Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NASZJONAL DŻEOGRAFIK ŁAJLD

POWIEM WAM PRAWICZKI DLACZEGO JESTEŚCIE TACY JACY JESTEŚCIE...

Polecane posty

Gość Szczery Michau
Dilanda, co chcesz udowodnić? Sama na brzydkiego (brzydki nie oznacza przeciętny) nie polecisz, bo na bank masz wymagania. I to jest normalne, że chcesz ładnego. Każdy chce ładnego partnera. Jednak zdarzają się wyjątki i czasem człowiek się wiąże z brzydkim, ale wtedy trzeba rozpatrywać taki przypadek indywidualnie. Nie będę gdybać, dlaczego twój piękny znajomy ma brzydką, bo nie znam tego człowieka.

Szczery Michau Dilanda, co chcesz udowodnić? Sama na brzydkiego (brzydki nie oznacza przeciętny) nie polecisz, bo na bank masz wymagania. I to jest normalne, że chcesz ładnego. Każdy chce ładnego partnera. Jednak zdarzają się wyjątki i czasem człowiek się wiąże z brzydkim, ale wtedy trzeba rozpatrywać taki przypadek indywidualnie. Nie będę gdybać, dlaczego twój piękny znajomy ma brzydką, bo nie znam tego człowieka. no w sumie masz racje; nawet jego znajomi tego nie rozumieją, zwłaszcza w kontekście jego charalteru; myślałam, że Ty jako facet masz moze inne zapatrywanie i rozumienie takich zachowań; ale przecież wróżką nie jesteś zostawmy takich ludzi i życzmy im udanego pożycia :D

Gość Mały Ludzik
porządni, ale brzydcy faceci to często od kobiet słyszą: "zostańmy przyjaciółmi" i tylko tyle i aż tyle mogą od takich kobiet otrzymać :o

Michau tylko wydaje mi sie, ze faceci myślą, ze porzadna i niewyruchana to tylko brzydka, albo przeciętna szara mysza co w kącie siedzi cicho mam rację?

Gość ŁO MATKO BOSKO KOCHANA
WIDZE ŻE TO DZISIEJ TEMAT DNIA :classic_cool:

Gość Szczery Michau
Porządne i niewyruchane to mogą być 10-latki. :)

"Pisze szybko i robie błędy. Od 6 lat też nie mieszkam w Polsce więc czasmi też zapominam a poza tym nie jestem polonistką więc się błędów nie czepiaj Lepiej przypomnij sobie, że używa się cudzysłowiu." Ja tez polonistką nie jestem, ale uważam, że jako osoba tak świetnie wykształcona błędów robić nie powinnaś. Załączam wspomniany cudzysłów. Radzę zaopatrzyć się w książkę pt "Interpunkcja dla początkujących" :)

Gość sosek
i jak tez tylko zostałem przyjacielem : ) a kocha tego co ja pościł kantem : ) niestety miły, łagodny to cechy niepożądane u facetów

Mozemy sie oszukiwac, ze jest inaczej, ale prawda jest taka, że wiekszosc lasek poleci na samca alfa, a nie na czułego romantyka.

powiem wam jak ja widze faceta który powinien miec powodzenie : 1. wygląd : - wzrost 178-190 - waga 70- 90 geby nie opisze bo to kwestia gustu 2. mniej wazny charakter : - miły ale gdy trzeba to chamski - łagodny ale gdy trzeba to ostry - mający własne zdanie na dany temat ale potrafiący wysłuchac 2 strone - miec własne zainteresowania - kregosłup moralny - nie dający wejsc babie na głowe - nie uzalezniony od baby tak naprawde większosc facetów spełnia te warunki jesli chodzi o charakter ale wygląd ich dyskryminuje

Gość sosek
widziałem ten film : ) prawda

Gość gosia łodpisz na fłormspringu
:classic_cool:

Gość Blubluś
"kobiety lubią być traktowane jak gówno... dlatego są kretynkami" Mocne, ale trudno się nie zgodzić z tym tekstem. :)

Gość Blubluś
Jak faceci mogą być kretynami skoro im się to opłaca? Ech, kobieca logika...

Gość sosek
blublus trafne spostrzeżenie no ale kobiecie nie przemówisz :D

Czytajac to forum zgadzam sie z tym, że kobiety to idiotki. Przykładowo: facet ją bije, a ta mowi, że nie potrafi od niego odejsc. Idiotyzm, ale jak widac jej sie to podoba skoro nie odejdzie od niego

Odezwała się gówniara, która odpowiada na pytania w stylu "czy robiłaś dzisiaj kupę?". Zamilcz dziecko lepiej. To fakt niektóre kobiety to skończone kretynki, ale chyba nie tobie oceniać, boś za młoda i sama rozumem nie grzeszysz.

Gość FałszywyMaczo
Młoda ma rację.

ja pierdolę! o co chodzi! NIE WSZYSTKIE KOBIETY TO IDIOTKI nie generalizujcie tak i po problemie

Wiesz... krytyka motywuje do pracy nad sobą, ale konstruktywna krytyka. To, że ktoś napisze że jestem pusta, głupia itp. to we mnie nic nie zmieni. Nie pouczaj mnie, sama lepsza nie jestes. Nie potrzebuje twoich rad.