Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NASZJONAL DŻEOGRAFIK ŁAJLD

POWIEM WAM PRAWICZKI DLACZEGO JESTEŚCIE TACY JACY JESTEŚCIE...

Polecane posty

a jak Tobie Faith idzie na serwisie randkowym? poderwałeś jaką?

Gość przecież FHG
wyznacza te daty już od jakiś 6 lat istny psychiatryk :D

czyli miałem Faith rację z serwisami randkowymi. Eh wy tylko na jednym byliście a ja na kilku byłem;)

Gość Fantasta
Powiem wam tak... starajcie się zdobyć kasę, dużą kasę. To ona rzadzi światem, toteż rządzi kobietami. Wtedy będziecie mieli kobiet jak lodu. im więcej kasy, tym więcej kobiet do dyspozycji. Jako milioner miałbym 365 panienek w roku, każdą na inny dzień. Albo i więcej bo ciągnie mnie do trójkącików w łóżku. :D

dlatego historia o Micku,obalila teze kolegi ktory zalozyl temat.

Mick stary i obleśny.Kasa nie jest tu przyciągającą atrakcją

jak byście mieli kasę dziewczyny by was traktowały jak mobilny bankomat. Noga by się wam kiedy powinęła i byście zostali bez kasy z miejsca by was zostawiła.

Gość IUxxxxxu
"jak byście mieli kasę dziewczyny by was traktowały jak mobilny bankomat." A kto powiedział, że trzeba się z nimi wiązać? Wystarczy je pukać.

a skąd wiesz jaki Mick jest w łóżku? miał ich sporo więc z niego fachowiec;)

Gość hirłigoł
i chuj z tym że jest brzydki jak ma furę siana. Baby nie zawsze patrzą na mięśnie ale też na portfel. Mnie nie interesuja kurwy co leca na kase. Już lepiej być samemu niz z taką żyć.

ta tabuny dziewczyn w pewnym momencie to nudne się zaczyna robić. Do tego niektóre są wyjątkowo upierdliwe i ciężko się ich pozbyć.

Gość IUxxxxxu
Jagger nawet spenetrował pochwę Angeliny Jolie. :D

Mick by szybko rozdziewiczył Boratkę. Nie potrzebował by tyle czasu co je facet;)

Gość hirłigoł
Dlaego że ma kase. w normalnych warunkach naJaggera nawet slepa by nie poleciała. On ma mordę jak ruski granat.

''dlatego historia o Micku,obalila teze kolegi ktory zalozyl temat.'' Przeczytaj wszystkie moje wpisy. Nie obaliłeś mojej teorii, bo napisane jest również o statusie społecznym i samcu alfa. FAITH przestań się już oszukiwać. Nas możesz oszukać, ale siebie nie oszukasz:)

Gość IUxxxxxu
Jagger jest przede wszystkim gwiazdą rocka, więc już ma zagwarantowane cipki wielu swoich fanek.

Gość hirłigoł
racja, ja se chyba sam kupie gitarę basową i zaczne coś rzempolic. Kumpel gra już w zespole (choc amatorskim0 to może mnie wkręcą?

Gość katjjjusza
koleś pisze, ze wszystko zalezy od doboru naturalnego a potem dorzuca status społeczny, ktory nie jest naturalny. gdzie tu logika?

Mick by mnie skłonił jedynie do puszczenia pawia. Przeleciało go pół świata a ja nie lubię takich zużytych. I mam gdzieś samochody, kasę czy inne gadżety. Nie znam się i nie zaimponuje mi nikt najnowszym modelem jakiegoś wozu

Wychodzi na to że dziewczyny mają szersze horyzonty niż faceci- dla was tylko dupa i cycki a dla dziewczyn oprócz wyglądu jeszcze kasa, fura itp :D:D

''koleś pisze, ze wszystko zalezy od doboru naturalnego a potem dorzuca status społeczny, ktory nie jest naturalny. gdzie tu logika?'' Logika. Jest prosta. Przedewszystkim liczy się wygląd, ale czasem na pierwszym miejscu stawia się status społeczny, samiec alfa już za to dostaje dodatkowe punkty. Status społeczny to też cechy pożądane. Daje to możliwość iż potomstwo zostanie odchowane bezpiecznie i dostatnio. Nie trzeba być doktorem, żeby to rozkminić. Ale na pierwszym miejscu zawsze jest podświadomość która kieruje do kopulacji z najatrakcyjniejszym partnerem, jego geny dadzą zdrowe potomstwo.