Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Dorisss26

CHUDNĘ OD ZARAZ !MOTYWUJMY SIĘ NAWZAJEM I CHUDNIJMY

Polecane posty

Wiem wiem ze będzie kochał... Ale wiecie sama nie chce miec jakis "zwisów" hihih myśle ze cwiczenia i balsam to będzie dobry wybór ;)

No ja tez dziś nie mam apetytu.ale wcisnąc cos trzeba. zjadłam dziś ten serek w. no i na obiad troche rosołu i gotowana noga z indyka. potem około 18 2 jajka na twardo i wsio:) teraz już mykam, bo niedługo mój po mnie przyjedzie. oczywiście dodatkowo bedzie trening;) ja na pupe ćwiczę stojąc opieram się o coś i robie wymachy nóg w tył można też w bok tak po około 45 razy na pośladek. albo jest tez takie ćwiczenie z klęku podpartego i też lekkie wymachy do góry. jest dużo ćwiczeń w necie... każdy znajdzie coś dla siebie. albo można podpatrzeć na you tube. a na brzuch ćwiczyłyście już 8 minut abs?? fajna sprawa. ale np pośladki 8 minut abs to już masakra:)

jestescie dobre w liczeniu kalorii? Mozecie mi to przeliczyc na oko? :D mała ciemna bułka+kawałek serka topionego mała miska platków kukurydzianych z mlekiem 2% 2 parówki+troche ketchupu+kromka chleba średnie jabłko kurcze.. zmieściłam sie w 1000? :D

W ogole ja z reguly zapisuje wage tego co zjadłam, bo to zmienia postac rzeczy :D

Gość nataliag0000
Można się do Was przyłączyć Dziewczyny? razem łatwiej a ja mam ogromny problem z jedzeniem,, może poradzicie coś?

No pewnie Nataliag0000 :) Założyłam ten topik kilka dni temu , właśnie po to by każda osamotniona w walce o cenne kilogramy mogła podzielić się z resztą dziewczyn swoimi uwagami:) Ja akurat mam 26 lat ale średnia wieku jest tutaj rożna, mnie akurat zależy an stracie jakiś 3 , 4 kilogramów i zredukowaniu mięśni nóg i łydek bo blee paskudne są hehe A ty z czym masz największy problem?Skąd jesteś ?Ile masz lat ? I ile chciałbyś z nami zrzucić

A tak wogóle to mam problem ze zmianą stopki mimo , ze poprawnie się loguję , wprowadzam hasło a potem zatwierdzam ;/PORAŻKA jakaś:(:(:(

Gość nataliag0000
dziękuję bardzo za przyjęcie mnie do |Waszego grona:) cieszę się bardzo:) Mam 23 lata waze 58 kg moj wzrost to 165 cm, jestem z polnocy napisalam ze waze 58 kg( tak mysle- moj problem jest taki ze panicznie boje sie wchodzic na wage nie robilam tego juz ponad miesiac- weim ze to glupie) chcialabym schudnac 5 kg- bylabym w niebo wzieta- problem zaczal sie we wrezsniu bylam wraz z moim chlopakiem na wakacjach i jesdzenie w hiszpanii bylo tak pyszne ze oprzytylo mi sie( komentowali to znajomi)- wtedy wazylam 62 kg wiec i tak pozbylam sie tych 3 obecnie moim problemem jest jedzenie wieczorami- kiedys nie jadlam po 18 i schudlam- teraz przez mojego chlopaka ktory zawsze mnie na to namawial( bo rzekomo nie chcial sam jesc kolacji) ten glupi nawyk we mnie pozostal w ogole to obzeram sie bez opamietania, doslownie polykajac jedzenie:(

Witamy, witamy :D Mam prosbe, moglibyscie napisac o ktorych godZInach mniej wiecej jecie posilki ? Bo zasady sa takie ze ostatnio o 18 ( albo dwie godziny przed snem ) i 5 posilkow co 3 godziny.. To tylko Jak ostatni o 18 to pierwszy o 6.. Wstajecie tak wczesnie ?

Gość nataliag0000
chcialabym zgubic brzuch, przede wszystkim schudnac w biodrach, i w ramionach- ktore sa starsznie spasle, chcialabym ujedrnic tez tylek i pozbyc sie cellulitu z niego;/ nogi mam dosc szczuple ale jak tak dalej bede sie obzerac to i z tym sie pozegnam ogolnie to biegam od niedawna ale jakos od tyg nie- nie wiem czemu zalapala chyba jakiegos dola, cwicze tez- nie duzo ale 20 minut (po bieganiu) tyle ze mowie moj osttani tydzien byl pelen lenistwa, jutro mam zamiar powrocic do formy

Musze Wam powiedziec, ze schudla mi twarz, dzisiaj zobaczyla mnie moja cicoia i musialam wysluchac ze chyba chora jestem bo tak marniutko wygladam, blada i chyda na twarzy :D A ja sie ciesze :D wiem ze to straszne, jak powiedzialam ze sie odchudzam i zawsze zaczynam od gory to znowu wyklad ;p

Miss Dancer :) Zasada jest jedna: ostatni posiłek powinien być spożyty na 3 godziny przed snem i zamierać JAK NAJWIĘCEJ bialaka bo tylko ono nie odkłada się jako tłuszcz

a teraz tak na spokojnie bo przedtem musiałam wyjść z psem i nie zdążyłam dokończyć na spokojnie tylko tak napisałam po łebkach gdybyś przypadkiem szybko szła spać. no ale teraz wracał już szybciutko do Twego pytania , no więc jeść się powinno co 3-4 godziny te 4 godziny to najpóźniej jak można.ja na tej zasadzie schudłam te 19 kilogramy i utrzymałam je przez prawie dwa lata bo ogólnie mam skłonność do tycia ale ostatnio też zaliczyłam kilka wyjazdów zagranicznych , do tego święta i ferie szkolne więc wspólnie z narzeczonym stołowaliśmy się u babci a kończyliśmy wieczory zajadając czekoladę krówkami ciągutkami i popijając winkiem ;/;/ no i tym sposobem doliczyłam się 6 kilogramów na plusie a teraz wszystko muszę zbić ale tak jak wspomniał jedzenie ma by regularne i wcale nie oznacza , że musisz wstać na szóstą żeby zjeśc tyle tylko , że musisz pamiętać , żeby Twoje śniadanie zostało zjedzone do max godziny od wstania . Mam nadzieję , że troszkę pomogłam:)

Natalio fajnie ,ze do nas dołączysz :) w sumie to chyba masz inaczej niż ja bo ja akurat tyje dołem i moja największą bolączką są nogi a nie brzuch czy ramiona , które wręcz mam kościste :p Ale razem będzie nam raźniej :* No i najważniejsze , że masz takiego chłopaka który chce z Toba to jeść a nie tylko narzeka i narzeka , że gorzej wyglądasz:p

No z reguly tak własnie robie :D Godzinke po wstaniu pozywne sniadanko, a pozniej regularnie co 3 godziny sie staram i ostatni posilek ostanio jem kolo dwudziestej, ze wzledu na szkole i w ogole.. Jeszcze kilka miesiecy temu w zyciu bym nie tknela czegos po 18, efektem tego bylo nie jedzenie nic przez caly dzien,a teraz z tym koncze. A ze chodze spac kolo 3 w nocy to mysle ze 20 jest ok :D Dobra, moze cos ciekawego.. Wypisszmy sobie jakies sztuczki zwiazanie z dieta :D Przyda sie :D Ja na przyklad przed kazdym posilkiem, nie wazne jakim wypijam poltorej szklanki wody, to na prawde pomaga, a ja kocham wode :D Sa chwile kiedy nie jestes w stanie jesc nawet calego jabłka.. Ale jak wiem ze cos mi strasznie smakuje i sie na to rzuce to sypie to sola, jest wtedy nie dobre :D Ile kostek czekolady tak zalatwilam :D Jest jeszcze kilka takich pierdol, ale moze Wy cos macie ?

Hej dziewczyny jak tam trzymacie sie?:Dja jestem happy i jeszcze bardziej zmobilizowana:Ddziś zauważyłam jak mi sie ciałko zmienia na lepsze oczywieście. Na wadze nie ma dużo mniej(mam starą wage albo nie wiem)ale centymetr mówi za siebie:Di widze to żywym okiem:Djuppi aż zaraz poćwicze:Ddziś zaczynam 11 dzień diety.

Hej:) Ja się jutro zważę, ale jakoś nie sądzę żebym schudła... Ciężko mi to idzie... hmmmm... Niby nie przekraczam tysiąca kalorii ale co z tego... Dziś planuję zjeść 2 kefiry i grejpfruta:) Może trochę mnie oczyści:) Ja np piję bardzo dużo wody, przeczytałam, na którymś forum, że picie 8 litrów wody dziennie po tygodniu zaczyna wypłukiwać kilogramy:) Więc próbuję:) Narazie piję tak około 6, bo więcej nie daję rady, bo cały czas trzeba biegać robić siusiu:) No i ja mam na to sposób, że stawiam sobie wode i szklankę w łazience i co idę zrobić siusiu to piję tą wodę;)

CZesc Wszystkim! :) Ja tez sie dalej trzymam chociaz mam dzis kryzys bo łapie mnie grypsko jakies i źle sie czuje a na dodaek bolą mnie wszystkie miesnie po cwiczeniach ;( Doriss a mnie sie wydawało ze nas wszystkie newielka różnica wieku dzieli ;) Miłego dnia dziewczyny

Miło,że jesteście:-)ja juz pocwiczyłam teraz pije drugą kawe z mlekiem no i gotują mi sie jajka na sałatke.wieczorem ide na urodziny do kolegi ale robi w lokalu awiec pewnie 3 piwa wypije.wiem ze alkohol nie tuczy ale jak sie do niego je to tak. Jutro pewnie ze swoim pójde na balety bo bedą imprezki z okazij walentynek:-)i spalanie kalori bo dużo tańczymy:D nawet 25 grudnia byliśmy na balatach na świątecznym spalaniu kalori hehe;-)

Nataliag ja ponad rok mieszkałam w Hiszpani i nie przypominam sobie dobrego jedzenia:Pnie ma to jak nasza Polska kuchnia.no ewentualnie włoska:D

Gość nataliag0000
Freska :) w sumie to nie bylam w hiszpanii lecz dokladnie na teneryfie- a to juz nie jest do konca kuchnia typowo hiszpanska , ale zalezy pewnie jakie kto ma gusta:) ja np nie przepadam za kuchnia polska-tzn uwazam ze mamy dobre jedzenie ale wole hiszpanska, wloska, chinska(od ktorej wrecz jestem uzalezniona) czy meksykanska:) zreszta bylam tak tylko tydzien i juadlam tylko w restauracjach:) moze jakbym kupowala normalnie w sklepach zywnosc to moze nie bylaby taka dobra: moje postanowienie na dzis: nic po 18, biegam, cwicze, zero slodyczy i chipsow_obym wytrwala:)

witam, witam nataliag0000 :D ile masz lat? skad jestes ? :) Wczoraj wieczorem stweirdzilam, ze i tak nie schudne, i ze pierdole ta diete :D ale wypilam capuccino i mi przeszło :D dzisiaj na śniadanko 2 kromki ciemnego chleba z jakis serkiem czy czyms, a pozniej nie mam pojecia :D bo własciwie chwile temu dopiero wstalam :D wczoraj jeździłam godzinke na orbiterku wiec jestem zadowolona :) Powodzenia dziewczyny!! :*

Gość nataliag0000
Czesc bedeszczupla1 jestem z polnocy dokladnie z okoloic gdanska i mam 23 lata czasami przychodza takie glupie mysli zeby rzucic diete ale jak ja rzucimy to czujemy sie jeszcze gorzej- bynajmniej ja tak mam;/ musimy wytrwac, dziewczyny ja wiem po sobie ze najlepsze rozwiazanie to po prostu wiecej ruchu, ograniczyc jedzenie a zwlaszccza zeby nie ejsc wieczorami, macie moze jakies przepisy na dobre nietuczace dania? ja prawie w ogole nie jem ziemniakow- choc slyszalam ze jesli wziac pod uwage ryz i makaron to sa najmniej tuczace- tak bylo w galileo na tv4 nie wiem czy ktoras z Was ogladala:) ja mialam problem ze tak powiem z wyproznianiem sie hehe nie wiem jak to lepeij nazwac, ale kiedy tylko od jakiegos czasu a dokladnie od okolo 3 miesiecy nie jem w ogole majonezu- zaczelam chodzic regularnie czasami nawet 2-3 razy dziennie, wy pewnie nie jecie majonezu bo jestescie na diecie dluzej niz ja ale tak tylko napisalam ze w moim przypadku majonez i wszelkie sosy powoduja wzdecia moze ktorejsc z Was się to przyda

Alkohol ma bardzo duzo kalorii, pol litra piwa podchodzi pod 400.. Co jest smutne :D U mnie dobrze, zaraz wszmamam buleczke z pomidorkiem. Dzisiaj boj brat ma male swieto i bede miala pizze na obiad, ale domowa wiec nie jest tak zle. ja slyszalam o tej wodzie, ze jakas modelka sie wypowiadała ze one zreguly poja 8 litrow wody dziennie i wtedy nie musza jesc, ale to jest niebezpieczne, bo oprocz kilogoramow ktorych nie wyplukuje tylko po prostu nie masz miejsca na inne produkty wyplukuje wartosciowe dla organizmu witaminy i meneraly, wiec ja bym nie ryzykowala z az taka duza iloscia. ja pije jakies 4 litry dziennie, do tego pełne herbaty z pokrzywy, przynajmniej dwie zielone, dwa razy dziennie herbate na odchudzanie, magnez, szałwie i lipe :D

Miss, to niezle tych herbat popijasz :D ja pije raz dziennie zielona, i mi wystarcza :D a piwo o ile sie nie myle, pol litrowe ma okolo 250 kalorii :P i sklada sie z samych weglowodanow, echh :D ja głownie przez alkohol tak szybko przytyłam :D 2 piwa maja jakies 500 kalorii, tyle samo co hamburger:D

"Piwo samo w sobie nie tuczy, lecz pobudza apetyt. Piwo poprawia przyswajalność pokarmów stałych, co jest korzystne, lecz tym samym dopinguje do większego spożycia tych pokarmów, co może być przyczyną nadwagi." "W 100 gramach piwa są 44 kalorie. Taka sama ilość chipsów to 552 kalorie. Piwo natomiast pobudza apetyt. Spada on jedna po... szóstym piwie. Dlatego specjaliści radzą, że jeżeli po piwie chce ci się jeść, powinieneś... wypić jeszcze jedno piwo." takie coś znalazłam w internecie, wiec mysle, ze w sobote bede pijana :D

No ja z reguly pije reddsa alo z sokiem wiec moje maja wiecej :D No wiem, herbaty sa najwazniejsze, a zawsze jak gdzies idziemy i prosze o mioete albo melise chociaz to sie smieja ze ja te swoje trawska mecze :D

No ja z reguly pije reddsa alo z sokiem wiec moje maja wiecej :D No wiem, herbaty sa najwazniejsze, a zawsze jak gdzies idziemy i prosze o mioete albo melise chociaz to sie smieja ze ja te swoje trawska mecze :D