Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NASZJONAL DŻEOGRAFIK ŁAJLD

POWIEM WAM PRAWICZKI DLACZEGO JESTEŚCIE TACY JACY JESTEŚCIE...

Polecane posty

Gość manfredzik zgredzik
chyba że mu ją łysi za długi upierdolą:D

Autor "Nie ma co tu się obrażać, że wybierają bydlaków, a wy o dobrym sercu jesteście sami. Tu działa ewolucja." Kurwa no nie mogę takich bzdur czytać! Tak wybierają bydlaków i potem płaczą. Trzeba wybierać normalnych- zrównoważonych psychicznie i niegłupich. Kierować się mózgiem a nie ewolucją, bo z bydlakiem dzieci się nie wychowa. Ale autor i tak wie najlepiej , że wszystkie kobiety są głupie. No to gratuluję mu znajomych.

Gość ditrojit
"bo z bydlakiem dzieci się nie wychowa" A po co mieć dziec? Dzieci to wielki problem i nie każdy musi się w to pakować.

Gość manfredzik zgredzik
offerma-kolejny żałosny no life o jakżeż adekwantnym nicku:D przynajmniej się nie kryje ze swoim nieudacznictwem:D wole być popierdolony niż być żałosna prawiczkowatą niedojdą jak niektórzy frajerzy na tym forum:D

marry queen of scots..ale bydlak ma zrobic dziecko a normalny wychowac :O

macie pretensje do kobiet, ale sami jesteście hipokrytami; chcecie, żeby one dostrzegły wasze piękno wewnętrzne, ale sami tego piekna nie chcecie dojrzeć w mniej atrakcyjnej dziewczynie; wolicie ładne ale puste i głupie materialistki a odtrącacie być może wartościowe i uczciwe, tylko dlatego, ze nie są piękne

nie laska nam sie musi podobac nie musi byc pięknoscią a po co komu brzydka dziewczyna??

nie, no wiem że nie wszyscy tak postępują ale mam na myśli niektórych prawików

:D na tej same jzasadzie można rzec: a po co komu brzydki facet? i koło się zamyka prawiki trafiaja na forum i jojcą jakie to kobiety złe

ja jestem przeciętny i taką chce miec laske jak nie to bede sam brzydule mnie nie interesują

Kurcze Dilanda trafiłaś w sedno sprawy :D przybij piąteczke :)

:D haha, nie wybrną z tego :) po ich myśleniu aż ręce opadają

"a po co komu brzydki facet?" Facet ma często więcej do zaoferowania kobiecie niż tylko swój wygląd.

''K**wa no nie mogę takich bzdur czytać! Tak wybierają bydlaków i potem płaczą. Trzeba wybierać normalnych- zrównoważonych psychicznie i niegłupich. Kierować się mózgiem a nie ewolucją, bo z bydlakiem dzieci się nie wychowa. Ale autor i tak wie najlepiej , że wszystkie kobiety są głupie. No to gratuluję mu znajomych'' No pewnie że płaczą. Ale i tak wybierają tak jak wybierają. I to wcale nic nie zmienia. Gdzie w moim poście jest napisane że kobiety są głupie. Jest napisane że tak każe podświadomość(to też mózg) i już. Jak słusznie zauważył ktoś. Nie gratuluj mi znajomych. To 12 lat studii i pracy w dziedzinie antropologii. Oczywiście niektóre kobiety biora też inne cechy pod uwage, również i cehy charakteru, ale od razu jesteśmy najpierw zainteresowani wyglądem, ew. statusem społecznym a potem reszta innych czynników. Oczywiście u facetów też to jest. Oczywiście niektóre kobiety się moga z tym kłócić. Mi nie zależy abyście mi wierzyły, ale fakt jest faktem a życie go weryfikuje no i jest to udowodnione naukowo. Jesteśmy tylko jednym z gatunków zwierząt, fakt inteligentnych ale zwierząt. I nie jesteśmy jakoś specjalnie wyjątkowi. Wiekszość zwierzęcych instyktów w nas zanikła, ale podświadome instykty są wciąż.

No tak bo kobieta poza dupą nie ma nic do zaoferowania ;/ to może dziwki wam wystarczą

Gość Helmut tu był
"To 12 lat studii i pracy w dziedzinie antropologii" Tobie tyle lat zajeło dojscie do takich banałów? Nic nowego nie odkryłeś

Gość Szczery Michau
Kobieta to tylko dodatek do mężczyzny, dlatego musi byc ładna.

Szczery Michau Kobieta to tylko dodatek do mężczyzny, dlatego musi byc ładna. to pojechałeś ... albo prowo

Gość hanter666
offerma napisał: nie sądzę że to jest kwestia twojej woli, taki już po prostu jesteś i jak to mówią: "jakbyś się nie kręcił i tak d**a z tyłu". Zakładam że tez sobie trzepiesz ręką bo nie masz kobiety?:D Szkoda że bozia dała ci cwaniactwo na forum lecz brak pewności siebie z kobietami w normalnym życiu:D

Gość Szczery Michau
Czy to Maciej Maleńczuk powiedział, że "życie jest zbyt krótkie, żeby się prowadzać z brzydkimi kobietami"? Mądre słowa. :)

Szczery Michau Czy to Maciej Maleńczuk powiedział, że "życie jest zbyt krótkie, żeby się prowadzać z brzydkimi kobietami"? Mądre słowa. znam mega pieknego chłopaka, który może mieć każdą, a jest z paszczurem rozkminisz mi to?

Gość Szczery Michau
Może być niewierny. Albo pobzykał sobie wcześniej i teraz się ustatkował. A znasz jakąś parę, gdzie to on jest brzydki? Bardzo rzadko widać takie.

Gość oj bez przesady przcież taka
cecha wyglądy jak dobry samochód tez ma spore znaczenie

Szczery Michau Może być niewierny. Albo pobzykał sobie wcześniej i teraz się ustatkował. A znasz jakąś parę, gdzie to on jest brzydki? Bardzo rzadko widać takie. nie gadaj bo na mieście widzi się przerózne kombinacje praktycznie wszystkie możliwości no ale czemu się ustatkował z taką? mógł mieć każdą nawet ładną i jak to mówicie, porządną

Jest napisane że tak każe podświadomość(to też mózg) i już. Tak podświadomość to też mózg, mi chodziło o rozgraniczenie racjonalnego myślenia od instynktów. To 12 lat studii i pracy w dziedzinie antropologii. No jak na 1 lat STUDII to wnioski marne :) Sorry, ale dla mnie osoba robiąca takie błędy może pochwalić się co najwyżej skończonym gimnazjum :)