Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieZdystansowanA

Nie potrafie z Nim skonczyc... I czekam.

Polecane posty

Gość NieZdystansowanA
ten tez mnie tylko lubi. mam ochote krzyczec i go zchuyowac.....! ale nawet nie dzwoni. Przeczucie ma kutafon.

ja nawet na niego nie nawrzeszczalam...serce nie sluga... bardzo zaluje ze wczesniekj nie wiedzialam ze to wszystko dziala tylko w jedna strone

Gość NieZdystansowanA
juz ja mu zrobie, zemste. mam plan roku!!!!!!!!!!!!!!!! hahaha! i nawrzeszcze :D

Gość river on the edge
Moja droga, przeczytałam temat od początku. Dasz radę zobaczysz, potrzeba dużo twojej siły i trochę sprzyjającyc okoliczności ale dasz radę sie uwolnic. Wiesz co jest głównym powodem tego że nie możesz się od niego uwolnić? Sama sobie w jednym z postów odpowiedziałaś..Że nie będzie piątków, nie będzie adrenaliny itd. To dodaje twojemu życiu koloru, czekasz na te spotkania z radością i boisz się że twoje życie znów będzie szare i nudne i bez sensu. Ale uwierz że musisz coś zakończyć aby otworzyć się na coś zupełnie nowego. On naprawdę nie szuka z Tobą poważnego związku, samo to że sie przysiadł świadczy o tym że szuka przygody! Ucieczki od szarej codzienności którą ma z wieloletnią partnerką i dzieckiem. Nic więcej! Uwierz, byłam w takiej sytuacji. Byłam w bardzo toksycznym związku, on zniszczył mnie psychicznie, mimo to idealizowałam go nie mogłam odejść, ale stawał sie coraz gorszy, a tak się stało że poznałam chłopaka fakt młodszego od siebie, ale on mnie z tego wyciągnał. Pokazał jak wartościowym człowiekiem można być a tamten do pięt mu nie dorastał. Otwórzy się na świat, małymi kroczkami wyjdź jedną nogą najpier z tego bagna, zobacz że inne osobniki też istnieją, później będzie coraz lepiej.

Gość NieZdystansowanA
ON ma chyba jakies przeczucie bo nie dzwoni... albo po osttanim mu sie juz odechcialo- ale to ja chce byc strona konczaca. Musze dac rade i tak jak powiedzialas otworzyc sie. Bo ja naprawde nikogo poza nim nie widze. dziekuje Ci za czas i rade. dzieki takim wypowiedziom wierze ze dam rade!!!

Gość yuyuyu
dasz rade, tylko badz konsekwentna w swoich postanowieniach!

Gość NieZdystansowanA
22.05. . . again. Ale tym razem nie dzwoni. Dziwny bedzie ten weekend. 1 raz bez niego- a na to sie zapowiada!

Gość hahahahahhahahahahhahahaha
moze przeczytal Twoj post na Kafe? :P Zlej go po maksie i niczego nie zaluj. Manipulantom mow stanowcze NIE!

Gość NieZdystansowanA
Dokladnie tak to wyglada hahaha :D MANIPULANTOM MOWIE NIE! Nie zadzwonil. Jaja.

Gość oliweczka hipp
NieZdystansowanA : moze przeczytal ten watek? ;)

Gość NieZdystansowanA
haha tego by bylo za wiele ;D eee tam niemozliwe :D nie straszcie mnie :P Mialo byc wczoraj a tu cisza... a co bedzie dzisiaj :>

Gość heloł_ewrybody
niezdystansowana - przeczytalam 1 strone i ostatnia , wiec nie wiem czy sie w koncu przespaliscie czy nie, bo jezeli tak to moze osiagnal to czego chcial i juz sie nie odezwie, a z drugiej strony jak sie nie przespaliscie to moze mu sie znudzilo poprostu czekanie

Gość heloł_ewrybody
jest jeszcze jedna opcja, mogl poprostu pozanc kogos, albo mial kogos z kim spotykal sie od pon do piatku i zdecydowal, ze pora na jakis powazniejszy zwiazek z tamta osoba, nie wydaje mi sie zeby 30 letni facet zyl bez seksu napewno mial kogos poza Toba

Gość heloł_ewrybody
a jak przeczytalam pierwsze zdania z poczatku watku to poczulam sie jak bym czytala o sobie, tez bylam w takim chorym ukladzie, spotykalismy sie jak zadzwonil, albo jak ja zadzwonilam, czasami jakies smsy, tez mial dziecko, i wydaje mi sie ze caly czas w sercu matke tego dziecka, ktora go zdradzila, od tego momentu nie byli razem . My spedzalismy ze soba troche wiecej czasu niz te Wasze piatki i przespalismy sie, czego teraz chyba zaluje, swoj pierwszy raz przezylam wlasnie z nim, nie mamy ze soba kontaktu juz z rok czasu a ja ciagle o nim mysle. Troche to glupie ale kazdego faceta porownuje do niego, byl naprawde przystojny , wiec kazdy inny przy nim wydaje mi sie taki eeee nieciekawy, w sumie to nie dostrzegam innych facetow, on w mojej glowie

Gość NieZdystansowanA
Wspolczuje. Az mnie serce boli. Nie przespalismy sie... ale pewnie znudzil sie czekaniem na sex lub mial dupe od pon do piatku.... czuje to!

Gość NieZdystansowanA
z jednej str freedom z drugiej SMUTEK .

ja bym takiego zostawila, gdyż poświeca Ci minimum swojego czasu i mowi ze jest w jego sercu matka jego dziecka... to nie moze byc tak ze on kocha was obie, u mnie to on jej nie chce i nie chcial chociaz ona na sile i rodzice probowali go pod ołtarz zaciagnac i na dodatek on juz wczesniej mowil ze to skonczy bo laska nic nie robila, jak ja zobaczylam to urodą tez nie grzeszyla.. ale co do Ciebie przemysl to.. on jest jakis zagmatwany, musialby poswiecic tobie najwiecej czasu, bo to ty powinnas byc najwazniejsza. zapraszam na moj post i pomoc w mojej sprawie http://f.kafeteria.pl/temat.php?id_p=4743645&start=0 "bo co nas nie zabije to nas wzmocni, aczkolwiek ile mamy cierpiec.."

Gość NiezZdystansowanA
:(

Gość NieZdystansowanA
Hm... jestem zalamana!

Gość asdsadasdsadasdasa
nie pekaj, bedzie dobrze. szukaj wolnego faceta.

Gość NieZdystansowanA
no chyba na mus.

Gość niemozesz isc gdzies
a nie siedzisz i cczekasz jak malo kto

Gość niemozesz isc gdzies
hmm chyba cie przechytrzyl:P

Gość NieZdystanowanA
No narazie nie moge bo mam stope chora. A czekam faktycznie jak malo kto.

Gość NieZdystansowanA
i nic ne bylo. zero kontaktu ... pusty weekend. Moze to poczatek :>

Gość NieZdystansowanA
czekaja mnie ciezkie Valentiny :(

oj, nawet jak bys sie z nim w weekend bzyknela, to i tak by ci nie zlozyl zyczen z tej okazj. Nie powinnas sie łudzić.

Gość NieZdystansowanA
... pewnie tak :D