Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość american beaute

Kazdy facet ktory potraktuje jak zabawke kochajaca go kobiete

Polecane posty

Gość american beaute

powinien dostac nagonke od spoleczenstwa i kare, zeby nikt juz sie z nim nie chcial spotykac

Gość Dziewczyno uwazaj lepiej, bo j
Racja, wtedy wreszcie kobiety zwracalyby uwage na facetow, ktorzy naprawde by je kochali, a nie na chamowatych gosci.

Gość american beaute
Wkurza mnie to, ze wini sie kobiety pod katem glupoty, naiwnosci itp, zakochana kobieta ma do takiego mezczyzny serce jak dzwon, a dupek nawet nie potrafi tego uszanowac. Czemu na facetow nie pluja jadem za zywe chamstwo i brak wrazliwosci ?

Gość IMO13247
"Czemu na facetow nie pluja jadem za zywe chamstwo i brak wrazliwosci ?" Bo takich właśnie najbardziej kochacie. resztę "pożądnych" pakujecie do worka z napisem "tylko przyjaciel".

Gość american beaute
serce nie sługa mój drogi

Gość Gal Anonimus
Każdy w pewnym momencie życia spotyka swoją drugą połówkę. Natomiast rózne rzeczy się dzieją kiedy druga osoba nie jest nam przeznaczona lub my nie jestesmy przeznaczeni jej. Jeżeli traktuje Cie jak zabawkę tzn. że dałaś się tak traktować. Nie byłaś zdystansowana, pokazywałaś, że może Cie mieć na pstryknięcie palców. Wystarczająco jasno?

Gość american beaute
tak jak kazdy wybierze tepa barbie, i to niby tacy "wartosciowi" i "porządni". serio

Gość american beaute
to wcale nie powod, po co sobie w takim razie zawracac glowe jesli sie nci nie ma do tej osoby ?

Gość kur****o master
jak ty go kochasz, a nie karmisz,nie opierasz,tylko nastawiasz zadnice i walenie zamiast śniadania,objadu,kolacja przy śwecach i sex co 2 godziny.ON JUŻ PADŁ A TY GO NADAL KOCHASZ!!!!!!!!!!!!!!!

ja nikogo nie wybrałem i nikt mnie nie wybrał i jakos zle mi z tym nie jest

Gość Mornir...
american beaute serce nie sługa mój drogi" to nie jest kwestia serca po prostu tacy was pociągają seksualnie nie myl serca z piczą!

Gość IMO13247
american beaute -kobietę Twojego pokroju zwykle nazywa się kretynką.

Gość american beaute
nie, bo my skladamy sie z samych picz i nie jestesmy w stanie pomyslec sercem. zastanow sie czlowieku co mowisz

Gość american beaute
taaa, tak samo ja moge nazwac takich zwyklymi skurwysynami

Gość IMO13247
Myśli się rozumem idiotko...

Gość Mornir...
american beaute nie, bo my skladamy sie z samych picz i nie jestesmy w stanie pomyslec sercem. zastanow sie czlowieku co mowisz" zastanowiłem się zanim to napisałem zresztą, wystarczy się rozejrzeć promujecie seksem chamskich, agresywnych ale seksownych a za to tych dobrych facetów traktujecie jak przyjaciólki z penisem chyba jasno się wyraziłem

Gość Mornir...
oczywiście są wyjątki ale taka jest tendencja

Gość american beaute
IMO won-nawet nie potrafisz prowadzic dyskusji... aha, spojrzcie na to co mowilam wczesniej, jakie kobiety wy wybieracie

Gość dsfs
:-)

Gość Mornir...
czyli generalnie picza rozstrzyga - jest podniecenie, to będzie facetem, a jak nie ma to kopa mu w dupę a charakter, jakoś to będzie może sie zmieni grunt że cipka wilgotna

Gość american beaute
ehh jakis ty prosty jak budowa cepa...

Gość Mornir...
lepiej prosty niż krzywy

Gość kur****o master
I jeszcze jedno,czemu wszystki e obskakane lafiryndy szukają spokojnych,małomównych meżów,kolegów i przyjacielów,a mają na boku po 4 kochanków

Gość IMO13247
A o czym ti kurwa dyskutować? To Wy wybieracie facetów. Jesli SAME Z WŁASNEJ NIEPRZYMUSZONEJ woli wybierzecie dupka, a ten Was wykorzysta, to oczywiście trzeba JEGO ukarać. Bo to przecież nie jest wasza wina. Ooo nie, ani trochę. wy nigdy niczemu nie jestescie winne, a koncepcja wyboru i konsekwecji jest dla Was czarna magią.

Gość american beaute
Zamiast psioczyc na to, ze traktuja was jak kolezanki z penisem, zastanowcie sie co w sobie macie nie tak. Jakos ci spokojni tez maja dziewczyny, zony i nikt sie nie czepia.

Gość american beaute
Oczywiście, że jego, to chyba proste. Jak gnój wie, że oddaję mu serce to ja mam jeszcze się kajać ? A może po prostu traktować każdego jak szmate, ot tak bez zobowiazan, wtedy nikt ci nie powie, ze jestes "kretynka" i "idiotka"