Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Troenna

15 kg od 8 lutego! Kto ze mną?

Polecane posty

czesc dziewczyny:) witam tez nowa wspoltowarzyszke:) ja mialam dzis fatalny dzien az mi sie obiadu nie chcialo gotowac i wlasnie pije gotowa zupke:( w sumie to zjadlam dzis:musli z mlekiem, jogurt i jablko wiec za duzo tego nie bylo, w zwiazku z tym pozwole sobie jako pocieszenie zjesc mango, jak tylko skocze te pseudo brokulowa zupe:) chodze---ja cie rozumiem z tym okresem, zanim zaczselam brac tabsy to mialam 2 dni wyjete z zyciorysu bo alblo ja na pogotowie albo oni do mnie, teraz jest spoko wystarczy 1-2 tab i tylko 1 dnia, az sie boje pomyslec co bedzie jak z nich zrezygnuje

Wybrałam sobie zdecydowanie zły okres na rozpoczęcie diety :) Z okazji pierwszej "półrocznicy" (co prawa nie dziś, a w niedziele ale w niedziele nie będziemy się widzieć), chłopak kupił mi kwiatki i zabrał na obiad/kolację, w każdym razie coś o pośredniej porze :D ale obyło się bez deseru, więc bilans kaloryczny wychodzi całkiem niezły :) Jestem miło zaskoczona, nie spodziewałam się zupełnie :)

Egoocentryczna ---to tylko chwalic takiego romantycznego chlopaka:) ja za to jutro ide na urodzinowa kolacje do znajomego i tez sie zastanawiam czy bede mogla cos zjesc zeby nie zepsuc sobie calego tygodnia, no ale mam nadzieje ze dam rade w koncu tu nie chodzi o glodowke a o racjonalne odzywianie:) mialalm dzis cwiczyc a mi sie tak nie chce, wygoni mnie ktos czy moge miec piatkowa dyspenze:)

On jest romantyczny, a ja czasami aż szkoda mówić...:) grubasek81 Myślę sobie że na normalny posiłek możesz sobie pozwolić u znajomego, byleby bez opychania się :) Chociaż ciężko jest tak przy znajomych, jak wszyscy namawiają i nie rozumieją tego, że się nie chce już jeść.

haha to tak jak ja i moj, on zawsze powie kocham, pocaluje na do widzenia, kwiatka przyniesie a ja hyym no coz pamietam o jego urodzinach:) no ale tez na codziennie dbam o niego to tez jest jakis tam romantyzm:) a co do urodzin to nawet nie tak o jedzenie mi chodzi, bo zoladek mi sie juz skurczyl i duzo nie potrzebuje a o drinkowanie, bo wiadomo ze drink czy winko puste kalorie ma,no i pewnie teraz glowka slabsza;)

heehehe ja tam nigdy ekonomiczna nie bylam:) ale w zeszlym roku we wrzesniu na urodzinach mojego wypilam tylko 2 drinki i pierwszy raz w zyciu milam kaca i to takiego ze myslalam ze umre, od tamtej pory jedynie w sylwestra wypilam 3 drinki i lampke szampana, a tak to na jakiejs imprezie albo soczek albo na 1k winka sie konczy:)

ech nie ma nic ciekawego w tv wiec sie zmotywuje i ide pocwiczyc na orbiterku, zagladne pozniej:)

więc taki maly update: talia --------------77 cm przedramie-------28,5cm biodra------------94 cm uda ----------------56 cm łydki ...............36 cm biust............... 95 cm byłam u kumpelki miała centymetr , ale wagi już nie więc nie wiem ile waże. Dzis zjadlam: jogurt 80 kacl , 2 tekturki z bialym serem , warzywa na obiad .

chodze---zazdroszcze takich wymiarow, ja niestety troszke wieksza jestem:( choc musze przyznac ze brzuch mi troszke sie splaszczyl ale jeszcze daleka droga przedemna;) kolacja zostala przelozona na jutrzejszy obiad, ja tam sie ciesze bo lepiej zjesc o 14 niz o 20, choc bylam troszke zla z przelozenia w ostatniej chwili bo widomo czlowiek planuje a tu wszystko sie burzy no ale coz moje memu dzisiejsze musli z mlekiem pomarancza miseczka bobu watrobka drobiowa z ogorkiem kiszonymx2 a teraz spadamy do kina na sanctum:)

czesc dziewczyny! mam nadzieje ze to tylko zastuj weekendowy i ktos tu jeszcze zaglada;( wczaorajszy film calkiem calkiem nie naladowany efektami, dajacy do myslenia, choc musze przyznac z spodziewalam sie czegos innego:) ja wlasnie wybieram sie na basen pozniej o 14 na obiad wiec zagladne wieczorem moze ktos jeszcze? milego dnia zycze!

Gość chodze na szber
heja , ja tez bylam wczoraj w kinie i......i wciagnęlam popcorn . hmmmm zdarza sie. Dzis ide na basen , i siłownie wiec sie zważe. pozdro

ja dzis tez troszke zgrzeszylam:( moje menu to platki fitness z mlekiem gruszka+kiwi kotlet schabowy+salatka(salata/pomidor/ogorek/papryka) kawalek jogurtowca(jog nat z galaretka i borowkami) a na basenie spedzilam 1,5 h i teraz mam delikatne zakwasy na rekach, mam nadzieje ze przejda do jutra

chodze--kobieto ja to bym chciala tyle wazyc!! ja zwaze sie po 2 tyg diety czyli za tydzien, cos tam zlecialo bo ubrania nie sa opiete i spodnie rozm 44 ubieram bez rozpinania zamka i guzika:) chcialabym zejsc do 40/42 teraz jest 42/44 moje menu dzisiejsze: makrela w pomidorach(puszka) +2 lyzki serka bialego gruszka jogurt zupa-kubek piers grilowana z salata(mix salat/ogorek/pomidor/rzodkiewka/sos vinegret) teraz 40 min hulahop, a pozniej moze zalicze orbiterka:)

zaliczone jedynie 60 min hula hop, na orbiterka juz mi sie nie chcialo wchodzic, teraz prysznic z peelingiem, balsamik i lozeczko:) a ja sie zastanawiam gdzie autorka topiku i reszta dziewczyn? tak latwo sie poddajecie? hej potrzebuje towarzystwa! moze ktos sie skusi i dolaczy ?

byłam na silowni , w sumie koło 1,5 godziny , zaliczylam tez basen. Jest dobrze, teraz ide na kolacyjke walentynkową , ale nie będe szalała , cos tam malo kalorycznego wsunę , bo dzis generalnie zjadłam tyle co kot napłakał , więc jestem nieco glodna. pozdro WŁASNIE GDZIE SIE PODZIALA RESZTA ?

zaczynam głodówkę!!! postanowiłam tak zrobić, bo przynajmniej wiem, ze schudnę ze dwadzieścia kilo po dwóch miesiącach. tak jak kiedyś, przed kolejnym braniem leków hormonalnych. życzę sobie powodzenia. plan na dzisiaj i jutro i kolejny każdy dzień na dwa miechy: woda, witaminy w tabletkach, woda, proszek z proteinami, woda, herbatki odchudzające, woda. POWODZENIA!!!

Kaliopi , zdesperowana jesteś czy co? A nie lepiej jeść 'mądrze" w malutkich ilosciach ale jeść, oslabisz organizm . pozdro

hyym na glodowce to bym moze z 1 dzien pociagla, w koncu musze miec sile do pracy a woda mi tego by nie dala, jedynie glowa by mnie bolala na nin stopie, podziwiam kogos kto tak moze ja dzis zjadlam platki fitness z mlekiem jogurt jablko zupa-kubek piers grilowana z salata z bialej i czerwonej kapusty teraz relaksik i zalicze hulahop i orbiterek-mam taka nadzieje:)

zaliczone 40 min hh i 40 orbiterka:) byle tak dalej choc przyznam motywacja mi troszke pada moze ktos zmotywuje ale tak pozytywnie a nie tylko ze tak powiem slowami ty gruba s...bo to na mnie nie dziala;)

Gość pepsifrau
Co tu tak pusto , topik strajkuje! Kiedy wy macie czas na te orbitreki i baseny , ja latam w kolko tak do dziesiatej , malo jejsc , zaden problem , ale wyjsc na sport , to juz absolutnie nie mam kiedy , ok na rowerku do roboty , ale to wszystko!!!!

Gość pepsifrau
grubasek no wlasnie , glodowka tez nie dla mnie , bo recami pracuje , podlabym bez odrobiny kalori!!!

ide dzis na siłke,wczoraj troszke za duzo zjadlam al byly to warzywa z odrobina mięsa , tylko ze to byl caly talerz tych warzyw , za duzo tego było. Jadłaam tak zwany chop suey , w chińskiej restauracji , bez ryzu. Grubasek , motywuj sie tym ze niedlugo lato i muisz piekni wyglądac w bikini

Gość pepsifrau
chodze e te warzywka , to kalori maja co kot na plakal , problem chyba z sosikiem do nich!

ja sie motywuje moja 30:) a w bikini to moze nie wygladam jak modelka ale nigdy nie mialam wiekszych kompleksow, no moze jedynie po wakacjach ogladajac zdj bylo ojejku jak ja wygladam;)

i zaliczone 40 orb i 30 abs dietowo ok nie dalam sie skusic na nic niezdrowego ja cwicze jedynie wieczorami bo caly dzien w pracy a jak sie zmusisz to idzie , podobno wystarczy cos powtorzyc 21 razy i wchodzi ci to w nawyk:)

hejka! Zjadałam dzis : 1 male ciasteczko 100 kcal salatka z kurczakiem 300 kcal garstka orzechów laskowych kcal ??? 2 mandarynki kca l??? przeszlam koło 5 km Siłowni nie było , generalnie mam depreche ale wcale nie spowodowaną dietą tylko jakimś "marazmem życiowym" , normalnie pewnie bym sie juz czegoś kompulsywnie nałykała , jakichś chipsów i innych "smieci" - ale nie poddaje się i stwierdziłam ,że jedzenie "emocjonale" prowadzi do samozagłady. To tyle na dzis , jutro ide na siłownie , musze sobie dokupic warzyw bo juz mi sie zapasy pokończyły. Powiem Wam ,że barkkuje mi w sumie tylko jednej rzeczy na diecie , a mianowicie ZIEMNIAKÓW . Cholera no ja kocham ziemniaki , szczególnie takie z patelni , troche czosnku , sol pieprz mmmmmmmmmmmmmmm shit az ślinka leci - musze wogóle sprawdzic ile take ziemniary maja kalorii ale myślę ,że dużo. pozdro Szaber

Gość pepsifrau
chodze - a moze powoli zima daje sie we znaki, dlatego psychika siada! Te ziemniaki mniej niebezpieczne sa niz sie wydaje, gorzej z dodatkami! Ja jak mam ochote gotuje sobie w mundurkach ,troche przestudze , obiare i jem jak jablko, smakuje calkiem dobrze , a nie trzeby grama tluszczu!