Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjazd do Chin

mozliwosc wyjazdu do Chin, czy warto?

Polecane posty

Gość ludzie ci zazdroszcza
Trudno jesli juz to w ostatecznosci to zrobisz. Jak rodzina bedzie naprawde okropna to moze pouszkasz pracy u kogos innego wi wrocicsz w planowanym terminie. Jedz! Bedziesz zalowac jak nie pojedziesz

Gość asdgvdf
zebys nie wyladaował w jakims burdelu, beda jebac cie azjaci zułtymi kutasami.

Gość wyjazd do Chin
tylko sporo siana to kosztuje

Gość zbierzmy informacje
gorzej jak bd zalowac ze pojechala :O jedz na poczatek do europy, australii czy usa... w kalifornii tez jest pieknie.

Gość wyjazd do Chin
ale ja europe objechalam teraz we francji siedze.

Gość dkjbdskljgkjsdbfbamnsbdf
widzę, ze coniektórzy są bardzo ograniczeni... 10 lat temu wyjazd samotnej młodej kobiety była tak samo niebezpieczny, bez względu czy jechała do Uk czy do Chin :-O to dzisiaj wyjazd do UK traktowany jest jak przejazdżka z mazowieckiego na pomorze :-O

Gość zbierzmy informacje
niekoniecznie, placisz tylko za bilet, mieszkasz u tej rodziny, masz wyzywienie, dach nad glowa, zazwyczaj samochod do dyspozycji, zarabiasz z 700 dolcow miesiecznie, rodzina zabiera cie na wycieczki... to jest super. a nie jechanie w ciemno do chin.

Gość wyjeżdzam 3 kwietnia
W walizce wiozę prezenty ,kielbasę krakowską kabanosy,polską wódkę a przywożę telefon aple za 1/3 ceny, kamerę i masę ciuchów.

Gość niewarto, nie jedź
ja bym tam za darmo nie pojechałą a co dopiero dokłądać do takiego wyjazdu!!!! :o

Gość wyjazd do Chin
ja nie chce byc oper, po co mam jechac do stanow jak jezyk ang znam.

Bilet Warszawa- Moskwa- Pekin kosztuje 2000 zł i powrót.

Gość wyjazd do Chin
do Szanghaju wiecej, ale moze uda sie tez w miare "tani" lot znalezc

Gość plusem to sa na pewno zarobki
dziewczyno jedz! nawet sie nie zastanawiaj! I fajnie, ze wlasnie do rodziny jedziesz, poznasz kulture ich, pozwiedzasz:) zazdroszcze ci:) Sama mam nadzieje zwiedzic Chiny, to na pewno wspanialy kraj. Uwielbiam tez podroze, poznawanie roznych kultur wiec cie rozumiem. Ja na twoim miejscu bez wahania bym pojechala. A ci co tak krzycza to chyba jakies tchorze. Przeciez dziewczyna bedzie w duzym miescie a nie w wiosce, z ktorej nie ma ucieczki. Po angielsku sie spokojnie dogadasz w Shanghaju mowia w tym jezyku wiec bez obaw.

daj spokój dziewczyno w obce nie jedź! tam się zdarzyć może wiele złych rzeczy i nikt z polski ci nie pomoże wtedy, bo nie będzie miał takiego prawa w chinach bardzo wiele rzeczy możesz zrobić źle nieświadomie, wpakują cię do pierdla i nie wyjdziesz, bo polska ma gówno do gadania z chinami, jak one coś sobie wymyślą. nie będziesz miała prawa opuścić chin ja bym nie pojechała. co z tego, że zobaczysz, jak będziesz ryzykować? jeśli za nic masz sobie bezpieczeństwo i całe swoje życie to jedź. nie wiem, jacy idioci doradzają ci, abyś tak w ciemno jechała :/ zazdrościmy? czego? ryzykowania życia? chyba nie :/ nie znacie kraju, uważacie, że tam sobie można przyjechać, zachowywać się i żyć tak, jak tutaj i wrócić? nie moi drodzy więc nie bądźcie tacy mądrzy "jedź nie trać życia, bo jest krótkie"- wolę mieć krótkie życie, ale nie spędzić jego końca w jakiejś chińskiej melinie, albo wywieziona do jakiegoś obozu tudzież burdelu:)

Gość wyjazd do Chin
chce jechac o ile biuro nie bedzie bralo dla siebie ekstra kasy za porednictwo jak na razie do oplacenia bilet no i ten depozyt.

Gość wyjazd do Chin
kazdy ma inne zdanie, a moze sie wypowie ktos kto tam byl?

do tvn Po co piszesz głupoty tam pracujesz moim zdaniem nigdzie nie byłaś i g wno widziałaś po co straszysz ?

Gość wyjazd do Chin
do 3 kwietnia... jakiesz szczepienia obowiazuja?

Gość niewarto, nie jedź
dokłądnie, prawo, tam za byle co idzie się do pierdla i nie wychodzi, albo trafia się do obozu pracy, tam nieraz dorobią historyjkę i dożywocie dostaniesz bo w krajach azjatyckich jest inne prawo i Polska nie ma nic do gadania, nawet takie USA nie potrafi swoich obywateli z obozów pracy powyciągać

Wejdż na gogle napisz Chiny i jest człowiek który jezdzi z wycieczkami i indywidualnie a nie pytasz sie ludzi na forum.

Gość naciq
a czy Polska ma z Chinami stosunki dyplomatyczne? dowiadywałaś się?

Gość wyjazd do Chin
nie nic nie wiem na ten temat.

Gość naciq
jesli chodzi o mnie ja bym nie pojechala. jeszcze mi zycie mile.tam rzeczywiscie mozna niezle beknąc i kaplica. nawet moze ci ktos podrzucic narkotyki a wtedy dozywocie to najlepsze co mozes wyblagac. a przypadki chodza po ludziach. to inny kraj,inny swiat niby jedziesz z biura ale tak naprawde jedziesz w ciemno.a mialabys tam kogos wrazie czego do pomocy?jakiegos opiekuna,rezydenta?

Gość naciq
no lasnie nawet nie dowiadywalas sie czy mamy tam swoja placówke dyplomatyczną. bo wrazie czego to najwazniejsze. ja tez niewiem.ale jesli nie mamy to...lipa.

Powiem ci szczerze dzwoniłam do stacji i oni jak w ksiażce wszystko. Mam kuzynkę w biurze podróży powiedziała że szczepienie na wątrobę takie jak u nas się robi idąc do szpitala na operację. Ja nie zdążę no coż myśłę że zle nie będzie. A wyjężdzając prywatnie musisz się ubezbieczyć obojętnie w jakim biurze. Kiedy chcesz wyjechać?

Gość wyjazd do Chin
bylaby opieka biura z Chin a jechac chcialam w polowie lipca na razie tylko obczajam co i jak choc nie ukrywam ze chcialabym jechac.

Gość naciq
no skoro cie tam ciagnie to jedz. tylko dowiedz sie czy mamy ambasade,zawsze to bezpieczniej.ja bym tam nie pojechala , mnie ciagnie w inne strony ale jak ciebie ciagnie na daleko wschod to twoja decyzja. dla mnie Azjaci maja inna cywilizacje kulture i nie ufałabym im.

Gość niestety ale
w azji bialy jest nikim, jak ktos pisal, nie daj boze ktos ci podrzuci narkotyki albo cos, to jestes stracona. i pamietaj ze tam ściany mają oczy i uszy, nie wypowiadaj się lepiej na temat polityki.

wyjeżdżam 3 kwietnia- gówno to ty wiesz, ja akurat wiem bardzo dużo, bo mój kuzyn tam mieszka od paru ładnych lat :) więc nie wyskakuj tak z pyskówką, bo ci żyłka pęknie. a co do autorki- jeśli będzie chciała to i tak pojedzie, więc o czym my tu rozmawiamy? żegnam:)