Ewa, 33 1 Napisano Sierpień 26, 2012 własnie wyciągnęłam z piekarnika sakiewki z bananem miały być z brzoskwiniami z puszki otwartej kilka dni temu, ale te się wzięły i zepsuły, więc jest z bananem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość cześć a znacie jakieś Napisano Sierpień 26, 2012 wolałabym coś nie na słodko;) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Sierpień 26, 2012 myślę, że to ciasto jest tak uniwersalne, że każde nadzienie będzie pasować, byleby nie było zbyt mokre Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
vicoleta1 0 Napisano Sierpień 26, 2012 ja robie takie sakiewki z grzybami z lasu, pieczarkami i cebulką w wersji lekko pikantnej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Sierpień 26, 2012 Rosół, brat przyniósł cukinię żółtą , dużą wczoraj z ogródka swojej dziewczyny, przepisów jest dużo, może leczo zrobię :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Sierpień 28, 2012 leczo Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Sierpień 30, 2012 smażony dorsz, ziemniaki i ogórki małosolne Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Sierpień 31, 2012 Ogórkowa i pierogi ruskie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Sierpień 31, 2012 dziś robił młody buritos wg niego, ja sie nie znam w kazdym razie było pycha i będzie też jutro są to naleśniki z farszem mięsno-ryżowo-fasolowo... nie wiem jakim, bo głodna byłam, więc wchłonęłam bez rozbierania na czynniki pierwsze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Sierpień 31, 2012 To jest meksykańska tortilla, jadłam z kurczakiem i kukurydzą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gdybajac na temat .... Napisano Sierpień 31, 2012 tortilla to jest ten nalesnik, a ow nalesnik z nadzieniem takim-to-a-takim, zawiniety w "becik" to jest burito. tortilla to chyba ogolnie znaczy "placek" bo w ameryce lacinkiej to placek typu nalesnik, a w europie latynoskiej to placek z ziemniakow i innych warzyw zalany jajami z patelni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Sierpień 31, 2012 czyli młody dobrze mówił :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Wrzesień 1, 2012 Barszcz z ziemniakami, ryż z mięsem w sosie, mizeria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość u mnie dzisiaj bez obiadu Napisano Wrzesień 1, 2012 zrobiłam tylko sałatkę z tuńczykiem, ryżem, kukurydza, jajkiem, ogórkiem konserwowym, papryką czerwoną i majonezem ;) Pyszna wyszła :) Jutro zrobię duszonki w piekarniku bo ognisko odpada przy takiej pogodzie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jutro mam grilla, kaszanka, Napisano Wrzesień 1, 2012 warzywa, przyjęcie imieninowe Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Wrzesień 2, 2012 dziś u mamusi :) kotlet kurczakowy, ziemniaki z koperkiem, surówka z pomidorów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Wrzesień 3, 2012 dziś spaghetti było, jutro i pojutrze pomidorówka - własnie powstaje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 Rosół, mięso bitki, sos chrzanowy, obiad w królestwie siostry, po pracy w ogrodzie wszystko smakowało wybornie:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
wolna i zadowolona z życia 0 Napisano Wrzesień 5, 2012 Ewa nie zrobiła dzis obiadu , bo nie ma kasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Wrzesień 5, 2012 jutro i pojutrze od 3.09 to jest dzisiaj również jakby ew. ktoś do trzech nie umiał zliczyć ;) a jutro i pojutrze (uwaga, liczymy ...) będzie ratatuja Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość vjhvhjvj Napisano Wrzesień 5, 2012 co to jest ratatuja? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Wrzesień 5, 2012 pieczone warzywa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i .... Napisano Wrzesień 6, 2012 .... ze szczegolnym uwzglednieniem warzyw lenich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość no i .... Napisano Wrzesień 6, 2012 .... ze szczegolnym uwzglednieniem warzyw letnich :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wrzuccie ciekawy przepis Napisano Wrzesień 6, 2012 macie inny pomysł kulinarny?:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja właśnie gotuje gulasz Napisano Wrzesień 7, 2012 na jutro, bo do pracy muszę iść a rodzinka przyjeżdża na obiad to już będę miała gotowy :) Tak poza tym z czym wolicie gulasz? z kaszą gryczaną czy z ziemniakami? Ja osobiście uwielbiam z kaszą, mąż również a u mnie w domu rodzinnym zawsze jadlo się z ziemniakami. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dobry gulasz nie jest zly .... Napisano Wrzesień 7, 2012 .... a to jeszcze zalezy, co masz na mysli piszac gulasz. jako oryginalne wegierskie danie, czyli mieso w sosie pomidorowo paprykowym, czy w sosie grzybowym, na co w polsce czesto mowi sie gulasz. ten pierwszy wolalabym z ziemniakami, a ten drugi z kasza :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może komuś podpasuje Napisano Wrzesień 8, 2012 śliczne buty r.37 http://allegro.pl/sliczne-buty-bez-palcow-azurek-r-37-bez-i2596386217.html Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
śliczniotka 0 Napisano Wrzesień 8, 2012 Z kaszą jęczmienną, taki gulasz z papryką , cebulą Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa, 33 1 Napisano Wrzesień 9, 2012 kurczak pieczony, kartofle pieczone, warzywa pieczone różne zacznę dziś gotować ogórkową dla młodego, wywar pewnie zrobię, jutro resztę, bo jeszcze sprzątanie mnei czeka ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach