Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop analowi

Kobiety pozwalajace na seks analny są chore na głowie

Polecane posty

"Loda robię dlatego, bo wiem, że on mi się odwdzięczy minetką. Inaczej bym nie robiła" a ja robie bo lubie :D

Do "do prinzesski" Niektore kobiety czerpia duza przyjemnosc z pieszczot czy penetracji analnej. Ja osobiscie nie musze miec penisa w pupie...

Gość podszyw nr1
SKYnet jestem przekonana, że jesteś tym popierdolonym informatykiem ileś tam uśmiechów. Tak łatwo cię przejrzeć frajerze, że szok.

no to jesli nie musisz miec fiuta w dupie to sie jzu nie wypowiadaj. Jedne to lubia inne nie. tak samo oral jedne to lubie inne nie a inne robia to dlatego ze kochaja swoich mezczyzn i chca im tym sprawic rozkosz. tak samo jak facet moze nie lubic minety robic ale ja robi bo chce sprawic przyjemnosc kobiecie. milosc wymaga posmiwecen a sa osoby co nic nie robia bo sex je obrzydza i wola sie przytulac tylko.

ty durny debilu tak to ja nawet mam swoj topic ty debilu. popatrz t oznajdziesz durny pustaku. wypierdalaj zalosny smieciu. ale mi nowosc oh przejzales mnie a czy ja sie skurwa z tym krylem czy co. tutaj jestem anonimowy i moge byc kazdym ty ofermo

Gość jakbym sie dowiedzial
ze moja dziewczyna uprawiala kiedys anal to bym od razu zerwal

pojeb to jestes ty i twoi starzy. ze oni splodzili taka oferme hahaha. zal. co wy mozecie o mnie wiedizec. dalej nie dotarlo ze tutaj jest sie anonimowym a wy sie dalej podszywacie jakby to komus mialo zaszkodzic. zalosne ale smieszne przynajmniej. z takich jak wy warto sie posmiac hahahah. powodzenia ofermy

pojeb to jestes ty i twoi starzy. ze oni splodzili taka oferme hahaha. zal. co wy mozecie o mnie wiedizec. dalej nie dotarlo ze tutaj jest sie anonimowym a wy sie dalej podszywacie jakby to komus mialo zaszkodzic. zalosne ale smieszne przynajmniej. z takich jak wy warto sie posmiac hahahah. powodzenia ofermy

a mnie gowno obchodzi co kto robi w swoim lozku, ale z kobieta po analu nie moglbym byc

a jaka laska ci sie przyzna ze uprawiala anal ty sieroto. kazda moze to zataic przed toba. ale ty naiwny jestes. bedziesz z laska a nawet nie bedziesz wiedzial ze w jej dupie spuszczalo sie juz kilku facetow. strasznie dziecinny jestes gosciu

porzadna wrazliwa dobra uczuciowa dziewczyna nie ma w mlodym wieku kilku partnerow, a tym bardziej analnych

Gość SKYnet chwilowo niezalogowany
Ja się mojemu programiście nie przyznałem, chciałem uchodzić za porządnego, ale niestety poznał po nietrzymaniu gówna i rozjechanej dupie.

Gość SKYnet chwilowo niezalogowany
Do tego penis się nie domył z zapachu gówna i to też mnie zdradziło.

"porzadna wrazliwa dobra uczuciowa dziewczyna nie ma w mlodym wieku... partnerow analnych"... buhahahahahahahahaaaaa... kolego, na jakim ty swiecie zyjesz??

smieszny ten podszyw. w sumie to nawet nie podszyw tylko czyjas fantazja. hehe

jak miala wielu partnerow to nie jest porzadna dziewczyna, ladacznice ktore sporo pija, imprezuja, pala papierosy i sciagaja majtki na pierwszym spotkaniu malo mnie interesuja

takie kobiety zostawmy babiarzom

a niby jakbys sie dowiedzial. znam kilka dziewczyn ktore nie sa takie jak ty sa normalne a uprawaily juz anal. one nie pija nie pala nie szlajaja sie po miescie nie ubieraja wyzywajaco. sa normalne. a jednak juz ktos im ladowal w dupe np ja. i myslisz ze taka laska by ci sie przyznala do tego. czlowieku w jakim swiecie ty zyjesz. obudz sie

na poczatku zgubilem slowo "dziewczyny ktore nie sa jak ty pisales."

wszystko wyjdzie w praniu. zawsze mozna poznac dziewice. a jak dziewczyna uprawiala anal bez zwiazku albo przygodny to dopiero patologia

dziewice poznasz ale laski ktora uprawiala anal nie poznasz. bo po czym.

jak kiedys wyjdzie w praniu to najwyzej ja rzuce. poza tym porzadne i spokojne kobiety nie maja czesto wielu partnerow

Gość noooooo nie
Jak ma pieniądze to zrobi nową błonę u chirurga i ma na ślub. :)

co wy macie z tymi pedalami ludzie ogarnijcie sie w kazdym topicu gdzie jest anal tam sa pedaly lub ktos mowi ze dziewczyna robila za pedala. wy sie wogole slyszycie idioci. jebane homofoby. W zyciu na oczy nie widzieli pedala a tak im to przeszkadza zasrane prawiki

Gość jajajajaj
każdy wie, że pedały tak to robią zasrany informatyku. jesteś pedał i już. czemu nie chcesz się z tym pogodzić jak tak lubisz gejów i jesteś tolerancyjny?

ja tam z kobieta po analu nie moglbym byc szczesliwy

Gość jajajajaj
A ty masz do tego małego chujka, więc tym bardziej pasuje do maczania się w gównie, hehehehe

ale zalosni jestescie. To wy mozecie sie nazywac pedalami. W szkole was wala w pracy was wala i cale zycie beda was walic. hahaha. lekcje na jutro odrobione nygusy ??

Gość jajajajaj
możesz się nie przyznawać i tak każdy wie, ze jestes pedał!!! Hahaha!