Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop analowi

Kobiety pozwalajace na seks analny są chore na głowie

Polecane posty

Gość kobiety po analu to porazka
:O

Gość faceci są dziewicami
:o

chore na glowe sa takie kobiety jak autorka. Zreszta o gustach sie nei dyskutuje. temat do zamkniecia. Nie chcesz dawac to nie dawaj proste

Gość a myślicie, że to przypadek
nie są chore, chcą mieć pewność, że z takim idiotą jak autor nie zaciążą, bo i tak debili jest nadmiar.

Gość jakbym sie dowiedzial
ze moja dziewczyna probowala anala to bym ja rzucil

Gość Iwonka ciepłolubnaa
skynet lansuje anal bo sam lubi być posuwany. GEJOM MÓWIMY NIE!!

Gość MammaMia88
do facetow:to wolicie seks analny czy jak kobieta ma okres?raczej to pierwsze nie hhehe

Gość MammaMia88
skynet:"Sex analny jest zdrowy i przyjemny. Autorko jesli nie lubisz tego rodzaju sexu to tego neirob i nie rozumiem po co sei zalisz na forum. Robi sie tylko te rzeczy ktore sie lubi i jesli kobiety uprawiaja anal to znaczy ze sprawia im to przyjemnosc. Wg ciebie te kobiety ktore to lubia maja zrezygnowac z tej przyjemnosci bo to bie sie cos uwidzialo tak . O gustach sie nie dyskutuje i tylko" NIEKONIECZNIE JESLI KOBIETY UPRAWIAJA SEKS ANALNY TO TO LUBIĄ MATOLE!!MOZE ROBIA TO TYLKO PO TO ZEBY SPRAWIC PRZYJEMNOSC FACETOWI ALE CHYBA ZA GLUPI JESTES ZEBY SIE 'GŁĘBIEJ"NAD TYM ZASTANOWIC;)

Gość a co poradzić jak penis mały?
Tylko anal zostaje.

mamamia jesli kobiety uprawiaja sex analny bo chca sprawic radosc facetowi to one sa glupie i ty tez jestes glupia pusta zdziro. wypierdalaj stad jak masz pisac takie pierdoly

i to nieprawda ze jesli facet ma malego to tylko anal zostaje. to kolejna glupota. czytacie za duzo pierdol z internetu

Gość MammaMia88
skynet umiesz czytac??;)ja analu nie uprawiam i nie mam zamiaru-dupa jest od srania a nie od ruchania to raz a dwa watpie czy jakas kobieta naprawde to lubi;/

Gość gejj
Kobieta nie ma prostaty i dlatego u niej anal to co innego niż u faceta. Dobrze, że jestem gejem.

ja bym prosila pana skyneta o odpowiedz na dreczace mnie pytanie.... co to oznacza ze seks analny jest zdrowy?

zdrowy chocby dlatego ze zapobiega hemoroidom i kazdy lekarz wam to powie buce. sex analny poprawai ukrwienie wejsci do odbytu. pewnie mnie teraz wysmiejecie bo co ja moge wiedziec.. wiem ze mam racje a wy mozecie pisac co chcecei mam to w dupie

Gość Nie jest zdrowy.
Jak coś pójdzie nie tak to trzeba będzie nosić tampony w dupie. Od anala powstają żylaki odbytu i inne dolegliwości. Czytałem o tym.

bardzo cie kolego przepraszam... ale ja cie od bucow nie wyzywam, wiec milo by bylo jak bys zachowal resztki kultury, jakie byc moze posiadasz...

wiec podaj zrodlo tych nowosci. nie masz pojecia o czym piszesz. ja wiem o czym pisze bo gdybym nie wiedizal to bym sie nie osmieszal. ale pewnie wy wszyscy wiecei lepiej. tak jest na kazdym forum.

na takim podrzednym forum kulture moge sobie wsadzic w buty. tutaj jak zauwazyles kazdy kazdego wyzywa. ktos cos mowi a reszta naskakuje na niego bo oczywiscie wie lepiej. kazdy jest lepszy od kazdego. takie polaczki tu sa. dobrze ze w zyciu prywatnym tego nei mam bo obracam sie wsrod normlanych ludzi. a tutaj wychodzi to co w ludziach najgorsze. gorzej jak tak zachowuja sie w normalnym zyciu

Gość robool
chore to sa te ktore biora z dupy do buzi

SKynet popieram Cie w całej rozciągłości. masz normalne, zdrowe podejście. Do wszystkich, którzy zarzucają osobom uprawiającym anal chorobę psychiczną- weźcie się ludzi zastanówcie co mówcie! Jeśli wam sie ten rodzaj seksu nie podoba, nie uprawiajcie i już. Co was obchodzi co inni robią w sypialni? Do mamamia 88 czy jakos tak- są kobiety, które audentycznie to lubią. A jeśli są tez takie, które nie lubią a robią to tylko dla przyjemności facetów to należy im współczuć braku szacunku dla siebie. W łózku najważniejsza jest obopólna przyjemność :)

Gość ja mam cytat
"lekarze przyznają, że może skutkować nieprzyjemnymi dolegliwościami, takimi jak: bóle jelit, biegunka, hemoroidy, zaparcia, uczucie rozdęcia brzucha czy nietrzymania stolca i gazów. Oprócz tego, w czasie stosunku analnego może dojść do przebicia ściany jelita lub rozluźnienia zwieracza."

zgodze sie. ja nie mowie zeby anal uprawiac codizennie bo po paru latach dupa nie twoja hehehehe. ale co jakis czas taka odskocznia od normlanego sexu lub dodatek do sexu jest fajny. a jesli partnerka to lubi. wiadomo ze pupa jest ciasniejsza niz pochwa ale t onie jest regula. no i taki sex zapobiega ciazy. hehe. choc zawsze jakeis ryzyko istnieje. ogolnie popieram anal jesli oboje ludzi tego chca i jest im przyjemnie. w innym przypadku odradzam. bo po co sie krzywdzic

co do cytatu. zhemoroidami sie nie zgodze. ale bole jelita owszem jesli facet ma duzego i bez odpowiedzniego przygotowania moze bolec . ja ze swoja dziewczyna uprawiam anal od 4 lat i nigdy nie miala zadnych dolegliwosci. wiec t oco lekarze mowia owszem moze byc prawda ale nie musi. najlepiej samemu sprobowac. i dodam ze moja dziewczyna ma tak samo ciasna dupe jak dawniej. wiec to co pisza w necie to w iwekszosci pierdoly

Gość pedalysachore
czesto pedaly tak sie kryja ze maja babe przypominajaca wygladem chlopaka(krotnie wlosy,plaska,chuda) , i robia to popedalsku wlasnie..ohyda i zboczenie

no nie wiem... mi tam kultury nie szkoda uzywac... ale... jak widze, obracasz sie w zacniejszym towarzystwie, wiec tutaj szkoda jej marnowac :O a propos zdrowotnosci seksu alanlego ... "Dlaczego nikt nie pisze o negatywach takich igraszek? Bo przecież nie ukrywajmy, że takowe są i to bardzo poważne. Przed taką zabawą radzę zapytać się lekarza (najlepiej ginekologa) o przeciwwskazaniach i skutkach ubocznych. Przeciwwskazaniem są: hemoroidy, szczelina odbytu i inne schodzenia odbytnicy. Skutki uboczne krótkotrwałe (mogą, ale nie muszą występować): ból, gazy, uczucie rozdęcia brzucha, bóle jelit, biegunka lub zaparcia, przebicie ściany jelita. Skutki długotrwałe: hemoroidy, szczelina odbytu, rozluźnienie zwieracza, wypadanie odbytu, nietrzymanie stolca i gazów. Jako ginekolog stwierdzam, że zdecydowanie niewielka liczba osób uprawiających sex analny jest w pełni świadoma konsekwencji. I niestety muszę z żalem przyznać, iż mężczyźni zdecydowanie częściej ignorują owe skutki, skupiając się jedynie na własnej przyjemności. Więc drodzy panowie i panie, zanim zaczniecie uprawiać seks analny miejcie również na względzie zdrowie własne i swoich partnerek"

matko co wy macie z pedalami. ja tez ich nie lubie ale zeby komus zazucac ze jest gejem bo gada o analu to jest pojebane.