Gość gość Napisano Czerwiec 1, 2015 Pomidorowa, kurczak, mizeria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 7, 2015 Rosół, mięso drobiowe z zupy z żurawiną, kompot z rabarbaru, ciasto owocami jutro makaron z sosem węgierskim lub ryż z truskawkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 15, 2015 Szczawiowa z ryżem, ziemniaki z cebulą i maślanką Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 16, 2015 Pierogi z mięsem, knedle z truskawkami domowej roboty ze sklepu, zupa wczorajsza jem dużo truskawek:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
eliza104 0 Napisano Czerwiec 16, 2015 Dziś miałam pierogi ruskie z przesmażoną cebulką. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 17, 2015 Krupnik, kotlety mielone z ziemniakami i mizerią Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa333333 Napisano Czerwiec 17, 2015 wczoraj chłodnik, dziś pieczeń rzymska Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 18, 2015 Ewa :) co slychac na dzialce? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa333333 Napisano Czerwiec 18, 2015 szaleństwo :) wszystko rośnie cudnie, a najbardziej rosną mszyce - nawet na rabarbarze ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2015 Grysikowa , dorsz Ewo u mnie w ogródku pachnie lawendą, macierzanką:) pozdrawiam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Czerwiec 19, 2015 u mnie lawenda dopiero szykuje się do kwitnienia (rośnie na działce już 3 lata i trochę w cieniu) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 19, 2015 udko z kurczaka, kasza i kalarepa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2015 Rosół , makaron z pulpetami w sosie pomidorowym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Czerwiec 21, 2015 młoda kapusta duszona z kiełbasą i młode ziemniaki ze szczypiorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 21, 2015 ewo powiedz jak zrobilas kapuste duszona, ale lopatologicznie, bo brzmi smakowicie, ale jestem noga w gotowaniu... pzdr. staram sie zrzynac coc niecos od was na obiady, ale szkoda, ze rzadko piszecie chociaz po krotce jak robicie to czy tamto:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Czerwiec 21, 2015 najpierw w garnku usmażyłam 1 cebulę z 2 pętkami kiełbasy na oleju kujawskim za 10 minut wrzuciłam warstwami posiekaną 1 kapustę, koperek i sól z pieprzem na koniec wlałam 1 szklankę wody, przykryłam i dusiłam 10 minut zamieszałam dokładnie i dusiłam kolejne 15 minut na koniec wlałam 1/2 szklanki śmietany 18 % łaciatej, doprawiłam do smaku i zagotowałam koniec oczywiście wszystkie ilości i czasy są przybliżone :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Czerwiec 24, 2015 wszystko rzeczywiscie lopatologicznie wyjasnione i objasnione!:D dziekuje, sprobuje zrobic w sobote :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Czerwiec 24, 2015 nie ma sprawy dziś mam gulasz z szynki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 3, 2015 Jarzynowa , mięso drobiowe duszone w sosie koperkowym z ryżem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Lipiec 3, 2015 chłodnik Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 5, 2015 Rosół, mięso z zupy, bób Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 8, 2015 Pomidorowa , pierogi z truskawkami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 9, 2015 wczoraj pizza i salata rzymska dzisiaj duszona wolowina,ziemniaczki,fasolka szparagowa i salata z winagretem jutro salata z pomidorami,papryka,ogorkiem,szczypiorem i hamburgery z grilla Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 9, 2015 Pomidorówka z ryżem i frytki plus sałata z pomidorami i szczypiorkiem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 10, 2015 Pomidorowa, leczo z kurczakiem i chlebem ciemnym Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Ewa333333 Napisano Lipiec 10, 2015 kurczaczka z rożna dzisiaj miałam prosto z Głodnego Królika :) bób czeka, ale nie wiem, czy dam radę... a kurczak był z małosolnym mniam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 11, 2015 Wiśniowa z grzankami, parówki z ziemniakami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 12, 2015 Ryżowa, gulasz z szynki, ziemniaki, mizeria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość gość Napisano Lipiec 18, 2015 Łosoś, ziemniaki, mizeria Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Ewa333333 8 Napisano Lipiec 19, 2015 leczo (cukinia, papryka, cebula, pieczarki, kiełbasa) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach