Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wyjazd do Chin

mozliwosc wyjazdu do Chin, czy warto?

Polecane posty

Gość wyjazd do Chin
w weekend bedziemy gotowac chinskie zarcie :) wszystko spoko tylko zeby rodzina byla w miare tam. a oni sa otwarci? czy ciezko kontakt zlapac? czym roznia si eod europejczykow?

Gość ot co!
nie moge sie zaczernic ;/

Gość ot co!
sa otwarci, grzeczni, uprzejmi (czasem az mi sie rzygac chcialo ;p), mysle,ze nie masz co sie bac. Im mlodszy chinczyk tym lepiej, bo to juz inny czlowiek, nie taki "komuch", ale w tak ogromnym miescie znajdziesz polakow spokojnie:) Kupujcie paleczki i sie uczcie na maakaronach, ryzach, ozrechach:)

Gość ot co!
jestem żółta :o

Gość ot co!
mam swojego osobistego podszywa ;p

Gość wyjazd do Chin
to zaczern sie :) musze leciec bede pozniej, dzieki za rady

Gość marianna pe*
pojechałaś

Gość chinatown100
Jeżeli wyjechałaś to na pewno nie jesteś rozczarowana. Piękny kraj, przyjaźni ludzie, zupełnie inna kultura, kuchnia. Wszystkim, którzy taki planują w przyszłości wyjazdy do Chin mogę polecić blog krakowskiego pilota wycieczek Kazimierza Pawłowskiego www.pawlowski.cc Dużo informacji cennych dla turysty.

Gość gość
Ja się wybieram do chin w przyszle wakacje i już się nie moge doczekac. Wlasnie dlatego poszlam na kurs chinskiego do www.bestcentrum.pl/ . chce potrafic się w miarę dogadać jak już tam bede:)

Gość gość
Jeśli to tylko bilet lotniczy to nie ma problemu. Mam pewną stronę dzięki której tylko ogarniam bilety lotniczne. Wejdź na http://www.eloty.pl/chiny/ i na pewno znajdziesz dobre połączenie

Gość gość
Może też się wybiorę na sylwestra z nimi. Byłem z gaudeamus.com.pl w Indiach i bardzo dobrze wspominam.

Gość gość
Indie najlepiej zwiedzać bez biura podróży :)

Gość gość
Pewnie, że warto. Chiny są niesamowite. Zresztą - to nie jest kierunek do zaliczenia podczas jednej wycieczki. To temat pod kilka wycieczek, zobaczcie - https://logostour.pl/kraje/chiny A która część? To zależy, ale moim zdaniem przede wszystkim warto zobaczyć stolicę. Kwestia też taka czy zamierzacie w przyszłości się tutaj pojawić.