlatego taka niedojebana jestes :)

Twój stary miał stulejkę i myślał, że to guma. Przez swą głupotę spłodził Ciebie :)

Mój facet jest taksówkarzem... Różne ścierwa po nocy wozi. A pomogłam mu, bo te wechy były już wystarczającą karą dla niego za łajdaczenie się. Myślę, że na żadną prostytutę już nie spojrzy.

Dobre :) A dużą mendę wywaliłam z mieszkania-niech się dalej z wszawicami zabawia, a fuuuuj!

To skąd wyskoczyła ta wsza z głowy czy z łona ? :-o

Gość boski żigolo
ja na cipku nigdy nic nie złapałem :)

Żigolo, to się ciesz :) Ja myślałam, że to czarostwo już nie istnieje. Pierwszy raz widziałam wszy łonowe w podstawówce w IV klasie-puścili nam edukacyjny film o wszach-we włosach głowy i łonowych. Stąd wiem, z czym teraz miałam do czynienia :(

Mój facet poprosił o rozmowę. To czemu nie, sobie myślę. Ta dziwka to jego stała klientka na taxi. I tak jakoś wyszło-niby chciał zobaczyć, jak to jest. I się przekonał-wszawicę mu zafundowała. Wysłuchałam cierpliwie i sobie poszłam. Boże, takiego jełopa spotkać na swej drodze :( Ohyda.

Gość boski żigolo
o matko

no najlepszy sposob na wszys to golenie do zera i do tego dla pewnosci w aptece szampon jakis albo kremy i po wszach. wszys to w dzisiejszych czasach nie problem. A ty sie ciesz ze ci oka nie wybily bo jakby to byly wszy bojowe to przejebane

Gość boski żigolo
aż mnie cipek boli na samą myśl :(

ja raz sobie siedze w kosciele a tu babce starszej przede mna po glowie skakaly takie wszy i kurwa bylo widac, i se mysle ja pierdole ale wstyd. I wez tu chodz do kosciola to cie zaraza i umrzesz. przejebane, najlepiej to wogole z domu nie wychodzic.

Info... Widzę, że skorzystałeś z mojej dobrej rady... Bo już sama planowałam przejąć Twój nick dla siebie :) Dopiero by zabawa była... Ale polubiłam Cię :) Strata byłaby wielka..

Gość kasiakochasia;))))))
Info jest sexi!!!!!

taki kameleon :) Komentarze ma zajebiste. Ale dobry z niego chłopczyk-tak ładnie pisał o robieniu minety swej partnerce. A z nieukami i chamami trzeba walczyć-spokojnie bądź nieco mniej :P

Gość kasiakochasia;))))))
Lubie czarnych z duzą pałeczką:D Info coz za awans! Ile masz lat?;>