Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Troenna

15 kg od 8 lutego! Kto ze mną?

Polecane posty

no to mamy niemcy/ usa i anglie(to ja):) ja anty tez biore i wiem ze od nich tez troszke kg przybylo wiem juz nie marze o 55 byle 6 byla z przodu i zebym w te wakacje mogla swobodnie na plazy wystapic

Gość chodze na szaber
ja zamierzam ćwiczyc więcej , rzucić chipsy i piwo , do tego bede musiala czymś zapelnic moj brzuch , nie wiem owoce warzywa do pogryzania , dużo wody. Byłam ra na kopenhaskiej schudłam fenomenalnie ale ta dieta to badziew niestety i wrocilo wszystko. MACIE JAKIES SPOSOBY NA GLÓD?

Gość Ewolina
ja staram sie pic wode jak jestem glodna-codziennie od soboty juz wypijam 2litry

no to doliczcie tez belgie hihi schudne do 55 musze

Gość Ewolina
woda a jak koniecznie chce cos zjesc to jem serek wiejski light z pomidorem albo ogorkiem kiszonym

Gość chodze na szaber
Aha , teraz nie mam wagi w domu więc bede wpisywala moją wage raz na tydzien ( w siłowni sie waże) i raz na tydzien podam wam obwody ud , doopy brzucha etc , teraz zmykam do pracy zajrzę jutro pozdrawiam wszystkie uparte i te mniej uparte zycze wytrwalości.

Gość Ewolina
a ja od jutra chyba przeprosze sie z orbitrekiem,tylko mam dylemat.W tamtym tyg bylam chora goraczka przez 4 dni,antybiotyki ,kaszel -pozostal do dzisiaj ,boje sie ze sie udusze jak zaczne cwiczyc

to nic na sile moze na poczatek 15 min i co dzie dluzej przeciez nie musiesz zaczynac z kopyta bele tylko zaczac:)

Gość Ewolina
dziewczyny a macie jakies plany co do jedzenia? ja zamierzam ograniczyc wegle tzn bez chleba ziemniakow makaronu piwa itp moze raz w tyg zrobie sobie uczte i cos przekasze niedopuszczalnego:)

ja jak kupilam orbiterka to pamietam pierwszy raz wytrzymalam 10 min a bylam taka mokra ze szok moj jak wszedl wytrzymal 20 min ale lalo sie z niego ciurkiem nawet sie go spytalam co wylal na podloge:) pozniej doszlam do 1 godz a pozniej byly wakacje i przyszla zima i tak go zaniedbalam a przedewszystkim siebie:(

ja odrzucam slodycze, przegryzki(paluszki/orzeszki itd) slodkie napoje w tym ala soki, i tak jak Ewolina wegle wiec max raz w tyg zeby nie zwariowac i pozniej zeby nie bylo jojo, no i moja zmora owoce tylko do 15

eh zeby tak mozna bylo schudnac latwo jak sie przytylo

Gość Ewolina
ja wczesniej na orbitreku -rok temu 2 godzinki dziennie robilam i czulam sie super a teraz:( plakac mi sie chce ale nic DAM RADE !! damy rade!

Gość pepsifrau
moze dolacze , znow niemcy 170 i 76 kg , a chcialabym tak 64 jak kiedys, a nabralam tej wagi w ciagu roku depresji polaczonej z zapaleniem zoladka!!! no troche motywacji mam to do dziela!!!

Cześć dziewczyny A Kanade też przyjmiecie :) ? Ja wprawdzie mam troszke więcej niż 15 kg ale też się wkurzyłam i zaczełam od 1 lutego ale jak już jedna z dzieczyn zauwazyła w większym gronie raźniej. Oby nam się uda :)

Gość Ewolina
a i ja pije taki koktajl w proszku z jogurtu soi i miodu -to rano na sniadanie pilam juz wczesniej tzn 2 tyg temu caly tydzien i powiem wam ze skora bardzo sie po nim poprawila i nie bylo mi slabo i nie bylam glodna-niestety po radykalnych dietach skora jest do d .. i wlosy wypadaja -teraz sobie obiecalam ze na to nie pozwole

oczywiscie za damy rade , wkrotce to okropne zimno sobie pojdzie a my musimy fajnie wygladac!!! ja spadam pod prysznic bo jutro musze wczenie wstac, no i zajrze dopiero po poludniu mam nadzieje ze jeszcze ktos tu zagladnie, milej nocki zycze:)

Gość Ewolina
DOBRE NASTAWIENIE TO POLOWA SUKCESU!! witamy niemcy i kanade:)

myszka no pewnie -towarzystwo miedzunarodowe nam sie zrobi:) a jak ktos zna cos dobrego na wypadanie wlosow to ja poprosze

a ja wlasnie jem gruszki a wolalabym cos innego hehe ale musze wytrzymac

a ja na skore (przynajmniej moja) mam sposob prysznic i szczotka, pozniej balsamik i skora jest naprawde mieciutka i gladka

Gość Ewolina
dobra dziewczyny ja musze isc spac ale jutro napewno cos napisze!jakbyscie mialy wielkiego gloda albo ochote na cos tez piszcie -musimy sie podtrzymac na duchu w tych trudnych momentach:)

Gość Ewolina
DOBRANOC

ja prawie caly czas czuje glod lubie sobie cos przekasic jak siedze przed kompem

Gość grga
Tez sie dołącze waze 63 wzrost 168 może tragedi nie ma ale moja doopa i nogi to jest cos strasznego :/ beczec mi sie chce jak patrze na siebie