Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

NotFatAnymore

Jak najwięcej w 60 dni!!! zaczynam 09.02.2010

Polecane posty

Gość fortuśka
Wakacyjna...:) ale miałaś niespodziankę walentynkową! Niczego się nie domyślałaś??:) MałgosiaGosia....dokładnie tak...ograniczam się, nie jem smażonego, ziemniaków, chleba....na obiad dziś np filet z kurczaka i duża porcja zielonej fasolki...pycha. Fasolka z rozsądną porcją stopionego masełka i łyżką bułki tartej

Hmm no troszkę się spodziewałam bo przed walentynkami jakoś 2 tygodnie oglądaliśmy pierścionki zaręczynowe i tak jakoś zeszło na temat ślubu ;) ale do końca nie byłam pewna bo przez cały dzień aż do nocy nic na to nie wskazywało :P dopiero koło 22 zrobił mi niespodziankę ;D hehe :) Ps. dzisiaj konsekwentnie zjadłam tyle ile Wam napisałam + szklanka soku Kubuś 100 kcal :) nie przekroczyłam 1000 kcal :) a jak wasze dietkowanie?

Gość madzer123
Ja przed okresem wiec ochota na slodkie straszna ale dzis sie opanowałam jak widze co i szczególnie ile jecie dziewczyny ja tak nie moge po takim sniadaniu to jest mi słabo z głodu.Nie mam nadwagi waże 61 kg i 171 wzrostu ale wiosna tuz tuz a brzuszek po dwójce dzieci jednak odstaje ,robienie brzuszków odpada po cesarce.Ale sie rozpisałam ale ja taką gadułą jestem.Miłej nocki dziewczyny :):):)

Dzien dobry:) U mnie zapowiada się słoneczny ale mroźny dzien;):) Wczoraj zjadłam około 800kalorii ale muszę powiedzieć, że w tym 2 kostki ptasiego mleczka, i ciasteczko czekoladowe..nie mogłam się opanować... Wczoraj byłam u dentystki i kurde pobolewa mnie ten ząb, który mi robiła..mówiła, że może pobolewać ale nie wiedziałam, że tak mocno...

Gosia , ja po usunięciu ósemki myślałam że umrę, przez dwa tygodnie byłam na ketonalu tym na receptę,można go brać co 12 h, ja już po 6 miałam dość, coś strasznego . Za pierwszym razem miała usuniętą chirurgicznie a za drugim nie bo jak zapewniał dentysta nie trzeba. Masakra co się namęczyłam, pomijając fakt ile dałam za ten "zabieg". Dobrze , że mam to za sobą. Dzisiaj zjadłam : 2 wasa z serkiem szczypiorkowym i dwoma plasterkami kiełbaski 200 kcal jogurt naturalny 110 kcal Potem zrobię sobie sałatkę z ryżu, tuńczyka i korniszona :) no i zdałam mega mega mega ciężki egzamin :D z czego bardzo się cieszę:)

Gosia sama jestem ciekawa :) jadę na weekend do domu więc na pewno już w piątek się zważę i jak tylko będę wiedzieć dam Wam znać :) niestety w Krakowie nie mam wagi, chociaż może to i lepiej, kiedyś jak się odchudzałam dostałam jakiejś manii i sprawdzałam bo kilka razy dziennie ile ważę heheh ;) a jak u Ciebie Gosia z wagą :D? spadło coś:)

jaki tu spokój...... ale chyba nie z głodu taka posucha? :) ja już po kawie...na obiad kasza z polędwiczką plus korniszonki na kolację polecam koktaile z maślanki.....banan, jakieś inne owoce, np truskawki, kiwi..brzoskwinie....zmiksować i zapycha na maksa a smakuje suuuuper:)

Mmm Netka ale mi narobiłaś ochoty na te koktajle ;P ja dzisiaj zjadłam : 2 wasa z serkiem szczypiorkowym i dwoma plasterkami pomidora plus szklanka Kubusia :) to jakieś 250 kcal razem :) a na obiad sałatka z wczoraj bo mi została jeszcze ;D jutro już jadę do domku to pozbieram jakieś pyszności : mięsko , zupy, bo takich jak moja mama robi to ja nie potrafie :P ale ciągle ćwicze heheh :D

Gość fortuśka
no pisz ..córko ratownika...hehehe co to za dieta??/:) pewnie każdy się zastanawia:)

Widzę że tu coś dziewczyny nie piszecie, co w ogóle z naszą założycielką topiku :P ? ja wczoraj zjadłam ok 1300 kcal , ale dzisiaj planuje już mniej :) myślę , że zejdę na 1000-1100 bo żołądek mi się trochę skurczył i czuję że 1300 to za dużo, wczoraj położyłam się najedzona mimo że ostatni posiłek zjadłam ok 18 a poszłam spać o 23. Dzisiaj narazie nic nie jadłam, ale chyba pójdę po 2 wasa :)

Hmmm za chwilę to wyjdzie na to że piszę swój dietetyczny pamiętnik , albo monolog prowadzę :D no nic, ja dzisiaj zjadłam : 3 wasa z pasztetem mmm 150 kcal 3 ogórki korniszony 6 kcal jogurt naturalny 90 kcal a Wy jak? no chwalcie się :) PS. już dzisiaj wieczorem dowiem się ile schudłam :D

Gość fortuśka
no to rano zaglądnę żeby przeczytać ile schudłaś:)... wstyd się przyznać ale wsunęłam dziś kawałeczek pizzy...na swoje usprawiedliwienie dodam, że resztą całodziennego pożywienia były dwa naleśniki tylko ....:)

Gość fortuśka
hello...witam z kawką i filetem z żurawinką...to mój obiadek dziś:)

Gość fortuśka
no brawo Wakacyjna!!!!!:) aż przejrzę Twój jadłospis:):)

Niezle wakacyjna :) a w ile dni schudlas te 4 kg? super wynik. Tez sie zastanawiam gdzie sie podziewa nasza zalozycielka?? U mnie tak sobie, powinnam sie bardziej skupic na diecie ;) A jak u innych z silna wola? Milej niedzieli, pozdrowka.

Jak tam dziewczynki dietka :) ? ja się trzymam :D wczoraj zjadłam ok 1000 kcal w tym: barszczyk ( bez dodatków), 2 gruszki, z 4 wasa , hmm nie pamiętam co dalej ale z moich wczorajszych obliczeń wyszło, że zjadłam 1000 kcal :) Aaaa i zakupiłam sobie Wasa , które mają po 25 kcal :D i są naaajlepsze w smaku :) przynajmniej dla mnie :D Dzisiaj : 2 wasa z masłem : 100 kcal gruszka 60 kcal Oprócz tego planuję zwiększyć ilość ćwiczeń a raczej ich czas, ale że dopadły mnie " comiesięczne sprawy kobiece" na te kilka dni zrezygnuje :D

Ojj nie ładnie tak nic nie piszecie ;) nie chcę prowadzić monologu :D no to jeszcze dopiszę sobie dzisiaj : mandarynkę 40 kcal i gruszkę 50 kcal :D zjadłam na razie 250 kcal :D w zamiarze mam zjeść duuuuużą miseczkę barszczu ale bez makaronu, ryżu, uszek , pierogów , sama zupka :) a na wieczór może kawałek mięsa z indyka :)

Heeeej co z Wami odchudzaczki ? czyżby marzenia o pięknej sylwetce zostały odrzucone na bok !? :P No to ja i tak napisze co tam u mnie : trzymam się ostro diety, zjadłam dzisiaj : 2 wasa z masłem i gruszkę :D a na obiad miseczkę barszczu już sobie szykuję :)

Gość klaudia xx
Hey dziewczyny mam pytanie do wakacyjnej Bo widziałam że schudła na jakiejś dietce 4kg w 2 tygodnie tylko dokładnei nie doczytałam I chodzi mi o to ,że ja właśnie mam tyle do zżucenia Abym była totalnie szczęśliwa a wiosna już tuż tuż chociaż na dworze strasznie zimno i jutro jade na narty ;) I bardzo bym była wdzięczna Chodzi mi o dietke jaką stosujesz i co można jeść na niej i w jakich ilościach i najlepiej by mi było jak byś mi napisała przykładowe menu na dzień Z góry bardzo dziękuje a pytanie skierowane jest tylko i wyłącznie do wakacyjnej

Gość fortuśka
hej dziewczynki...u mnie 3 kg...jeszcze tak z 1-2 i wystarczy. Zwykle unikam...ale dziś jiem na śniadanie 2 kanapki z jakiegoś ciemnego pieczywa z pomidorem i papryką.. a na obiad to chyba skuszę się na pierogi:( ale i tak 1000kal nie przekroczę:)

Gość fortuśka
chyba wszystkie poumierały z głodu ...tak ostro piszą...nie ma jak zgrana ekipa..hehhehe

Hej dziewczyny:) Trochę sie nie odzywałam bo złapała mnie angina i poległam... Jak idzie wam odchudzanie? U mnie jest Ok, bez jakiś nadmiernych rewelacji ale waga albo stoi w miejscu albo powolutkuuuuu spada:) Jesteście w ogóle?:)

Gość fortuśka
no przyznawać się która ile pączków zjadła??? :) ja 3 :):)

Gość cecyliia3
SŁOMIANY ZAPAŁ-NORMA.......!!WYSIADŁY PO KILKU DNIACH!!!