Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop analowi

Kobiety pozwalajace na seks analny są chore na głowie

Polecane posty

Gość gejj
Ja też nie lubię kryptogejów. Chociaż kilku mi służyło dupką. Moją komplementowali, że mieli lepszy anal niż ze swoimi żonami. Jednak nikt nie jest w tym tak dobry jak homo.

O matko bosko! Mój facet jest pedałem- ja mam krótkie włosy, jestem szczupła i mam małe piersi... I co ja teraz zrobię! Ludzi mam go rzucić? Poradźcie! O ja głupia a myslałam, ze mu się podobam , a on jest po prostu pedałem :(

no i moze masz racje coralick ale ja narazie nic nie zauwazylem u swojej partnerki a robimy to od 4 lat. dla nas naal jest przyjemny i nie nie sie narazie zadnych komplikacji. gdyby cos sie dzialo to bysmy z tym skonczyli ale narazie jest super

Nie doświadczyłam nigdy takie seksu i póki co nie mam zamiaru i zastanawia mnie czy przypadkiem nie jest tak, że nawet piękne wielbicielki anala puszczają bąki, bo mają rozepchany odbyt?

a kim sa twoim zdaniem kryptogeje co. Wszyscy ktorzy lubia anal to kryptogeje ?? Jelsi tak to znaczy ze jestes glupi poprostu

Gość mmmmm2
po analu nie można sobie normalnie pierdnąć. to okropne

Gość ja bym nie dal szansy
dziewczynie, ktora juz sprobowala anala

tolerancja az bije po oczach... a co wy znowu z tymi gejami??? narzekacie, ze wiecznie ich wszedzie elno, a sami klepiecie o gejach jak najeci... anal ok.. ale jak dla mnie brudna robota a za lewatywe podziekuje

czy brudna robota to zalezy. moja dizewczyna nigdy nie robila lewatywy i nigdy sie nie ubrudzilem ani nic nie smierdzialo. a wsadzalem po same jajka . wiec t owszystko zalezy do kobiety od anatomi i fizjologi tak sadze

no nie wiem od czego to zalezy... ale chyba bym raka spalila jakby sie okazalo inaczej!! wiec pozostane przy lodach i innych wygibasach :D

Toleruję ludzi, którzy to robią. Jeśli mój facet to robił z inną kiedyś (w gumce), to też nie mam najmniejszego obrzydzenia. Po prostu sama się do tego nie palę.

no ja to rozumiem. najwazniejsze zeby tobie i towjemu facetwi bylo przyjemnie prawda. bo o to tutaj chodzi i nei wazne czy uprawiamy oral anal czy sramy na siebie. jawazneijsze zeby obojgu bylo przyjemnie

Gość lubię robić złoty deszcz
ja lubię sikać na faceta. kupa akurat nie, ale mocz tak

Jesli dwoch doroslych ludzi w stalym zwiazku ma tego typu fantazje a kobieta czerpie z tego przyjemnosc-to co w tym zlego?

Gość akurat przykład
Tak cię ciągnie do dupy to pewnie lubisz gówna :/

w sraniu na kogos?? pewno nic zlego... ludzie robia gorsze rzeczy, ale mi to juz podchodzi pod dewiacje a nie zwykle najzwyklejsze czerpanie radosci z seksu

jejku przyklad. jak nie masz nic ciekawego do poweidzenia to zamknij ryj . odrobiles lekcje ofermo??

Gość do prinzesska27
Kobiety to robią tylko dla mężczyzny. Z analu jedynie mężczyzna może czerpać przyjemność. Czy jest penetrowany, czy penetruje to mu jest fajnie, bo ma w tyłku prostatę, a kobieta nie.

ludzie robia rozne rzeczy. rzygaja nasiebei sraja sikaja. jelsi im sie to podoba to ok. mnie sie to nei podoba no oprocz sikania.

kobieta tez moze czerpac radosc z anala ale co ty o tym mozesz wiedziec prawda.

do do pinezzki... nie sadze zeby robily to tylko dla facetow! a jak robisz loda to ci przyjemnie bo masz w buzi lechtaczke????

Gość a doszłaś od loda?
Niektóre nie lubią robić loda, a niektórzy faceci minetki i jakoś żyją.

Gość a doszłaś od loda?
Loda robię dlatego, bo wiem, że on mi się odwdzięczy minetką. Inaczej bym nie robiła.

widze ze sa tutaj ludzie ktorzy nei maja pojecia o sexie i wogole co to jest . ahhh tacy ludzie. .pisza cos co uslyszeli od kolezanki albo wyczytali w bravo girls haha. zero doswiadzcenia malo teorii i potem rodza sie plotki i powstaje taki ciemnogrod.

O nie, facet, który nie robi minetki? :/ Można byłoby powiedzieć - ok, jeśli nie chce też lodzików - ale ja tak nie powiem.

Gość tarot allegro!! - Tarocistkaaa
MASZ PROBLEMY? DYLEMATY? ZAWĘDRUJ DO MNIE NA MOJE AUKCJE I SKORZYSTAJ Z MOICH KART I WIEDZY JEŚLI W NIĄ WĄTPISZ KOMENTARZE WYSTAWIONE PRZEZ MOICH KLIENTOW O MNIE CIE UTWIERDZĄ ZAPRASZAM SERDECZNIE SZYBKO TANIO PROFESJONALNIE PYTANIE SYMBOLICZNA 1 ZŁOTÓWKA http://allegro.pl/tarot-1-pyt-najtaniej-zaplata-po-1zl-i1443839063.html WRÓŻBA ROCZNA PROMOCJA http://allegro.pl/tarot-wrozba-roczna-profesjonalnie-wplata-po-i1454757393.html

hej, mogę się włączyć do dyskusji, I'M Women i nie bardzo jestem w temacie kto mnie naprowadzi to dam się zgwałcić analnie

wypierdalaj z tym tarotem ofermu i nieudaczniku spoleczny