Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Stop analowi

Kobiety pozwalajace na seks analny są chore na głowie

Polecane posty

Gość jakbym sie dowiedzial
robcie sobie co chcecie, ja z dziewczyna po analu sie nie zwiaze

tak samo ja moge napisac ze ty jestes pedal. i co maly fiutku haha. zalosny robaczku. Nic nie mozesz zrobic. tacy jak ty tylko na forum poytrafia pokozaczyc bo normalnie jestes ofermai wszyscy maja cie w dupie zasrancu oblesny

a wogole kogo to obchodzi czy ty sie zwaizesz z taka dziewczyna czy nie zalosny trollu. wypierdalaj z tymi swoimi zalami do mamy i jej to powiedz ofermo

Gość jajajajaj
nawet szkoda śliny żeby na ciebie splunąć. takim jesteś dnem. świnia macza sie w gownie i ty też! jesteś na poziomie wieprza, jak nie niżej.

nie uwazam sie za oferme. po prostu mam prawo miec wymagania

jajajajaj i co ulzylo ci bo ja mam na ciebei wyjebane. mozesz sobie pisac co chcesz. przynajmniej sie posmieje z ciebie ofermo. zajebiste masz wymagania bravo hahaha

Gość do SKYnet/informatyk
Piszesz, że jakby coś dziewczynie było to byście przestali, a tym czasem jednej było, nie lubiła anala i rzuciłeś ją dlatego w cholerę! "Bo po co masz się ograniczać jak możesz znaleźć taką co lubi". Jesteś jebanym kłamcą i śmieciem! Po chuj tu kłamiesz?

mam tez inne wymagania, ale to jest bardzo wazne. zwykle anal maja za soba bardziej niegrzeczne dziewczyny, ktore tez mialy juz wiecej niz jednego faceta i sa dosc frywolne

najpierw sie naucz czytac ze zrozumieniem ofermo. do do tego goscia wyzej ktory pisal do mnie. nie klamie tutaj i nigdzie indziej. przeczytaj uwaznie co napsialem tutaj i w innych topicach i wtedy sie wypowiadaj smieciu.

Gość do SKYnet/informatyk
Ja wszystko rozumiem, byście już tego nie robili i przestali, bo byś znalazł nową odbytnicę! Faktycznie nie kłamiesz! Co z tego? I tak jesteś gnojem.

ja nie wiem czemu faceci nie sa zli, ze ich panny wczesniej uprawialy z kims anal bez zwiazku

nie masz gosciu pojecia kim jestem i jaki jestem. z tego co kto pisze nie jestes w stanie poznac tej osoby. wiec zamknij ryj łachu. nic o mnie nie wieszi nic nie bedizesz wiedizal. zapominasz zreszta ze tutaj jestemy anonimowi. wiec roznymi wyzwiskami i innymi textami chuja mi robisz. i dlatego to jest takie fajne. gimgowno moze sie wyzyc. hehe

Gość hcwd
"ja tam z kobieta po analu nie moglbym byc szczesliwy" no pewnie, bo zazdrosc ze inny facet przed toba yebal ja w doope by cie zzerala do konca zycia? :D a jakbys mial ja posunac w odbyt jako pierwszy, to byloby wszystko ok, a jakze :D

po prostu taka by mi sie wydawala zdemoralizowana

Gość gość
Ja bardzo lubie lizac kobiecie obie dziurki.Jak zobaczylem u mojej dziewczyny rozepchany o***t to malo pawia nie puscilem.Niedlugo bylismy potem razem.Chyba tych k***sow miala wiele w sobie.Teraz jestem z kobieta ktora analu nie lubi i jest ok.Anal jest dla gejow albo dla tych z malymi fiutkami..:):)