Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NieZdystansowanA

Nie potrafie z Nim skonczyc... I czekam.

Polecane posty

Gość wspolczujmy
wspolczuje Ci autorko takich Walentynek :* Nie martw sie za nadto- inni tez maja taaaakie problemy ;((((

Gość anabelllla
jaq Ci powiem tak, po przeczytaniu tego topiku stwierdzam ze dobrze ze nie dzwoni i niech spada na drzewo- Ty jestes widac fajna dziewczyna- dojhrzala. a on pomimo iz starszy zachouje sie jak gowniarz.nastepny weeekend nie odbieraj. cvo to za facet? co to za zwiazek/ nie zwiazek? on pewnie nawet nie wie ze Ty tyle myslisz o tym i ma wyyyebane!

Gość NeZdystansowanA
Kolejny wknd!

Gość Ja tu czegos
wyjdz do ludzi, nie siedz w domu. moze poznasz kogos ciekawego? tego ci zycze. pozdrawiam.

Gość genowefa nji
ładna prowokacja. mloda dziewczyna + romans. zawsze sie sprawdza bo denerwuje prawda? :D

Gość mila0016
A ja myśle że powinnaś otwarcie z nim porozmawiać wtedy dowiesz się na czym stoisz. Daj mu szanse na szczerą rozmowe

Gość NieZdystansowanA
boje sie szczerej rozmowy- bo jak pojdzie zle bede upokorzona. Jakbym biegala za nim a pon mial w pupie!

no, ale ona juz nie raz probowala z nim o tym rozmawiac i zawsze konczylo sie awantura - czy wy na pewno wszystko czytacie???? On do niej nic nie czuje.

Gość totalny odlot
jak to na co czeka? na zwiększenie swojej głupoty.Przecież ona męczy ten temat kilka dni i sie cofa...jest w totalnej d... i liczy, że to cudowne perfumy.Niestety takie są walnięte kobiety.Nie docierają do nich najprostsze argumenty,że o logice nie wspomnę

Gość hehe :D
Bo wiekszosc kobiet nie potrafi logicznie myslec! A pozniej placz i lament.

Gość NieZdystansowanA
widzialam go w piatek z jakas kobieta jechali samochodem.... nie znam jej. nie wiem...moze to jego zona, moze dziewczyna ? nie mam pojecia co on wyprawia- albo znalazl kogos bo do mnie sie nie odzywal. 2 tyg. W sobote zadzwonil czy wpadam, powiedzialam ze nie mam czasu- on ok. i TYLE. cisza spokoj... zobaczymy co bedzie w ten weekend...?! dramat.

Gość NieZdystansowanA
kur.f.a!

Ty nie mysl - zobaczymy co bedzie w weekend, ale nie czekaj na tel od niego, tylko umow sie z kims, nawet kolezankiami. Sraj na niego!

Gość NieZdystansowanA
grrr

Gość NieZdystansowanA
Czytasz Ciekawska w moich myslach. Umowilam sie juz wlasnie na randke a pozniej odwiedza mnie kolezanka :D dla zapomnienia. Tylkostem ciekw co bedzie w weekend. Mam ochote na cos szalonegooo... ale nie wiem jeszcze co :D

Gość gannnnnaaaja
ale z niego s.kurfysyn

Gość kilka slow prawdy
przeciez to bylo do przewidzenia, ze facet gra na kilka frontow. jak mu sie nudzi, to sie dopiero do ciebie odzywa. najpowszechniejsza choroba facetow? du.pa na boku! ten twoj jest zwyklym manipulantem, ktory dowartosciowuje swoje prozne ego. nie zawracaj sobie nim glowy. nie nie jest wart ani jednej twojej mysli o nim.

Gość NieZdystansowanA
Alez ja bylam glupia, i co teraz...? teraz to ja m dam zaplate za to szystko. Bedzie bjeszce blagal :D ^^

Gość just Mirek 30 Wwa
dziewczyno trafilas na standardowego mezczyzne. chwala Ci panie ja takim nie jestem- przechodzac do sedna- pewnie znow czekasz (czytalem temat i stad wiem ze co piatek jest wielkie oczekiwanie) na jutro.... i pewnie jestes teraz na kafe. Moja rada: wez sie w garsc i carpe diem, przespij sie z nim i zerwij wtedy ta krepujaca znajomosc. Ew opcja 2 dla mniej zaawansowanych haha :D czyli nie odbieraJ TEL bo jestes jego zabawka, nawet jesli to nie bedzie proste to wiedz ze to Cie uszczesliwi a jego zgnoju. zmien nr lub sie nie odzywaj a jesli jestes odwazna opcja 1 :P i wypomnij mu pyrdka chocby mial duzego- wierz mi- to jest plachta na bykkkkkkA! hahah Powodzenia

Gość NieZdystansowanA
tak tak. i zostalo mi kafe :D

Gość Mirek ale dales porade
Autorko, nie idz z tym swoim manipulantem do lozka, bo tylko go dowartosciujesz. Poczuje sie, ze moze wszystko. Mozesz zrobic tak, ze sie z nim umowisz i po prostu nie przyjdziesz, badz co go bardziej zaboli - olejesz na calej dlugosci. Wierz mi, ignorancja boli najbardziej takiego osobnika. Po prostu nie odbieraj pod zadnym pozorem telefonow od niego, nie odpisuj na smsy, nie spotykaj sie. Trzymaj sie od niego z daleka. To bedzie najlepsza nauczka dla tego pajaca.

Gość NieZdystansowanA
jesli by sie udalo to plan dot. ignorancji najbardziej mi siedzi :P tzn umowie sie i wystawie, albo nie odbiore tel wcale. a co do Porady Mirka to dziwne ze 30letni facet daje takie rady. smieszna to rada. musze sie nauczyc byc ignorantka!

Gość just Mirek 30 Wwa
ja juz nie wiem czego WAM kobietom trzeba. chcialem byc na[prawde obiektywny, ale widze ze od razu krytyka. staralem sie dziewczynki haha. Teraz juz zglupialem, jak go zignorujesz to nie bedzie tyakie dobitne jak wypominanie pyrdka. Ludzie czytajcie caly temat a pozniej jej doradzajcie :) NieZdystansowana Ty masz chyba za dobre

Gość just Mirek 30 Wwa
i tym mu dasz popalic!

Gość NieZdystansowanA
ja juz nie wiem. cisza s[pokoj. nie odzywa sie KUJ

Gość ludzie są okrutni
straszą i jeszcze kase za to chcą qrwa co za poje**nstwo :D

Gość NieZdystansowanA
???

Gość nie licz sie z uczuciami
innych bo nikt sie nie liczy z twoimi